laurapac,labai grazios nuotraukos
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 11 07, 18:42)
aciukas:)) ilgai as ju labai laukiau:)))) mano kapriziukas vis atsisakydavo fotkintis, nebent nematydavo, pagaudavom akimirk, o sikart pati noriai labai dalyvavo:)))) apkarstysiu dabar nuotraukomis visas sienas:))))
Labutis visiems. Labai senai bebuvau prisijungusi, kaip visi paauge, pasieke geru rezultatu
Labai grazios mazuciu nuotraukytes
Mums sekasi visai neblogai, jau einam i darzeli ir labai patinka. Pries pora menesiu susilaukes sveiko stipraus broliuko ir didelei nuostabai labai puikiai Kamile prieme maziuka ir labai myli.
Turim tapacia beda kaip jau aptarinejote - naktiniai verksmai, tiksliau saukimai... gal musu vaikiukams jie budingi...
Mums sekasi visai neblogai, jau einam i darzeli ir labai patinka. Pries pora menesiu susilaukes sveiko stipraus broliuko ir didelei nuostabai labai puikiai Kamile prieme maziuka ir labai myli.
Turim tapacia beda kaip jau aptarinejote - naktiniai verksmai, tiksliau saukimai... gal musu vaikiukams jie budingi...
QUOTE(skorpiuke @ 2011 11 07, 20:25)
gal musu vaikiukams jie budingi...
musu vaikai yra kaip ir visi kiti,naktimis verkia,rodo oziukus ir savo charakteri
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 11 07, 19:49)
musu vaikai yra kaip ir visi kiti,naktimis verkia,rodo oziukus ir savo charakteri
jus girdetumete, kokia sistorijas mano vyresnioji naktimis per miegus pasakoja:))))))) galeciau gera romana suregzti....o danieliuke ti baisiai blaskosi, o siai miega super - po 10 valandu nakti ismiega be jokiu problemu (tfu tfu tfu;))))) na, aisku visko yra buve, esame bludije, esame verke - juk vaikas - bet siaip palyginus neturejome bedu su miegu - ir viena megsta miegoti, ir tamsos nepasakyciau, kad bijo, ir nakti prabudus neverkia - taip kad ne budinga, o tiesiog kiekvienam vaikuciui savaip.. cia as su mamyciuku sutinku visiskai - mes esame individualybes kaipir visi ir kiekvienam musu vis kitaup, juk ir sveikiems vaikams galima pririnkti tu vadinamu "budingu" bruozu ir tus pacius "bruozus" pritaikyti suaugusiems:))) tiesiuog tas zodis "budinga" mums daktaru taip giliai ikaltas, kad vis laikas nuo laiko islenda - niekas mums, mergaites, nebudinga:)))))
Su gimtadieniu Gabyte
. Daug visko - dovanu labiausiai
.
Pasiekimu, kad sveikute butum, kad teveliam tik zandai nuo zavejimosi Tavimi kaistu
Oi kokia grazuole Tavo
, Laurapac
Skorpiuke, smagu matyti, sveikinam sulaukus broliuko
. Paveluotai tik labai
Smagu, kad puikiai augat.
Naktiniai verksmai nera gerai. Pasigilink i mazutes diena. Ka veikia, kaip sekasi. darzelyje, kaip elgiasi namuose.Pati geriausiai jauti kur galetu buti problema.
Mamyciuk - Tu teisi.
Mano dicke irgi naktim kartais rekauja, verkia, kalba.
Buna susipyksta su draugem, bijo kokio kontrolinio... sedam ir kalbam - tam kartui padeda
Pasiekimu, kad sveikute butum, kad teveliam tik zandai nuo zavejimosi Tavimi kaistu
Oi kokia grazuole Tavo
Skorpiuke, smagu matyti, sveikinam sulaukus broliuko
Naktiniai verksmai nera gerai. Pasigilink i mazutes diena. Ka veikia, kaip sekasi. darzelyje, kaip elgiasi namuose.Pati geriausiai jauti kur galetu buti problema.
Mamyciuk - Tu teisi.
Mano dicke irgi naktim kartais rekauja, verkia, kalba.
Buna susipyksta su draugem, bijo kokio kontrolinio... sedam ir kalbam - tam kartui padeda
QUOTE(laurapac @ 2011 11 07, 21:58)
tiesiuog tas zodis "budinga" mums daktaru taip giliai ikaltas
taip
man labai pikta,kad gydytojai tezino viena sakini "sitiem vaikam tai budinga"
nekenciu,nekenciu ir dar karta nekenciu
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 11 07, 21:51)
taip
karta nesusilaikiau ir paklausiau "kas jiems budinga?sita liga? kuria serga visi ir tik keli % is ju turi si sindroma" gydytoja net pasimete,nebezinojo ka atsakyti
nuleidusi galva kazka rase i kortele
nieko jie nezino,nieko jie neismano apie musu vaikus,kai kurie net nezino kas yra DS

cia tai jau tiesa... ir tas "budinga" ir prasideda nuo nezinojimo...nesusidures su tokia situacija zmogus niekada neivertins visu ivairneybiu kurias mes matome savo vaikuose... gaila, til kad daktarai nenori net gilintis, nors uz tai gauna atlyginima...
QUOTE(laurapac @ 2011 11 07, 22:53)
cia tai jau tiesa... ir tas "budinga" ir prasideda nuo nezinojimo...nesusidures su tokia situacija zmogus niekada neivertins visu ivairneybiu kurias mes matome savo vaikuose... gaila, til kad daktarai nenori net gilintis, nors uz tai gauna atlyginima...
sedi siltose kedese ir peza bet ka ir dar pinigus gauna
atsiprasau,kad as taip,bet man reikejo issilieti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 11 07, 21:55)
sedi siltose kedese ir peza bet ka ir dar pinigus gauna
labai taikliai....o pas mus va - sedi i net nepeza... po dvieju metu paaiskeja,kad vaiko sirdeles situacija nepasikeite, nors pernai kazkoks nesusipratelis "nieko nemate ir niek negirdejo"... uch kaip pikta!!!!ir kur ritasi zmonija?.... toks vailas klausimas aisku:)
QUOTE(laurapac @ 2011 11 07, 23:00)
labai taikliai....o pas mus va - sedi i net nepeza... po dvieju metu paaiskeja,kad vaiko sirdeles situacija nepasikeite, nors pernai kazkoks nesusipratelis "nieko nemate ir niek negirdejo"... uch kaip pikta!!!!ir kur ritasi zmonija?.... toks vailas klausimas aisku:)
galiu atsakyti,gydytojais dirba tie kurie per pazystamus ar draugus ilindo i siltas vietas,o geri studentai atlieka prakti nesiodami korteles ir po tokios praktikos niekas ju nepriima
QUOTE(laurapac @ 2011 11 07, 20:29)
Modeliukas
Papildyta:
QUOTE(skorpiuke @ 2011 11 07, 21:25)
Labutis visiems. Labai senai bebuvau prisijungusi, kaip visi paauge, pasieke geru rezultatu
O kokia grazia dienele gimes broliukas...
Papildyta:
o as kazkaip jau seniai nebereaguoju i tuos gydytoju "budinga" ar "nebudinga"... tai juk dideles esmes musu gyvenimams nesudaro... kai nueinu pas gydytoja prasau tiesiog dirbti darba... nedaryti klaidu... o kas "budinga" as pati susirankiosiu