Įkraunama...
Įkraunama...

Patrepsėjimai po Costa Bravą ir Barseloną

Kalbėdama apie Rambla, turėjau omenyje, kad pereisim tiesiog nuo Katalonijos aikštės ją visą, plius tas Erotikos muziejus yra Rambloje smile.gif O dėl pasikėlimo į Montjuic, tai gal ir tuo oro tramvajumi, žiūrėsim, kaip gausis. Vis tik jo kaina 6 eurai žmogui, o funikulierius tik 1,5 euro smile.gif
Atsakyti
Linole, norėjau paklausti. Minėjote, kad viešbutyje gavote žemėlapį. Ar jis pakankamai geras, juo galima lengvai vadovautis vaikščiojant?
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 01 16, 11:30)
Linole, norėjau paklausti. Minėjote, kad viešbutyje gavote žemėlapį. Ar jis pakankamai geras, juo galima lengvai vadovautis vaikščiojant?

Man jis buvo idealus: nedidukas, sužymeti pagrindiniai objektai, gatves, dabar atmintinai neatsimenu, bet gal ir transportas. thumbup.gif (nors metro plana mes atskira turejom ir juo naudojomes. Ant A4 atsispausdinau darbe).

Gal tik pirma diena traukiau smulkius Lonely planet senamiescio (Gotu kvartalo)zemelapius. Bet visais kitais atvejais vadovavausi tuo zemelapiu.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 01 16, 10:52)
Man jis buvo idealus: nedidukas, sužymeti pagrindiniai objektai, gatves, dabar atmintinai neatsimenu, bet gal ir transportas.  thumbup.gif (nors metro plana mes atskira turejom ir juo naudojomes. Ant A4 atsispausdinau darbe).

Gal tik pirma diena traukiau smulkius Lonely planet senamiescio (Gotu kvartalo)zemelapius. Bet visais kitais atvejais vadovavausi tuo zemelapiu.

Dėkui smile.gif Metro planą aš irgi atskirą padariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 01 16, 11:39)
Dėkui smile.gif Metro planą aš irgi atskirą padariau smile.gif

Oro uoste nebuna planu nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 01 16, 12:48)

Gironoj tai buna, kiek atsimenu, rase merginos. Turetu buti ir El Prate.

Mes ne nepraseme ir neieskojome. Nes mes po velyvo skrydzio kita diena isvaziavome i Lloret de mar. Grizusi i Barcelona planavau pasiieskoti kokio Turizmo centro. Bet kai gavau zemelapi viesbutyje, tai jau ne nebeieskojau TIC'o.
Aha, buvau skaiciusi, kad musu viesbutyje juos dalina nemokamai.

Dar ir Nord Estacion pasidomekit, jei vaziuosit autobusu, atrodo, kazkas kalbejo, kad ten gavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 16 sausio 2012 - 12:36
QUOTE(Google @ 2012 01 16, 11:48)

Šiaip tai, ko gero, būna. Tiesiog mes atskrisim ganėtinai vėlai vakare, tai tikrai neieškosiu, kur čia kokius žemėlapius duoda, o bandysiu susigaudyt, kur tas RENFE ar aerobusas sustoja. Gerai, kad tik su rankiniu bagažu, nereikės dar bagažo atsiėmimo vietos ieškoti ir laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 01 16, 13:59)
Šiaip tai, ko gero, būna. Tiesiog mes atskrisim ganėtinai vėlai vakare, tai tikrai neieškosiu, kur čia kokius žemėlapius duoda, o bandysiu susigaudyt, kur tas RENFE ar aerobusas sustoja. Gerai, kad tik su rankiniu bagažu, nereikės dar bagažo atsiėmimo vietos ieškoti ir laukti smile.gif

Mes irgi del sios priezasties nieko neieskojome oro uoste, o lekeme tiesiai bagazo ir i Aerobusa. Nors dabar, kai jau viskas aisku, tai ramiai galima visur isvaikscioti ir neskubeti. Juolab, kad musu viesbucio administracija, kiek atsimenu, 24 val. dirba.
Atsakyti
linole, dar norėjau paklausti. Minėjot, kad į Park Guell važiavote metro iki Leppess stotelės. Skaičiau, kad nuo jos dar reikia apie 20 minučių pėsčiomis eiti. Ar tikrai taip?
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 01 17, 16:27)
linole, dar norėjau paklausti. Minėjot, kad į Park Guell važiavote metro iki Leppess stotelės. Skaičiau, kad nuo jos dar reikia apie 20 minučių pėsčiomis eiti. Ar tikrai taip?

Aš ne linolė, bet taip, tikrai reikia paėjėti ir į kalniuką pakilti
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2012 01 17, 19:36)
Aš ne linolė, bet taip, tikrai reikia paėjėti ir į kalniuką pakilti

Taip. Tas kalniukas nera labai status.

Bet Vasariuko atveju galite pasidairyti info ir del pavaziavimo autobusu. Nes Lonely planet randu ir tokia info:
"The walk from Metro stop Lesseps is signposted. From Vallcarca stop it is marginally shorter and the uphill trek eased by escalators. Bus 24 drops you at an entrance near the top of the park."
Taigi, pasiieskokite, is kur vaziuoja tas bus 24.

Atsakyti
Dėkui už atsakymus smile.gif Pažiūrėsim vietoje - jei bus ūpo, eisim pėsčiomis, jei ne, tada tuo autobusu smile.gif Liko 3 dienos...
Atsakyti