QUOTE(laurapac @ 2011 11 04, 18:44)
plesikai, va kas jie - nei sunku buvo is karto viska pasakyti - zmogus sprestum, o dabar... kazkoks pasityciojimas.
o mums siandien skambino pediatras - siaip ne taip atrado ligonineje muu pries 2.5 menesio daryta sirdeles echoskopija... ir... nuliudino, padetis nepasiekite ne kiek, skylute ta nelemta nesitraukia, nors tu ja kur...persiunte musu rezultatus kardiologams i vaiku ligonine dubline ir jie dabar spres musu likima... kaip susinervinau, negaliu... praradome visus metus, nes pernai pediatras (kazkoks nu nelemtas indusas ar pakistanietis - nu kaip ant ju nepykti) musu rezultatuose nieko neizvelge ir sake, kad jie tiesiog PERFECT, paklause sirdele ir sake, kad nieko blogo joje negirdi, ka visks labai gerai (nors tas uzesiukas girdisi nuo pat gimimo ir musu pediatras lietuvoje ji girdedavo).... o siemet airis aiskina, kad skylute tebera ir dabar jau kardiologu kompetencijoje spresti, ka toliau daryti... susibiesinau juodai - galeciau as tuos daktarus cia issaudyciau
STIPRYBES

VISKAS BUS GERAI
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 11 05, 10:24)
ne neisivaizdavau kad sitiek bedu bedeliu musu vaikucius apdrausti...

mes kaip tik ruosemes - tai reikes labai pasidometi ka mums gali pasiulyti... ir is viso is ko mes galime rinktis
musu vaikuciu paprastai nedraudzia....man siule kazkoki draudima,kur reikia sumoketi metine imoka apie 400litu.....bet as atsisakiau.....
Papildyta:
QUOTE(bog @ 2011 11 05, 15:01)
Sveikos,
Kaip jau dauguma žinot RC "Lopšelis" organizuojamas seminaras šeimoms auginančioms vaikus su Dauno sindromu. Užklausiau ar negalima būtų vieną dieną sudalyvauti daugiau mamyčių tai atrašė kad mielai kviečia 18 d. maždaug 11,30 ir vyresniems vaikučiams su mamom sudalyvauti. Kaip tik numatyta tema- tėvų patirtis auginant vaikus su DS.
Kviečiu tarsi kaip ir į susitikima sudalyvauti kas Kaune ir ne tik
Aš planuoju būt
mielai sudalyvauciau,bet mums tolokai ....
Mano akys daug matė, tačiau nepavargo. Mano ausys girdėjo daug, bet trokšta daugiau. [R.Tagorė]