QUOTE(Cobre @ 2011 11 03, 14:16)
Pas mus is 6 zmoniu nei vienam Milanas nepatiko, nors dvi is musu kompanijos vyko tikrai su tikslu ir i Milana. Suprantu, kad mes daug ko neaplankeme, bet tiesiog nejaukus miestas (blogiausia ka esu maciusi, jei vertinti is keliautojo poziciju). Ziuresim, kokie bus tavo ispudziai.
O tai kiek dienu viskam skiri, kad tik trys punktai? Bergamas - vienos dienos per akis. Como, jei paciame jame buti, tai ten ilsesiesi, trasos pasivaiksciojimui? Nes atsiliepimai apie ji geri, bet sakyciau per geri

Grazu, kaip ir kiekvienas miestelis prie ezero, bet ne daugiau, nebent tu kazka ten suplanavusi ir zinai ka dar imanoma pamatyti.
Ech, kaip idomu tas planavimas

Šiai dienai planuoju 4 nakvynes Lecco ir 3 Bergame.
Lecco: pats miestelis, pakilimas į kalnus ir pasivaikščiojimas kalnų takais - 1-2 dienos.
Plaukimas laivu po ežerą, išlipant Varenna, Bellagio, Como ir Brunate, gal dar kažkur, jei liks laiko - 1 diena.
Menagio ir pasikėlimas į kalnus, žygis kalnuose - 1 diena.
jei liks laiko -traukiniu važiavimas iki Colico -ir pasivaikščiojimas po apylinkes. O gal dar ežeras su mažesniais miesteliais.
Mačiau, yra daug pėsčiųjų trasų. Dabar bijau, kad tik laiko nepritrūktume, gal reikėjo 10 naktų imti.
Bergame irgi 1-2 dienos Bergamui, priklausomai, ar bus kur nueiti pakilus iki Vigilio ar kažkaip panasiai skambančios vietovės, į kurią galima pakilti su funikulieriais.
Tada diena Milanui.
jei jau labai nebus ką veikia, pasiduočiau į kokį kalnų kaimelį ar Brescia, priklausomai nuo nuotaikos.
Katalonijoje man labai patiko lėtas ir ramus pasivaikčiojimas po netolimas apylinkes. Ten nebuvo tikslas pamatyti tašką A, tašką B ir t.t. Tiesiog buvo gairės. O toliau - ramus mėgavimasis.
Šiandien kaip tik pagalvojau, kad bent jau aš savarankiškai keliaudama mažiau streso apturėjau, nei su agentūromis važinėdama. Aišku, nerimo buvo, kad išskristume, kad nuvažiuotume vėlai vakare. Bet su agentūra važiuojant, kai pasakoma, kad jus turite pusvalandį ar pora valandų apžiūrėjimui, tie dalykai man sukeldavo didesnį stresą nei baimė kažko nerasti ar nespėti važiuojant savarankiškai.