Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

AO makiažo valiklis. Nors iš pradžių atrodė nieko gero, bet vėliau įpratau ir labai ėmė patikti. Nuvalo akių makiažą visai neblogai ir naudojasi taupiai, nors vis dar manau, kad veikia taip pat kaip Jason aliejukas, kurio yra turbūt 5 kartus daugiau, o kainuoja panašiai.
user posted image

Desert essence plaukų balzamas. Patiko. Sakyčiau gana lengvas, bet ne per lengvas. Kvepia skaniai. Bet man norėjosi, kad plaukai labiau blizgėtų. Baisiai noriu jų blizgančių biggrin.gif
user posted image

Maybelline Mineral power maskuoklis. Tobulas jis man: maskuoja gerai, nenuplaukia per dieną, nesimato jo beveik, tinka ir spuogeliams ir paakiams. Jau naujas laukia savo eilės wub.gif
user posted image

Korres primer'is. Liko turbūt vienam kartui. Gal ir galima įžvelgti minimalų skirtumą su juo ir be jo. Makiažas vos vos gražiau gula, bet skirtumas nevertas tos kainos, kurią kainuoja primer'is. Pas mane buvo mažesnė versija. Užteko gana ilgam, bet naudojau ne kiekvieną dieną. Man jis padėdavo tomis dienomis, kai labai oda išsausėdavo (pvz.: aplink nosį), gerai padrėkindavo. Kvapas malonus.
user posted image
Atsakyti
CVS vatos ovaleliai - geresniu dar neteko atrast: pakankamai dideli, kaina gera, daznai dar kokios akcijos buna, tai kaina dar geresne vienos pakuotes iseina ir svarbiausia, kad nesijaucia vata, nes to jausmo negaliu pakest (labai girti Shiseido vatos kvadrateliai, bet man jie nieko ypatingo, o kaina dviguba).
user posted image
Atsakyti
user posted image
Naked Rescue kondicionierius. Visai neblogas, toks tirštas ir gana skalsus. Suminkština, padrėkina plaukus. Visai kartotinas.

user posted image
Man viena geriausių pastų.
Atsakyti
Po 4-5 metu nepastovaus naudojimo i pabaiga eina (dar porai kartu ir mesiu lauk) Manhattan Quick dry base + top coat. Stai toks:
http://www.stylistka...tan_7794_4.jpeg

Na toks nei sioks nei toks daiktas, kaip base coat jis nelabai, nes ant jo nagu lakas neisdziuna, o kaip top coat sakyciau visai neblogas ax.gif Ai tokio nepirksiu vistiek daugiau biggrin.gif

Taip pat dar kartui liko Oriflame Discovery duso zeles biggrin.gif
ax.gif Vasarai buvo labai faina, vesinanti, gal kita vasara vel tokia isigysiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Baigesi parafinas 4u.gif
Buvo naudojamas tik rankoms.Pirksiu vel,rankos kaip silkines,jokie ranku kremai sitokio efekto nesuteikia. rolleyes.gif
Tik sikart bus naudojamastiek rankoms,tiek pedoms. tongue.gif
Beja,kvapas siaubingas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarampa: 08 lapkričio 2011 - 15:44
QUOTE(tarampa @ 2011 11 08, 15:40)
Baigesi parafinas 4u.gif
Buvo naudojamas tik rankoms.Pirksiu vel,rankos kaip silkines,jokie ranku kremai sitokio efekto nesuteikia.  rolleyes.gif
Tik sikart bus naudojamastiek rankoms,tiek pedoms. tongue.gif
Beja,kvapas siaubingas lotuliukas.gif

Gal galima tiksliau ? Kaip naudojote ? smile.gif
Atsakyti
Idejus i indeli gabaleli parafino,sildziau indeli su parafinu karstame vandenyje,kai jis pasidare skysto pavidalo tepiau teptuku ranku oda,tepti reikia 2-3sluoksniais.Tada uzsidedi medvilnines pirstines ar kazka is medvilnes ir laikiau taip rankeles 1,5-2h.Efektas-nuostabus. rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau - Margarita akių makiažo valiklis su alavijais, nepatiko, nes jautėsi akių graužimas, kartojamas nebus schmoll.gif (foto skolinta)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 09 lapkričio 2011 - 08:08
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 09, 08:07)
Pagaliau - Margarita akių makiažo valiklis su alavijais, nepatiko, nes jautėsi akių graužimas, kartojamas nebus  schmoll.gif  (foto skolinta)
http://4.bp.blogspot...20/DSC_0005.jpg

man tai jis išvis kažkoks riebalas nesusipratimas buvo unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 09 lapkričio 2011 - 15:30
man irgi. nebaigta ismeciau. visiska tragedija
Atsakyti
user posted image
Patiko lygiai taip par kaip ir emulsija, bandžiau pirmą kartą, bet kartosiu nuolat wub.gif
user posted image

Šampūnas gerai, efekto dėl slinkimo nepastebėjau, tačiau patiko pati plaukų būsena juos išplovus. Erzino tik kvapas, toks labai vyriškas doh.gif Šiuo metu nekartosiu
user posted image

Atsakyti
Vichy vandens miniukas, patinka man tokie, galima patogiai į trumpesnes/ilgesnes keliones/išvykas pasiimt
user posted image
Atsakyti