Įkraunama...
Įkraunama...

Patrepsėjimai po Costa Bravą ir Barseloną

QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 11:50)
Na puikumelis, tik kaip taip BH nuskriausite??  blink.gif  Jei mazai gulinesite prie juros, tada Juodkalnijai gali ir 5 nakvyniu uztekti  mirksiukas.gif
Tiesa, reportaza rasiau as viena, jokiu "Jusu" nebuvo  schmoll.gif  biggrin.gif

gerai gerai-TU. mirksiukas.gif
O čia gerą klausimą uždavėte??? g.gif Kadangi Serbija yra pirmasis mūsų sustojimas, tad dar turiu laiko pakoreguoti planus važiuojant į priekį...iš tikrųjų tai išankstinis atostogų planavimas labai pasiteisina: susiplanavus vis dar visokių minčių kyla, ir dar kai gali ir iš kitų gerų idėjų pasisemti mirksiukas.gif, tad gali dar viską ramiai dėliotis.O po to likus dviems ar mėnesiui iki atostogų tik chaosas gautųsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 03 lapkričio 2011 - 11:02
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 03, 13:00)
gerai gerai-TU. mirksiukas.gif
O čia gerą klausimą uždavėte??? g.gif Kadangi Serbija yra pirmasis mūsų sustojimas, tad dar turiu laiko pakoreguoti planus važiuojant į priekį...iš tikrųjų tai išankstinis atostogų planavimas labai pasiteisina: susiplanavus vis dar visokių minčių kyla, ir dar kai gali ir iš kitų gerų idėjų pasisemti mirksiukas.gif, tad gali dar viską ramiai dėliotis.O po to likus dviems ar mėnesiui iki atostogų tik chaosas gautųsi lotuliukas.gif

Na, man BH po siai dienai sirdagrauzis doh.gif kaip as galejau ten nenuvykti, o juk norejau. Bet tada kazkodel daugiau baimiu turejau tiesiog blush2.gif

Daugiau gal grazios Linoles temos neterskime blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 03 lapkričio 2011 - 11:04
QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 12:04)
Na, man BH po siai dienai sirdagrauzis  doh.gif  kaip as galejau ten nenuvykti, o juk norejau. Bet tada kazkodel daugiau baimiu turejau tiesiog  blush2.gif

Daugiau gal grazios Linoles temos neterskime  blush2.gif  mirksiukas.gif

Gerai mirksiukas.gif Jei ką-keliausiu saviškę pateršti biggrin.gif
Atsakyti
Kelionių liga siautėja, matau. biggrin.gif thumbup.gif Jūsų planus ir planavimus taip pat smagu skaityti, kaip ir pasakojimus. drinks_cheers.gif smile.gif
Žiūriu, kad rūpi ne tik savo, bet ir kitų žmonių planai. Matyt esu nebepagydomas ligonis. biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 11:50)
Linole, as tai tavo vietoje taip susideliociau marsruta, kad ne prie Como ezero pabuti, o truputeli pailseti prie Gardos  wub.gif  Asmeniskai man Sirmione labai patiko, paprastas kurortas (ne prastas), nereikia toli kazkur nuo marsruto nusimusti, grazus vaizdai, itariu, kad jo geografine padetis salygoja nebloga klimata toje vietoje. Ten net kazkas yra poilsiui: ar tai spa centriukas, ar kazkas panasaus. Gal su autobusu galima ir gilyn, link kitu Gardos miesteliu pavaziuoti  wub.gif  Ne be reikalo, tai vienas graziausiu pasaulio ezeru  wub.gif Nebrokyk  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Cobre, jau apsistojau ties Como ežeru. Per metus laiko dar daug kas gali nutikti, bet jei išvažiuosiu, tada bus Como regionas ir Bergamas.
Tuo metu, kai ir jūs važavote į tą kraštą, planavausi ir sau kelionę, bet ji išvirto į Kataloniją. Taigi, jau nuo tada turėjau du maršrutus:garda, Verona ir gal būt Venecija. Arba omo ir Milanas, Bergamas. Galiausiai apsistojau ties Como, visuomenio transporto keliai ir grafikai pasirodė palankesni.

Bet neatmetu galimybės dar kada vėliau pamatyti Gardą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 03 lapkričio 2011 - 13:07
Pas mus is 6 zmoniu nei vienam Milanas nepatiko, nors dvi is musu kompanijos vyko tikrai su tikslu ir i Milana. Suprantu, kad mes daug ko neaplankeme, bet tiesiog nejaukus miestas (blogiausia ka esu maciusi, jei vertinti is keliautojo poziciju). Ziuresim, kokie bus tavo ispudziai.

O tai kiek dienu viskam skiri, kad tik trys punktai? Bergamas - vienos dienos per akis. Como, jei paciame jame buti, tai ten ilsesiesi, trasos pasivaiksciojimui? Nes atsiliepimai apie ji geri, bet sakyciau per geri biggrin.gif Grazu, kaip ir kiekvienas miestelis prie ezero, bet ne daugiau, nebent tu kazka ten suplanavusi ir zinai ka dar imanoma pamatyti.
Ech, kaip idomu tas planavimas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 03 lapkričio 2011 - 13:22
QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 14:16)
Pas mus is 6 zmoniu nei vienam Milanas nepatiko, nors dvi is musu kompanijos vyko tikrai su tikslu ir i Milana. Suprantu, kad mes daug ko neaplankeme, bet tiesiog nejaukus miestas (blogiausia ka esu maciusi, jei vertinti is keliautojo poziciju). Ziuresim, kokie bus tavo ispudziai.

O tai kiek dienu viskam skiri, kad tik trys punktai? Bergamas - vienos dienos per akis. Como, jei paciame jame buti, tai ten ilsesiesi, trasos pasivaiksciojimui? Nes atsiliepimai apie ji geri, bet sakyciau per geri  biggrin.gif  Grazu, kaip ir kiekvienas miestelis prie ezero, bet ne daugiau, nebent tu kazka ten suplanavusi ir zinai ka dar imanoma pamatyti.
Ech, kaip idomu tas planavimas bigsmile.gif  thumbup.gif

Šiai dienai planuoju 4 nakvynes Lecco ir 3 Bergame.
Lecco: pats miestelis, pakilimas į kalnus ir pasivaikščiojimas kalnų takais - 1-2 dienos.
Plaukimas laivu po ežerą, išlipant Varenna, Bellagio, Como ir Brunate, gal dar kažkur, jei liks laiko - 1 diena.
Menagio ir pasikėlimas į kalnus, žygis kalnuose - 1 diena.
jei liks laiko -traukiniu važiavimas iki Colico -ir pasivaikščiojimas po apylinkes. O gal dar ežeras su mažesniais miesteliais.
Mačiau, yra daug pėsčiųjų trasų. Dabar bijau, kad tik laiko nepritrūktume, gal reikėjo 10 naktų imti. biggrin.gif

Bergame irgi 1-2 dienos Bergamui, priklausomai, ar bus kur nueiti pakilus iki Vigilio ar kažkaip panasiai skambančios vietovės, į kurią galima pakilti su funikulieriais.
Tada diena Milanui.
jei jau labai nebus ką veikia, pasiduočiau į kokį kalnų kaimelį ar Brescia, priklausomai nuo nuotaikos.

Katalonijoje man labai patiko lėtas ir ramus pasivaikčiojimas po netolimas apylinkes. Ten nebuvo tikslas pamatyti tašką A, tašką B ir t.t. Tiesiog buvo gairės. O toliau - ramus mėgavimasis.

Šiandien kaip tik pagalvojau, kad bent jau aš savarankiškai keliaudama mažiau streso apturėjau, nei su agentūromis važinėdama. Aišku, nerimo buvo, kad išskristume, kad nuvažiuotume vėlai vakare. Bet su agentūra važiuojant, kai pasakoma, kad jus turite pusvalandį ar pora valandų apžiūrėjimui, tie dalykai man sukeldavo didesnį stresą nei baimė kažko nerasti ar nespėti važiuojant savarankiškai.
Atsakyti
Smagus marsrutas, turetu buti puiku bigsmile.gif

As neturejusi agenturiniu pazintiniu, tik kiek Turkijoje su ekskursijom teko vaziuoti ,kai pirma karta buvau. Bet ir to uzteko, kad nebenoreciau daugiau kazko panasaus. Aisku, kazkam tai iseitis ir savi argumentai yra elgtis taip, bet man tai savotiskas stresas irgi.
Vyro sese sako, kad vistiek pats tiek nepasiruosi, kaip gidas, kad papasakoja. Teoriskai pasiruosti galima, o praktiskai tai tikrai dazniausiai tik bendrom frazem kazka pasimetai. Bet visi kiti pliusai uzgozia net ir geriausia gida.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 15:52)
Vyro sese sako, kad vistiek pats tiek nepasiruosi, kaip gidas, kad papasakoja. Teoriskai pasiruosti galima, o praktiskai tai tikrai dazniausiai tik bendrom frazem kazka pasimetai.

Dėl šio dalyko visiskai pritariu. Tie gidai ne vienerius metus per sezoną n kartų yra buvę, tai ne tik įdomios informacijos, bet ir gyvenimiškų nutikimų apsčiai turi. be to kiek daugiau yra pažinę vietinius, tai gali papasakoti daugiau "iš vidaus' viską. Iš tikrųjų yra labai įdomu, kai gidas papasakoja. Turiu omenyje normalų arba gerą gidą, nes teko sutikti ir tokių, kurie pateikia informacijos tiek, kiek pati galiu rasti kokiame LP, ar net mažiau.
Bet tai tokiu atveju galima susitikti su kokiu svetingumo klubo nariu. Juk yra žmonių, kurie nebūtinau apnakvindina, bet turi galimybę "pabendrauti prie kavos". Aišku, tam reikia geresnių užsienio kalbos įgūdžių. Gal reiks kada ir išbandyti, kai pabaos dabar ką tik atrastas savarankiškas keliavimo malonumas. smile.gif
Kol kas visai smagu ir savi patrepsėjimai su minimalia informacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 11 03, 17:16)
Kol kas visai smagu ir savi patrepsėjimai su minimalia informacija.  smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi megaujuosi biggrin.gif Kuo toliau, tuo labiau isgrynini sava keliavimo stiliu, kuris kitam gal aplamai netinkamas smile.gif Perskaiciau Maljorka. Pagalvojau, kad aisku didelis dekui bendrakeleivei uz organizacini darba, bet manau budama ten viena butum nei kiek ne prasciau pailsejusi. Tokia ramybe ir megavimasis tuo ka matai juntamas tame pasakojime wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 16:32)
Perskaiciau Maljorka. Pagalvojau, kad aisku didelis dekui bendrakeleivei uz organizacini darba, bet manau budama ten viena butum nei kiek ne prasciau pailsejusi. Tokia ramybe ir megavimasis tuo ka matai juntamas tame pasakojime  wub.gif

Dėkui. 4u.gif smile.gif

Paatostogavusi būčiau, bet su nusigavimu būtų kilę keblumų. Nes kai ką įsivaizdavau kitaip, nei yra realybėje. Vis tik geriau, kai pirmą kartą pabuvau su jau patyrusiu žmogumi. Užteko streso grįžti iš Maljorkos vienai. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 11 03, 20:01)
Dėkui.  4u.gif  smile.gif

Paatostogavusi būčiau, bet su nusigavimu būtų kilę keblumų. Nes kai ką įsivaizdavau kitaip, nei yra realybėje. Vis tik geriau, kai pirmą kartą pabuvau su jau patyrusiu žmogumi. Užteko streso grįžti iš Maljorkos vienai.  biggrin.gif

Turejau omenyje ne tai, kad konkrecia ta kelione, bet aplamai keliavima vienai. Tai paziurejau, kad tu nemazai ir ten praleisdavai laiko viena ir bent jau atrodo, kad visai komfortiskai jauteisi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 20:30)
Turejau omenyje ne tai, kad konkrecia ta kelione, bet aplamai keliavima vienai. Tai paziurejau, kad tu nemazai ir ten praleisdavai laiko viena ir bent jau atrodo, kad visai komfortiskai jauteisi.  mirksiukas.gif

Taip, esu vienišė, tai neturiu bėdų keliauti viena. Esu keletą kartų viena ilsėjusi ir Birštone.
Ne vienai, aišku, smagiau. drinks_cheers.gif Bet dėl to, kad neturėčiau su kuo keliauti, tikrai neišsižadėčiau kelionės. smile.gif
Atsakyti