QUOTE(Cobre @ 2011 11 02, 19:35)
Linole, dekui

Buvo smagu keliauti kartu

Grazios ir idomios nuotraukos. Dar karta apgailestauju ir uzjauciu del prarastu nuotrauku

O draugute tau ir pries tai buvusiose kelione kompanija palaike?
Su nuotraukų praradimu jau susitaikiau ir nebejaučiu širdagraužio. Atmintyje nešiosiuosi labai teigiamas akimirkas iš tų akimirkų. Vaizdų gal greit nebeprisiminsiu, bet ten patirtos geros emocijos išliks.
Taip, su šia drauge keliauju visada.
Ji man pasiūlė kartu vykti į pirmąją, dar agentūrinę, kelionę prieš 10 metų, tai nuo to laiko vis kasmet ir pasiplanuojame. Buvo, kad aš viena kažkur važiavau, tai aš su kažkuo, tai ji su kažkuo, nes aš negalėjau. Aišku, būna daug kolektyvų ar su kitomis kompanijomis išvykų atskirų. Bet į tokias atostogines keliones vis važiuojame kartu. Nes pas mus labai sutampa ritmas, požiūris, poreikiai, šeimyninės bei finansinės galimybės, yra pasitikėjimas. O tai labai svarbu kelionės kokybei.
Papildyta:QUOTE(Cobre @ 2011 11 02, 19:38)
Papildyta:Dar norejau paklausti del Maljorkos. Jei sakai, kad tai pirmoji savarankiskai suplanuota kelione, tai kaip ten keliavote? Ir ar yra pasakojimas?

Taip, ten buvo mano pirmoji savarankiška kelionė, bet nebuvo mano pačios organizuota pirmoji. Važiavau galima sakyti, kaip prielipas, tada nesuprasdama nei kas, nei prie ko.
Tada važiavau su pažįstama moterimi, iš vieno kelionių www. Maljorkos bendrakeleivė atskleidė man visą savarankiško keliavimo virtuvę. Manau, pamoką išmokau neblogai, nes ir pačiai organizuotis sekėsi puikiai.
Siaip kelionė į Maljorką buvo puiki, tik pabaiga labai nesmagi.
Mano maljorkiškas pasakojimas
čia.