ir super planas ateičiai, linkiu išsipildymo
QUOTE(*Jūra* @ 2011 11 04, 18:48)
Ačiū, *Jūra*.
Jei pavyks, būtinai pasidalinsiu įspūdžiais.
Jūsų lietuviškus pasivažinėjimus vis seku.
Linkėjimai šeimynai.
QUOTE(linole @ 2011 11 03, 21:29)
Linole, nuoširdžiai linkiu gero kelionės planavimo...o geros kelionės bus dar laiko palinkėti
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 04, 21:09)
Linole, nuoširdžiai linkiu gero kelionės planavimo...o geros kelionės bus dar laiko palinkėti
Ačiū už gražius žodžius.
O linkėti iš tikrųjų anksti.
Dar kartą ačiū Linolei už reportažą
Reportažas įkvėpė mane pasielgti labai spontaniškai, ko paprastai nedarau, ir užsisakyti lėktuvo bilietus ir viešbutį į Barseloną
Sausio mėnesiui, trims dienoms
Truputį užteršiu svetimą temą, bet norėjau Linolės paklausti. Užsakiau tą patį viešbutuką Be Hostels Ramblas. Ar nuo Katalonijos aikštės iki viešbučio pėsčiomis labai ilgai kulniuoti? Ar jei paskutinę dieną skrydis vėlai, išsiregistravus galima palikti lagaminus viešbutyje? Vėliau stengsiuosi visko klausinėti Barselonos temoje
Truputį užteršiu svetimą temą, bet norėjau Linolės paklausti. Užsakiau tą patį viešbutuką Be Hostels Ramblas. Ar nuo Katalonijos aikštės iki viešbučio pėsčiomis labai ilgai kulniuoti? Ar jei paskutinę dieną skrydis vėlai, išsiregistravus galima palikti lagaminus viešbutyje? Vėliau stengsiuosi visko klausinėti Barselonos temoje
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 07, 14:15)
Dar kartą ačiū Linolei už reportažą
Reportažas įkvėpė mane pasielgti labai spontaniškai, ko paprastai nedarau, ir užsisakyti lėktuvo bilietus ir viešbutį į Barseloną
Sausio mėnesiui, trims dienoms
Tikiuosi, kad nusivilti neteks.
Taip, nuo Katalonijos aikštės iki Be hostels Ramblas apie 10 min., ne daugiau. Nes mes bevek visada eidavome pėsčiomis. Ir su lagaminais ėjome pėsčiomis. Tik tiek, kad pačioje La Rambla žmonių daug, tai sunkiau su lagaminais laviruoti.
Aš kažkaip įsivaizdavau, kad bus toliau, vos nepraėjome. Stebėkite Liceu metro stotelę ir Liceu teatro pastatą - už jų tuoj ir C Nou de La Ramblas gatvė dešinėje. Pasukus į dešinę eisit pora minučių kol užmatysite katalonijos vėliavą ant viešbučio pastato. (Pora minučių ėjimą gatvele įskaičiavau į aukščiau nurodytą laiką iki viešbučio).
Lagaminus galima palikti. Man atrodo, jų tinklapyje net yra įvardinta ši galimybė.
Mes ja specialiai nesinaudojome. Tik kol laukėme, kol kambarį paruoš, tai buvome palikę valandžiukei. Tada nemokamai buvo. O ar jums reiks primokėti kažkiek-nežinau.
QUOTE(linole @ 2011 11 07, 14:18)
Tikiuosi, kad nusivilti neteks.
Taip, nuo Katalonijos aikštės iki Be hostels Ramblas apie 10 min., ne daugiau. Nes mes bevek visada eidavome pėsčiomis. Ir su lagaminais ėjome pėsčiomis. Tik tiek, kad pačioje La Rambla žmonių daug, tai sunkiau su lagaminais laviruoti.
Aš kažkaip įsivaizdavau, kad bus toliau, vos nepraėjome. Stebėkite Liceu metro stotelę ir Liceu teatro pastatą - už jų tuoj ir C Nou de La Ramblas gatvė dešinėje. Pasukus į dešinę eisit pora minučių kol užmatysite katalonijos vėliavą ant viešbučio pastato. (Pora minučių ėjimą gatvele įskaičiavau į aukščiau nurodytą laiką iki viešbučio).
Lagaminus galima palikti. Man atrodo, jų tinklapyje net yra įvardinta ši galimybė.
Mes ja specialiai nesinaudojome. Tik kol laukėme, kol kambarį paruoš, tai buvome palikę valandžiukei. Tada nemokamai buvo. O ar jums reiks primokėti kažkiek-nežinau.
Dėkui
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 07, 16:04)
Dėkui
Bandysiu po truputį planuoti savo "patrepsėjimus" 
Sėkmės dideliausios.
Lauksiu įspūdžių.
Jei kuo galėsiu padėti planuojantis - su malonumu tai padarysiu.
Mane Barselonai įkvėpė Ingel reportažas, pasiskaitykite ir jos.
QUOTE(Cobre @ 2011 10 27, 09:42)
Ir kaip ta Andora? Masciau, ar ji verta tu papildomu pinigeliu, kurie mokami nuomojantis auto, ar ne. Nutariau, kad jei pagrindinis ir tikrai vertas demesio dalykas ten, tai SPA centrai, tai kad ir kaip butu gaila, bet atidesim Andora geresniems laikams 
Kad jau taip imti ir specialiai važiuoti, tai nebent kaip ir rasei del SPA ir del apsipirkimu, nors nepasakyciau, kad ten jau baisiai pigu. Kadangi mes masina nuomavomes penkiese, tai visai gerai isejo palekt ir apsizvalgyt, bet antra karta jau ten nebevaziuociau , kaip ir i Lichtensteina
Papildyta:
QUOTE(linole @ 2011 10 31, 11:59)
Sumuštinukai labai skanūs. Paella dieviška. Jau kavinukėje Lloret de Mar buvo skani paella, bet tos nėr ko lyginti su šia. Didžiulę keptuvę dviems vos sutašėme. Didžiulės krevetės, midijos, kažkokios didelės ir spalvingos kriauklės su miniatiūriniais visai valgomais slimokais, kažkieno labai plonos kojytės-čiuptuviukai. Skanumėlis.
Griūk negyvas
Dar paklausiu nelabai į temą, nes nerandu, kurioje vietoje skaičiau Linoles komentarą, kad rengdamasi Barselonai, buvo Internete paleidusi žmogeliuką pasivaikščioti. Kas čia per programa?
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 08, 10:32)
Dar paklausiu nelabai į temą, nes nerandu, kurioje vietoje skaičiau Linoles komentarą, kad rengdamasi Barselonai, buvo Internete paleidusi žmogeliuką pasivaikščioti. Kas čia per programa?
Google zemelapiai .
QUOTE(Caca* @ 2011 11 08, 10:33)
Dėkui