Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Alina26 @ 2011 11 14, 11:45)
bet kazkodel po abrazijos daktarai liepe laukti maziausiai 6 men,...manau, cia fiziskai ir emociskai tiek reikia kad atsigaut......na nieko...palauksim,nors ir sunku...iki siol toks jausmmas kad judesiukus jauciu....... verysad.gif

Jau dabar nebeliepia tiek ilgai laukti 4u.gif Kiekviena pati geriausiai jaučia kada yra pasirengus vėl pastoti, tada ir bando. Aš bandau nuo pirmūjų mm po persileidimo, deja pirmas ciklas nebuvo sėkmingas, laukiam antrojo rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2011 11 14, 12:21)
Sveika visoms...vat ir as jungiuosi pas jusu bureli,patyrusiu toki nelaime. Mes buvom 18 savaiteles ,bet vystyti nustojam kazkur apie 15,nieks nieko nepastebejo...tik as toki nuojauta visa nestuma turejau,kazkokia baime buvo...beto persirgau net 2 kartus persalimas buvo...matyt tai ir paveike mano berniukui...... dare abrazija(laprkricio 10d),nors ir vaistukai paveike bet vistiek teko atsiurbinet ir valyti... tikiu,kad viskas bus tvarkoj,gydytojas pazadejo...
Cia buvo antras laukiamas nestumas...ech...geriu raminancius...ir maldausi kad Dievulis duotu dar vaikucius...Tik nezinau,kada galima...man pasake kad net po metu pradet blink.gif  g.gif nenoriu tiek laukti.. verysad.gif  verysad.gif

labai labai uzjauciu ir suprantu tavo skausma... as irgi 18sav praradau savo berniuka, kuris nustojo vystytis 15sav.... lygiai taip pat buvau pilna baimiu ir kankino bloga nuojauta... bet manau dauguma nesciuju turi tu baimiu... skausmas buvo milziniskas, jau buvau tiek priplanavusi... buvom gave pirmaja dovanele... net nezinau, kur vyras viska nukiso, kol buvau ligoninej. skaudu butu vel pamatyti...
reikia pradeti planuoti tada, kai jau psichologiskai atsigauni, nors mes jau kita menesi, kai tik menesines atsirado, pradejom darbuotis...
beje, gal dabar darys kokius tyrimus? kaip bebutu, bet kazkodel du nestumai nutruko... siulyciau prasyti tyrimu...
laikykis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 14, 09:55)
inezzza[/b] o tau nustatyta endo? Jei taip, tai kokius dar pojūčius jauti?

oficialiai nenustatyta, tik ginekologe uzsimine, kad rudas tepliojimas keletą dienų prieš ir po - signalas endo...liepia bandyt gaudyt gandrus, nes pirmuosisu kartus tai puikiai sakyčiau sekės....bet esu kupina baimių, kad ta endo neįsismarkuotų doh.gif šiaip kažkokių požymių kaip ir nejaučiu....truputį pamaudena bukai strėnas tik verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 14, 13:50)
oficialiai nenustatyta, tik ginekologe uzsimine, kad rudas tepliojimas keletą dienų prieš ir po - signalas endo...liepia bandyt gaudyt gandrus, nes pirmuosisu kartus tai puikiai sakyčiau sekės....bet esu kupina baimių, kad ta endo neįsismarkuotų  doh.gif šiaip kažkokių požymių kaip ir nejaučiu....truputį pamaudena bukai strėnas tik  verysad.gif  g.gif

O jūs darėtes visus kitus tyrimus? kraujo tirštumo, hormonų, infekcijų? unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, niu snd kaip ir baigesi ir tos isskyros, tikiuosi nebebus ju daugiau, klausiau snd daktares sake kad taip turi issivalyti viskas. seip ir man tikriausiai butu issivale namie bet as bijojau kokiu komplikaciju, ir norejau kad greiciau issvalytu ir butu galima vel toliau planuoti, nes man turejo buti 11 savaiciu bet rode 7savaites, o jauciausi puikiai... seip rodo kad viskas ok, tai kaip sake kad po mm..vel galesim meginti... per si menesiuka tvarkausi nugara nes man buvo lb blogai kai suzinojau kad laukiuos, tai jauciu del nugaros viskas taip ir gavosi..
Atsakyti
Sveikutes,na sy menesi vel darome leliuka,tikiuosi bus sekmingai,tik jau sy syki nebeskaiciuojam kad ciklo pradzioi ar pabaigoi-svarbu kad tik butu,ir kad viskas gerai butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 14, 11:07)
Jau dabar nebeliepia tiek ilgai laukti  4u.gif Kiekviena pati geriausiai jaučia kada yra pasirengus vėl pastoti, tada ir bando. Aš bandau nuo pirmūjų mm po persileidimo, deja pirmas ciklas nebuvo sėkmingas, laukiam antrojo rezultatų.

Na pas mus miestelyje liepe net iki metu palaikt....khm...gal gimdos endometrijos ir hormonu fonas per tiek atsistato....nes i mane vo ne rieke kad as pastojau po CP praejustik 1met ir 10men....o cia dabar jeigu po A planuosim anksciau,ciujuisvis atsisakys mane prieziuret....kaimas...bbliembb
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2011 11 14, 12:35)
labai labai uzjauciu ir suprantu tavo skausma... as irgi 18sav praradau savo berniuka, kuris nustojo vystytis 15sav.... lygiai taip pat buvau pilna baimiu ir kankino bloga nuojauta... bet manau dauguma nesciuju turi tu baimiu... skausmas buvo milziniskas, jau buvau tiek priplanavusi... buvom gave pirmaja dovanele... net nezinau, kur vyras viska nukiso, kol buvau ligoninej. skaudu butu vel pamatyti...
reikia pradeti planuoti tada, kai jau psichologiskai atsigauni, nors mes jau kita menesi, kai tik menesines atsirado, pradejom darbuotis...
beje, gal dabar darys kokius tyrimus? kaip bebutu, bet kazkodel du nestumai nutruko... siulyciau prasyti tyrimu...
laikykis...  4u.gif

Aciu.uz palaikyma...o cia jums antras nestumas nustojo 18 sav vystitys?Ir koks laikotarpas praeju tarp dvieju?
Del tyrimu,ciuju busiu savanore,ir pati viska reikalausiu...tik po 2 sav eisiu suzinot histologini atsakyma,ir patarys echo...ar gerai viskas issivale....

Dabar daug klausymu,ar pas mus daro visokius tyrimus ar butinai reikes vaziuot i Vilniu...Kokius darete jus?

Na visu pirma,reikia pasiruost viskam moraliskai...
Atsakyti
Sveikutes visom po 4u.gif
Alina26-tikrai labai gaila stiprybes tau 4u.gif Nezinau kaip su tuo laukimu ,cia tau,siaip daug moteru pastoja po CP nepraejus dviems metams,ir labai jau nemandagi ta tavo gyditoja kad apreke kad per greitai pastojai po CP doh.gif
Del laukimo tai cia visu gyditoju labai skirtyngos nuomones,mane tai nervuoja,butu visi gyditojai vienos nuomones ir zmogui lengviau cool.gif O tau ji neargumentavo del ko butent tau reik metus laukti? Nes siaip dauguma rekomenduoja 3-6 menesius g.gif ir tai turbut cia nuo situacijos nes man leido iskarto planuoti,bet pradzioje po persileidimo tikrino HCG lygi ir kaip galutinai nukrito per kelias dienas tada ir pasake jau gali mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuzele @ 2011 11 14, 14:39)
Sveikutes,na sy menesi vel darome leliuka,tikiuosi bus sekmingai,tik jau sy syki nebeskaiciuojam kad ciklo pradzioi ar pabaigoi-svarbu kad tik butu,ir kad viskas gerai butu 4u.gif

Linkiu pagauti greitai zirniuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 14 lapkričio 2011 - 15:41
Orchideja:), kaip tau sekas?

Aš tai šaindien vėl jaučiu lyg būtų PMS, alkis kamuoja doh.gif Lig šiol OT kasdien dariau - visi vaiduokliai, tai manau ant dienų jau parodys teigiamą, darbuosimės su vyru ax.gif Nors ir šeip pasidarbuojam savo malonumui blush2.gif
Šiandien važiavau ryte į darbą ir masčiau, kad būtų nepaparasta dovana pastoti šį ciklą, tada per Kalėdas būt galima šeimyną nudžiuginti. O seneliai jau senokai laukia pirmojo proanūkio, taip norėtųsi jį padovanoti kuo greičiau wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 14, 15:51)
Orchideja:), kaip tau sekas?

Aš tai šaindien vėl jaučiu lyg būtų PMS, alkis kamuoja  doh.gif Lig šiol OT kasdien dariau - visi vaiduokliai, tai manau ant dienų jau parodys teigiamą, darbuosimės su vyru  ax.gif Nors ir šeip pasidarbuojam savo malonumui  blush2.gif
Šiandien važiavau ryte į darbą ir masčiau, kad būtų nepaparasta dovana pastoti šį ciklą, tada per Kalėdas būt galima šeimyną nudžiuginti. O seneliai jau senokai laukia pirmojo proanūkio, taip norėtųsi jį padovanoti kuo greičiau  wub.gif

Na nieko pas mane dar nieko biggrin.gif
Papukai mano padideja ,bet jau nebejautrus,tai nezinau gal cia pries mmmm taip g.gif Dar liko laiko iki ju smile.gif
As noreciau irgi pastoti labai sausio menesi noreciau savo mb pranesti apie zine jo gimtadienio proga,mat kaip pirmo laukiausi,tai pranesiau taip pat per jo gimtadieni,buvo geriausia jam dovana wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 14 lapkričio 2011 - 16:02
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 14, 17:01)
Na nieko pas mane dar nieko biggrin.gif
Papukai mano padideja ,bet jau nebejautrus,tai nezinau gal cia pries mmmm taip  g.gif  Dar liko laiko iki ju smile.gif
As noreciau irgi pastoti labai sausio menesi noreciau savo mb pranesti apie zine jo gimtadienio proga,mat kaip pirmo laukiausi,tai pranesiau taip pat per jo gimtadieni,buvo geriausia jam dovana wub.gif

Tai tu sugebėtum dar išlaukti nesakius vyrui kad laukies? blush2.gif Aš tai vos ne testus darausi, o jis viską žino viską mato smile.gif nesugebėčiau nuslėpti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 14, 16:17)
Tai tu sugebėtum dar išlaukti nesakius vyrui kad laukies?  blush2.gif  Aš tai vos ne testus darausi, o jis viską žino viską mato smile.gif nesugebėčiau nuslėpti  doh.gif

Sunkiai bet sugebeciau,vien del to kad cia jam dovana butu blush2.gif ax.gif
Aisku butu labai labai sunku,bet kaip kazka nuperkam dovanu pries sventes jugi iskenciam nepasake ir nepadovanojam anksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 14 lapkričio 2011 - 16:21