QUOTE(Majaj @ 2011 11 14, 11:07)
Jau dabar nebeliepia tiek ilgai laukti

Kiekviena pati geriausiai jaučia kada yra pasirengus vėl pastoti, tada ir bando. Aš bandau nuo pirmūjų mm po persileidimo, deja pirmas ciklas nebuvo sėkmingas, laukiam antrojo rezultatų.
Na pas mus miestelyje liepe net iki metu palaikt....khm...gal gimdos endometrijos ir hormonu fonas per tiek atsistato....nes i mane vo ne rieke kad as pastojau po CP praejustik 1met ir 10men....o cia dabar jeigu po A planuosim anksciau,ciujuisvis atsisakys mane prieziuret....kaimas...bbliembb
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2011 11 14, 12:35)
labai labai uzjauciu ir suprantu tavo skausma... as irgi 18sav praradau savo berniuka, kuris nustojo vystytis 15sav.... lygiai taip pat buvau pilna baimiu ir kankino bloga nuojauta... bet manau dauguma nesciuju turi tu baimiu... skausmas buvo milziniskas, jau buvau tiek priplanavusi... buvom gave pirmaja dovanele... net nezinau, kur vyras viska nukiso, kol buvau ligoninej. skaudu butu vel pamatyti...
reikia pradeti planuoti tada, kai jau psichologiskai atsigauni, nors mes jau kita menesi, kai tik menesines atsirado, pradejom darbuotis...
beje, gal dabar darys kokius tyrimus? kaip bebutu, bet kazkodel du nestumai nutruko... siulyciau prasyti tyrimu...
laikykis...
Aciu.uz palaikyma...o cia jums antras nestumas nustojo 18 sav vystitys?Ir koks laikotarpas praeju tarp dvieju?
Del tyrimu,ciuju busiu savanore,ir pati viska reikalausiu...tik po 2 sav eisiu suzinot histologini atsakyma,ir patarys echo...ar gerai viskas issivale....
Dabar daug klausymu,ar pas mus daro visokius tyrimus ar butinai reikes vaziuot i Vilniu...Kokius darete jus?
Na visu pirma,reikia pasiruost viskam moraliskai...