Įkraunama...
Įkraunama...

Scotland

QUOTE(Joltoma @ 2012 04 09, 10:45)
kaz kaip sove mintis pasiulyt tau i Dundee nuvaziuot

o man jis kazkaip labai didelio ispudzio nepadare blush2.gif
nors aisku yra kur pasivaikscioti blush2.gif
Atsakyti
O gal žinote, kaip su darbais peterhead'e? Kalbu apie paprasčiausius darbus fabrike.. Kol kas planuojame įsidarbinti tenais, o vėliau bandyti pagal profesiją. g.gif
Atsakyti
Pražydo margučiai raudoni, žali,
Velykinio stalo garbiam vidury,
Kai šitiek linkėjimų, šypsenų, saulės,
Lai būna palaimintas mūsų pasaulis.

Šiltų Velykų.
Atsakyti
Nezinau, kaip su isidarbinimu peterhead'e, man butu baisu bet kur vaziuoti neturint kazkokio garantuoto darbo pasiulymo, bet linkiu sekmes 4u.gif

Merginos, gal zinote ar yra Edinburge lietuvisko maisto parduotuve? Gal kokiam prekybcentri matet lietuvisku prekiu skyreli? Siaip randu viska ko man reikia iprastose pardese, bet pasiilgau suureeliuuu!!!!
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 04 09, 20:00)
Merginos, gal zinote ar yra Edinburge lietuvisko maisto parduotuve? Gal kokiam prekybcentri matet lietuvisku prekiu skyreli? Siaip randu viska ko man reikia iprastose pardese, bet pasiilgau suureeliuuu!!!!

Pasigamink mirksiukas.gif Jei varškės randi pas lenkus, tai tada tik šokoladu apsipili ir nuostabūs sūreliai gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerii @ 2012 04 09, 21:00)

oj, tai juk rusu parduotuvej yra wink.gif
ir siaip ten daug lietuvisku prekiu, as kartais duonos dar pasiimu, kai pasiilgstu wub.gif

sureliu ir net lietuvisku pyragu dabar atneza thumbup.gif thumbup.gif
tu is Edinburgo? ax.gif
Atsakyti
Šerii, tai ir sakau kad važiuojam laimės ieškot biggrin.gif pažįstamų ten yra, tai pas juos pradžiai apsistosim, o vėliau žiūrėsim kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
Eveli, tikiuosi jums pasiseks. Pradzia dazniausiai sunki buna, bet jei pasiryze siekti savo tikslo viskas bus gerai 4u.gif

Tyliai_SV per didele tikimybe, kad surysiu sokolada, dar nepradejus gaminti sureliu blush2.gif

RedOne aciu uz paaiskinimus kaip rasti parduotuves su lietuviskom prekem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2012 04 10, 00:43)
Šerii, tai ir sakau kad važiuojam laimės ieškot  biggrin.gif  pažįstamų ten yra, tai pas juos pradžiai apsistosim, o vėliau žiūrėsim kas ir kaip  4u.gif

lygiai taip pat ir mes cia atvykom ax.gif

QUOTE(Šerii @ 2012 04 10, 15:00)
Tyliai_SV per didele tikimybe, kad surysiu sokolada, dar nepradejus gaminti sureliu blush2.gif

RedOne aciu uz paaiskinimus kaip rasti parduotuves su lietuviskom prekem 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nera uz ka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Eveli` na Peterhead yra didziausia Europoje zuvynu uostas, tai ten gyvenantys daugiausiai ten ir dirba. Kaz kuriais metais zuvynas buvo sudares sutarti su ltu idarbinimo agentura, si atsiunte 2000 lietuvaiciu darbuotis, todel ten ir daug lietuviu gyvena.
Aisku zuvynuose darbas nera vienas is maloniausiu ir del kvapo, del dregmes ir salcio, daznai tenka zuvis, krevetes, krabus rusiuot ledukuose. tai daznas skundziasi salcio alergija.
As ten nedirbusi, bet pazystamu turiu.

Kokia tavo specialybe?
Atsakyti
Bus naikinami skrydziai is Edinburgo i Kauna doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2012 04 12, 13:42)

pries keleta minuciu ir as ta uzmaciau doh.gif
Atsakyti