Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 14, 17:21)
Sunkiai bet sugebeciau,vien del to kad cia jam dovana butu blush2.gif  ax.gif
Aisku butu labai labai sunku,bet kaip kazka nuperkam dovanu pries sventes jugi iskenciam nepasake ir nepadovanojam anksciau lotuliukas.gif

Nu kaip čia pasakius lotuliukas.gif Pas mus tai negalioja, o jei ką parnešam tai iš kart atiduodam cool.gif Na kai vaikų turėsim, gal pasikeis daug kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 14, 16:24)
Nu kaip čia pasakius  lotuliukas.gif  Pas mus tai negalioja, o jei ką parnešam tai iš kart atiduodam  cool.gif  Na kai vaikų turėsim, gal pasikeis daug kas  rolleyes.gif

Tada desit viska supakuota po egle,kad vaikas visu dovanas apziuret galetu lotuliukas.gif Mano vaikis puola visas dovanas ardyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 14, 15:42)
Sveikutes visom po  4u.gif
Alina26-tikrai labai gaila stiprybes tau 4u.gif Nezinau kaip su tuo laukimu ,cia tau,siaip daug moteru pastoja po CP nepraejus dviems metams,ir labai jau nemandagi ta tavo gyditoja kad apreke kad per greitai pastojai po CP doh.gif
Del laukimo tai cia visu gyditoju labai skirtyngos nuomones,mane tai nervuoja,butu visi gyditojai vienos nuomones ir zmogui lengviau  cool.gif  O tau ji neargumentavo del ko butent tau reik metus laukti? Nes siaip dauguma rekomenduoja 3-6 menesius g.gif ir tai turbut cia nuo situacijos nes man leido  iskarto planuoti,bet pradzioje po persileidimo tikrino HCG lygi ir kaip galutinai nukrito per kelias dienas tada ir pasake jau gali mirksiukas.gif
Papildyta:

Linkiu pagauti greitai zirniuka 4u.gif

Na matyt pas mus atskiras pasaulis...arba gydytojai apsidraude,kad ne duok Dieve kas nors vel ne taip, pasakyti-ale mes tave perspejom...

Poliklinikoje dirba 2 gines viena ant puse etato...o pas mano eiles baisiausios-nei pilvo nematavo,nei sirdutes neklause...viskas greit greit..prasausi echo...tai liepe laukt kol sueis tinkamos savaites...o buvo pagal termina jau 17.... ir jauciu ta dienele (3 lapkricio) netekau savo berniuka...

Del tyrimu busiu savanore..prasysiu visus imanomos,ale klausimas ar daro pas mus jos...Jeigu del HCG nestumo metu paeme kraujuka tik viena karta-kai buvo 5 savaiteles...
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2011 11 14, 18:26)
Na matyt pas mus atskiras pasaulis...arba gydytojai apsidraude,kad ne duok Dieve kas nors vel ne taip, pasakyti-ale mes tave perspejom...

Poliklinikoje dirba 2 gines viena ant puse etato...o pas mano eiles baisiausios-nei pilvo nematavo,nei sirdutes neklause...viskas greit greit..prasausi echo...tai liepe laukt kol sueis tinkamos savaites...o buvo pagal termina jau 17.... ir jauciu ta dienele (3 lapkricio) netekau savo berniuka...

Del tyrimu busiu savanore..prasysiu visus imanomos,ale klausimas ar daro pas mus jos...Jeigu del HCG nestumo metu paeme kraujuka tik viena karta-kai buvo 5 savaiteles...

blink.gif blink.gif
Siaubas,tai kada gi pirma jus echo padare? Tada jau kaip praradot suneli? blink.gif
Nu zinot ka as pas tokia gyditoja daugiau nesilankyciau,ji visalaika turi jusu prasymus isvygdyti,gal taip isireiksiu,tam ji dave priesaika,rupintis ir priziureti ,o cia turbut ta kuri laukia kekviena vizita pinigelio i kisene,tikrai jusu dabartine gyditoja ,kritusios reputacijos..O gal yra galimybe apsilankyti pas kita ar pakeisti ? Nejuokaukit su tokiais gyditojais kurie nesugeba tinkamai pasirupinti...O del Hcg man ji dare jau tada kaip persileidau tikrino ar nestumo hormonai krenta kraujyje
Del tyrimu ji juos ir turetu alikti,tuos pacius bent jau pagrindinius tepineli paiimti ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 14 lapkričio 2011 - 21:16
QUOTE(Majaj @ 2011 11 14, 13:54)
O jūs darėtes visus kitus tyrimus? kraujo tirštumo, hormonų, infekcijų?  unsure.gif

mes anksčiau darėmės dėl infekcijų visų, keletos hormonų, tai viskas buvo ok....dabar gydytoja sako nėra tikslo, nes visų mūsų nelaimių priežastis greičiausiai genetika ir gydymas tik vienas - bandymas.... verysad.gif

kadangi pateplioja prieš ir po mm, tai gydytoja sako, kad tai endometriumo požymiai gali būti...bet...kadangi pirmus kartus pastojau lengvai, tai dabar liepia bandyti ir taip ją gydyti...o man baisu, kad ji nepakištų kojos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 15, 09:12)
mes anksčiau darėmės dėl infekcijų visų, keletos hormonų, tai viskas buvo ok....dabar gydytoja sako nėra tikslo, nes visų mūsų nelaimių priežastis greičiausiai genetika ir gydymas tik vienas - bandymas....  verysad.gif

kadangi pateplioja prieš ir po mm, tai gydytoja sako, kad tai endometriumo požymiai gali būti...bet...kadangi pirmus kartus pastojau lengvai, tai dabar liepia bandyti ir taip ją gydyti...o man baisu, kad ji nepakištų kojos doh.gif  verysad.gif

Greičiausiai genetika - tai ištirta ar tik spėjimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 14, 21:11)
blink.gif  blink.gif
Siaubas,tai kada gi pirma jus echo padare? Tada jau kaip praradot suneli? blink.gif
Nu zinot ka as pas tokia gyditoja daugiau nesilankyciau,ji visalaika turi jusu prasymus isvygdyti,gal taip isireiksiu,tam ji dave priesaika,rupintis ir priziureti ,o cia turbut ta kuri laukia kekviena vizita pinigelio i kisene,tikrai jusu dabartine gyditoja ,kritusios reputacijos..O gal yra galimybe apsilankyti pas kita ar pakeisti ? Nejuokaukit su tokiais gyditojais kurie nesugeba tinkamai pasirupinti...O del Hcg man ji dare jau tada kaip persileidau tikrino ar nestumo hormonai krenta kraujyje
Del tyrimu ji juos ir turetu alikti,tuos pacius bent jau pagrindinius tepineli paiimti ir t.t

Pirma echo ir buvo jau kai pamatau negyva vaika...o paskiria man echo net gruodzio 3...buciau iki siol nezinojus,kad pilve jau nieks nebegyvena..taip galejau ir numirst nuo kokio sepsio...
Dabar bandysiu issiaiskinti su sita visko...o paskui gal eisiu pas ta kuri tik puse etato dirba...pas mus net nera privacios klinikossu aparatu...buvo kazkada,bet matyt uzsidare....

Tepenelis,kaip ir slapimas..pas mane buvo visada grazus... nezinau,reikalausiu daugiau.... Del HCG ,tai pries israsant paeme krauja is venos,bet pasake kad cia tik bendram tyrimui....nezn...nieko...
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 15, 10:16)
Greičiausiai genetika - tai ištirta ar tik spėjimas?  g.gif

ištirta verysad.gif genetikai duoda 50:50 tikimybę, kad susilauksim sveiko vaikelio verysad.gif dėl to mano ginekologė ir liepė kol kas bandyti....
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 11 15, 12:44)
ištirta  verysad.gif genetikai duoda 50:50 tikimybę, kad susilauksim sveiko vaikelio  verysad.gif dėl to mano ginekologė ir liepė kol kas bandyti....

Liūdna, kad taip nutinka. Na bet tikimės geriausio ir bandom, kitaip nežinosim ar kada gautųsi kas gero 4u.gif
Atsakyti
tai dėl to šį mėnesį LABAI ir bandysim ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, kaip gyvuojat? mirksiukas.gif uzuojauta naujoms mergaitems kurios neteko pipiriuku verysad.gif 4u.gif
O as tai po biskiuka gyvuoju, labai idomiai pilvuka maudzia jau ketvirta diena, toks vaizdas, kad tuoj susirgsiu (paskutines menesines buvo 11.07) bet ir tai labai idomios, labai trumpos pagal mano tempus ir labai negausios..... doh.gif rolleyes.gif ziuresim kaip toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 11 15, 15:40)
Sveikos gyvos, kaip gyvuojat?  mirksiukas.gif uzuojauta naujoms mergaitems kurios neteko pipiriuku  verysad.gif  4u.gif
O as tai po biskiuka gyvuoju, labai idomiai pilvuka maudzia jau ketvirta diena, toks vaizdas, kad tuoj susirgsiu (paskutines menesines buvo 11.07) bet ir tai labai idomios, labai trumpos pagal mano tempus ir labai negausios.....  doh.gif  rolleyes.gif ziuresim kaip toliau bus.

O NT nebandei gadinti? ax.gif
Aš ruošiuos ND maratoniukui - O artėja. Ir tikėsimės geriausio 4u.gif
Atsakyti