QUOTE(Orhideja:) @ 2011 11 14, 15:42)
Sveikutes visom po
Alina26-tikrai labai gaila stiprybes tau

Nezinau kaip su tuo laukimu ,cia tau,siaip daug moteru pastoja po CP nepraejus dviems metams,ir labai jau nemandagi ta tavo gyditoja kad apreke kad per greitai pastojai po CP
Del laukimo tai cia visu gyditoju labai skirtyngos nuomones,mane tai nervuoja,butu visi gyditojai vienos nuomones ir zmogui lengviau

O tau ji neargumentavo del ko butent tau reik metus laukti? Nes siaip dauguma rekomenduoja 3-6 menesius

ir tai turbut cia nuo situacijos nes man leido iskarto planuoti,bet pradzioje po persileidimo tikrino HCG lygi ir kaip galutinai nukrito per kelias dienas tada ir pasake jau gali
Papildyta:
Linkiu pagauti greitai zirniuka
Na matyt pas mus atskiras pasaulis...arba gydytojai apsidraude,kad ne duok Dieve kas nors vel ne taip, pasakyti-ale mes tave perspejom...
Poliklinikoje dirba 2 gines viena ant puse etato...o pas mano eiles baisiausios-nei pilvo nematavo,nei sirdutes neklause...viskas greit greit..prasausi echo...tai liepe laukt kol sueis tinkamos savaites...o buvo pagal termina jau 17.... ir jauciu ta dienele (3 lapkricio) netekau savo berniuka...
Del tyrimu busiu savanore..prasysiu visus imanomos,ale klausimas ar daro pas mus jos...Jeigu del HCG nestumo metu paeme kraujuka tik viena karta-kai buvo 5 savaiteles...