Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

ismeciau vakar likuti sito kremuko uzpakaliukui
user posted image
nu kazkoks visiskas nesusipratimas, nieko neapsaugo, o kaip tik toks jausmas kad erzina lelytes mano ruryte, jis kazkoks su grudeliais, tai tie grudelei dar ir prilimpa prie odos ir sunkiai nusivalo doh.gif
grysim turbut prie weledos, po kurios jau po vieno karto odyte nuramindavo wub.gif
Atsakyti
Pasibaige giovanni sokoladinis kuno sveitiklis. Patiko, gerai sveite, skaniai kvepejo.
Kartotinas. I jo vieta kol kas NS karstas anticeliulitinis sveitiklis.
Natuderm ranku kremas ginkgo+ olive, neblogas, bet nzn, ar kartosiu. I jo vieta NS ranku kremo-serumo likutis ir alverde calendula ranku kremas. ax.gif
Atsakyti
Beveik pabaigiau UMA maskuoklių paletę: žalią spalvą sunaudojau visą, rožinės ir rudos šiek tiek likę kraštuose, o balta vos pabandyta, bet niekur nebuvo reikalinga. Dar laikiau, galvojau gal kur pritaikysiu, bet nepritaikiau biggrin.gif Reikalingiausia man žalia spalva raudonoms dėmelėms maskuoti, pasibaigus jai maskavau su ruda, o rožine tepiau paakius, nors realiai nėra ką ten slėpti pas mane. Šio daikto daugiau nekartočiau, jei reikės, nusipirksiu kada tik žalią maskuoklį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2011 11 04, 16:52)
Beveik pabaigiau UMA maskuoklių paletę: žalią spalvą sunaudojau visą, rožinės ir rudos šiek tiek likę kraštuose, o balta vos pabandyta, bet niekur nebuvo reikalinga. Dar laikiau, galvojau gal kur pritaikysiu, bet nepritaikiau  biggrin.gif Reikalingiausia man žalia spalva raudonoms dėmelėms maskuoti, pasibaigus jai maskavau su ruda, o rožine tepiau paakius, nors realiai nėra ką ten slėpti pas mane. Šio daikto daugiau nekartočiau, jei reikės, nusipirksiu kada tik žalią maskuoklį  smile.gif

o man kaip tik zalios daugiausia liko biggrin.gif as jau antra pakuote naudot.. labiausia naudoju visas neutralias spalvas.. beja, ta balta labai gerai atrodo po antakiu mirksiukas.gif priduoda svarumo efekta, aisku jie turi but ispesiot biggrin.gif tinka veido konturavimui, kas zino kaip elgtis biggrin.gif
Atsakyti
Weleda 'pomegranate' ir 'iris' dieniniu veido kremu miniukai - naudojo vyras, nes man Weledos tik migdolu serija patinka, bet ir jam nelabai tiko. Bandziau rankom likucius sunaudot, bet kad nesinaudoja, turiu kitu kremu, tai metu lauk nesikankinus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
"Rasos" maitinamasis balzamas su su kašmyru ir D-pantenoliu plaukams. Trumpai - nesužavėjo, kartojamas nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 11 04, 21:01)
o man kaip tik zalios daugiausia liko  biggrin.gif as jau antra pakuote naudot.. labiausia naudoju visas neutralias spalvas.. beja, ta balta labai gerai atrodo po antakiu  mirksiukas.gif priduoda svarumo efekta, aisku jie turi but ispesiot  biggrin.gif tinka veido konturavimui, kas zino kaip elgtis biggrin.gif

na va be reikalo išmečiau doh.gif biggrin.gif b0čiau gal dar kur sutepus biggrin.gif
Atsakyti
Matis pienelis makiažo valymui tiko/patiko galbūt kada nors kartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sutepiau sesės atiduotą Avon Ungaro kūno losjono likutį, tepas maloniai, nėra labai skystas, tik kvapas aštrokas ir stiprus
user posted image
taip pat pabaigiau Replay kūno losjono miniuką, šis visai patiko, nedidelį kiekį turėjau tai nenusibodo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Givenchy tonikas veidui - labai patiko, mielai ateityje kartočiau
user posted image
Atsakyti
Dar viena pabaiga - šilkas plaukams - jokio poveikio nepajutau, nekartosiu schmoll.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 11 04, 12:09)
ismeciau vakar likuti  sito kremuko uzpakaliukui
user posted image
nu kazkoks visiskas nesusipratimas, nieko neapsaugo, o kaip tik toks jausmas kad erzina lelytes mano ruryte, jis kazkoks su grudeliais, tai tie grudelei dar ir prilimpa prie odos ir sunkiai nusivalo doh.gif
grysim turbut prie weledos, po kurios jau po vieno karto odyte nuramindavo  wub.gif

Pabandykit AVENT kur skirtas speneliams, tinka ir uodegytei, pasakiškas, nors ne eco, bet užtat vaikui diskomfortą kelių val bėgyje nuima. Aš per nepastebėjimą nušutinus buvau pažastį vaikui, kai buvo kokių 2mėn (karščiai buvo, paprakaitavo ir nušuto doh.gif ), vos ne iki žazdos... Šoaks buvo kai pamačiau ką "pramiegojau"... doh.gif
Bet drąsiai patepiau tuo geliuku ir vakare toks jausmas, kad nieko ir nebuvę blink.gif thumbup.gif O naudojasi itin skalsiai, mes tik 1/3 sutepėm, jaučiu pusės neišnaudosim, dar likutį parduosim ar kokiai artimai lelei atiduosim, nes nu svajonių kremukas nuo šutimo wub.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 11 05, 04:36)
Weleda 'pomegranate' ir 'iris' dieniniu veido kremu miniukai - naudojo vyras, nes man Weledos tik migdolu serija patinka, bet ir jam nelabai tiko. Bandziau rankom likucius sunaudot, bet kad nesinaudoja, turiu kitu kremu, tai metu lauk nesikankinus.
user posted image

Man šis irgi į abaigą, bet kuo mažiau jo lieka, tuo labiau jis man ima patikt.... biggrin.gif gal reikėjo pajungt šildymą, kad oda imtų sausėt, nes vasarą iš savęs pasiriebina natūraliai, tad tepdavau tik nakčiai - dieną ištaukuodavo veidą, negalėjau naudot, o dbr nieko panašaus g.gif

Baigiau kūno kremą 100% Pure - kokosų kvapo
Aštroko ir intensyvaus kvapo, susigeria puikiai, drėkina irgi super, minkština ir švelnina odą, bet panaudojus dar ilgau jaučiamas kokosų kvapas, tad kvepintis jau niekaip.... schmoll.gif
user posted image
Atsakyti