QUOTE(shemsa @ 2011 11 04, 12:09)
ismeciau vakar likuti sito kremuko uzpakaliukui

nu kazkoks visiskas nesusipratimas, nieko neapsaugo, o kaip tik toks jausmas kad erzina lelytes mano ruryte, jis kazkoks su grudeliais, tai tie grudelei dar ir prilimpa prie odos ir sunkiai nusivalo
grysim turbut prie weledos, po kurios jau po vieno karto odyte nuramindavo
Pabandykit AVENT kur skirtas speneliams, tinka ir uodegytei, pasakiškas, nors ne eco, bet užtat vaikui diskomfortą kelių val bėgyje nuima. Aš per nepastebėjimą nušutinus buvau pažastį vaikui, kai buvo kokių 2mėn (karščiai buvo, paprakaitavo ir nušuto

), vos ne iki žazdos... Šoaks buvo kai pamačiau ką "pramiegojau"...
Bet drąsiai patepiau tuo geliuku ir vakare toks jausmas, kad nieko ir nebuvę

O naudojasi itin skalsiai, mes tik 1/3 sutepėm, jaučiu pusės neišnaudosim, dar likutį parduosim ar kokiai artimai lelei atiduosim, nes nu svajonių kremukas nuo šutimo
QUOTE(shopingas @ 2011 11 05, 04:36)
Weleda 'pomegranate' ir '
iris' dieniniu veido kremu miniukai - naudojo vyras, nes man Weledos tik migdolu serija patinka, bet ir jam nelabai tiko. Bandziau rankom likucius sunaudot, bet kad nesinaudoja, turiu kitu kremu, tai metu lauk nesikankinus.
Man šis irgi į abaigą, bet kuo mažiau jo lieka, tuo labiau jis man ima patikt....

gal reikėjo pajungt šildymą, kad oda imtų sausėt, nes vasarą iš savęs pasiriebina natūraliai, tad tepdavau tik nakčiai - dieną ištaukuodavo veidą, negalėjau naudot, o dbr nieko panašaus
Baigiau kūno kremą 100% Pure - kokosų kvapo
Aštroko ir intensyvaus kvapo, susigeria puikiai, drėkina irgi super, minkština ir švelnina odą, bet panaudojus dar ilgau jaučiamas kokosų kvapas, tad kvepintis jau niekaip....