Įkraunama...
Įkraunama...

Patrepsėjimai po Costa Bravą ir Barseloną

QUOTE(linole @ 2011 11 09, 16:33)
taigi, su Aero busu atvažiuojate iki pl. Catalunya. ...

labai jums dėkoju už tokį išsamų paaiškinimą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 09, 17:36)
Dėkui linole, po truputį man aiškėja, kas ir kaip Barselonoje smile.gif

Nėra už ka, merginos. smile.gif 4u.gif

Vasariuk, jus taigi Romoje buvę. Maždaug įsivaizduojate, su kuo tie miestai valgomi. man pirmas miestas buvo, tai kinkos virpėjo. bet nesunkiai sustvarkiau. Susitvarkysite ir jūs. Pamatysite, kaip viskas paprasta. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 11 09, 16:44)
Nėra už ka, merginos.  smile.gif  4u.gif

Vasariuk, jus taigi Romoje buvę. Maždaug įsivaizduojate, su kuo tie miestai valgomi. man pirmas miestas buvo, tai kinkos virpėjo. bet nesunkiai sustvarkiau. Susitvarkysite ir jūs.  Pamatysite, kaip viskas paprasta. drinks_cheers.gif

Na esu keliuose miestuose buvusi, tiesiog tai buvo komandiruotės su kažkiek laisvo laiko. Iš esmės aš svetimuose miestuose gaudausi, tiesiog pirmą kartą važiuosim grynai savo malonumui į tam tikrą miestą. Tai noriu susidėlioti pasivaikščiojimų maršrutus, kad paskui nereikėtų labai blaškytis. Aišku, dažnai vietoje tie maršrutai koreguojami, bet bent jau preliminariai gerai iš anksto turėti savo viziją, ką ir po ko pamatyti smile.gif Ir tai pirmoji visiškai savarankiškai (be agentūrų ir komandiruočių) organizuojama kelionė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 09, 18:00)
Tai noriu susidėlioti pasivaikščiojimų maršrutus, kad paskui nereikėtų labai blaškytis. Aišku, dažnai vietoje tie maršrutai koreguojami, bet bent jau preliminariai gerai iš anksto turėti savo viziją, ką ir po ko pamatyti smile.gif

Visiškai pritariu. drinks_cheers.gif Man irgi vizija būtina. O toliau jau kaip susiklosto, taip. thumbup.gif

Ok, išlekiu truputi i birthday.gif gathering.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 11 09, 16:30)
taip po viešbučio langais yra metro jaume stotelė. Barselonoje busim apie 23val. ir metro bijau, kad galiu nesusigaudyt iškart kaip važiuot kur ką pirkt blush2.gif

Dar pagalvojau - smulkmena, bet gali streso sukelti nezinant: metro vagono durys tiek is isores, tiek is vidaus pacios neatsidaro. Norint išlipti/ilipti reikia zalia mygtuka paspausti arba rankenele pasukti.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 11 13, 20:35)
Dar pagalvojau - smulkmena, bet gali streso sukelti nezinant: metro vagono durys tiek is isores, tiek is vidaus pacios neatsidaro. Norint išlipti/ilipti reikia zalia mygtuka paspausti arba rankenele pasukti.

Dėkui už informaciją - šiaip nemažai Europos miestų taip yra tiek metro, tiek autobusuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 11 13, 20:35)

oi ačiū nežinojau šito blush2.gif
pažiūrėjau kitos savaitės orų prognozę, tai labai nedžiuginanti lietus ir laipsnių tik apie 13-15 verysad.gif net nežinau ką ten veikt reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2011 11 17, 00:39)
oi ačiū nežinojau šito blush2.gif 
pažiūrėjau kitos savaitės orų prognozę, tai labai nedžiuginanti lietus ir laipsnių tik apie 13-15 verysad.gif  net nežinau ką ten veikt reiks doh.gif

Na, lapkriti keliaujant jau visko tiketis reik. Bet gal nelis istisas dienas. Mums isvaziuojant irgi rode lietu bent jau antrai keliones pusei. Ir kelias dienas debesys ejo, atrode, kad jau tuoj tuoj prakiurs dangus. Bet neiskrito nei laso.
Pasiziurekite is namu prognoze. Jei kuria diena numatomas istisas lietus, pasiderinkite gal i koki juru muzieju.
Ir apranga reik pasiruosti. Su vaiku sudetingiau, aisku. Bet su drauge vasara lietui pliaupiant keliavome po Kemeri kurorteli netoli Jurmalos ir galiu pasakyti, kad buvo superine isvyka. Ispudziais ir emocijomis ne ka maziau nusileidzianti Barcelonai.
Pasidomekite, kas yra po uzdangomis. Tik aisku, tokiu objektu lankymas kainuos nemazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 17 lapkričio 2011 - 10:30
saunus pasakojimas, o jus dar didesne saunuole, kad taip viska kruopsciai susiplanavote. as kazkaip labai ramiai i barsa skridau. pasiziurejau ka noriu pamatyti, oro uoste pasiemiau zemelapi ir vsio. metro irgi vietoje ziurejau kaip vaziuoti. jusu namu darbai puikiai atlikti. 4u.gif
priesingai nei jums, man ispanijos ir katalonijos aikstes is vis dideles nepasirode. kazko kitko tikejausi. bet viskas kitkas super. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 11 18, 15:38)
saunus pasakojimas, o jus dar didesne saunuole, kad taip viska kruopsciai susiplanavote. as kazkaip labai ramiai i barsa skridau. pasiziurejau ka noriu pamatyti, oro uoste pasiemiau zemelapi ir vsio. metro irgi vietoje ziurejau kaip vaziuoti. jusu namu darbai puikiai atlikti. 4u.gif
priesingai nei jums, man ispanijos ir katalonijos aikstes is vis dideles nepasirode. kazko kitko tikejausi. bet viskas kitkas super. 4u.gif

Ačiū. 4u.gif smile.gif
Išankstiniam planavimui didžiausią įtaką ankstesni keliavimai su agentūromis turėjo, kur viskas sustyguota objektas į objektą. Be to esu keliavusi Maljorkoje taip palaidai, be jokių išankstinių planų. Tai man toks būdas nelabai.
Katalonijoje norėjosi pagal mūsų galimybes pamatyti maksimumą.
Be to kartu važiavo draugė, kurios nenorėjau nuvilti. Ir norėjau jai parodyti, koks puikus ir labai įmanomas būdas yra keliauti savarankiškai.

Dėl aikščių - tai subjektyvu. drinks_cheers.gif Aš per daug nesu buvusi dideliuose miestuose, tai man bent jau Ispanijos a. patiko wub.gif . Katalonijos aikšte daugiau kaip strateginis taškas tarnavo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 18 lapkričio 2011 - 16:30
Kadangi linole užsiminė, kad pasakočiau, kaip sekasi planuotis pasivaikščiojimus po Barseloną, tai pasigirsiu. Dvi dienos jau sudėliotos smile.gif Pirma diena - pajūris, Barceloneta, Montjuic, Olimpiados vieta, Olimpinis muziejus, šokantys fontanai (kadangi bus šeštadienis). Antra diena - Ciutadella parkas, Triumfo arka, Guell parkas, Sagrada familia, Casa Milla (jei spėsim, kol dirba), Casa Batllo, Rambla, Erotikos muziejus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 21, 17:21)
Kadangi linole užsiminė, kad pasakočiau, kaip sekasi planuotis pasivaikščiojimus po Barseloną, tai pasigirsiu. Dvi dienos jau sudėliotos smile.gif Pirma diena - pajūris, Barceloneta, Montjuic, Olimpiados vieta, Olimpinis muziejus, šokantys fontanai (kadangi bus šeštadienis). Antra diena - Ciutadella parkas, Triumfo arka, Guell parkas, Sagrada familia, Casa Milla (jei spėsim, kol dirba), Casa Batllo, Rambla, Erotikos muziejus  blush2.gif

Rambloj, galima sakyti, tai juk gyvensit, tai neverta jos atskirai planuotis. Ji yra beveik neišvengiama mūsų/jūsų gyvenamojoje vietoje. biggrin.gif

Planas thumbup.gif
Gal is Barselonetos i Montjuic bandysite keltis su tuo telefericu? bigsmile.gif Būtų labai smagu apie šia patirti užgirsti, jei pasinaudosite.

Taip pat ir apie Erotikos muziejų įdomu išgirsti atsiliepimų.
Mes kažkaip labai mažai muziejų lankėme. Jei kada dar teks lankytis Barselonoje, apžiūrėsiu daugiau muziejų.
Atsakyti