Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

As is tikro laaaabai noreciau seminare sudalyvauti... su kitom mamytem pabendrauti.. bet deja matyt man vasaros teks palaukti... Per mazas pas mane kleckas, o ir Kaunas tolokai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2011 11 10, 16:01)
Beja kaip jusu mazasis berniukas laikosi? Ramus vaikas? Nesidiegliuoja?
Papildyta:
beja paziurejau kad ir tarp musu vaikuciu toks pat skirtumas  mirksiukas.gif  Nesunku? Vyresnele nepavyduliauja? Kaip reaguoja i broliuka? Gal i darziuka einat?

Musu sunytis tai tikras verksniuks rankinukas doh.gif Ir diegliukai kankina ir isvarza turim, bet nieko.
O sese tai saunuole,jokio pavydo, glosto ir buciuoja, supa, lopsine dainuoja smile.gif Leidziam Kamile i darzeli, pradzia buvo sunki, bet dabar neverkia, patenkinta paliekam ir pasiimam. bigsmile.gif Jeigu ne darzelis tai butu labai sunku blush2.gif
o kaip jus laikotes, kaip jusu seimynele sutaria?
Atsakyti
QUOTE(skorpiuke @ 2011 11 11, 00:16)
Musu sunytis tai tikras verksniuks rankinukas doh.gif  Ir diegliukai kankina ir isvarza turim, bet nieko.
O sese tai saunuole,jokio pavydo, glosto ir buciuoja, supa, lopsine dainuoja smile.gif  Leidziam Kamile i darzeli, pradzia buvo sunki, bet dabar neverkia, patenkinta paliekam ir pasiimam. bigsmile.gif  Jeigu ne darzelis tai butu labai sunku blush2.gif
o kaip jus laikotes, kaip jusu seimynele sutaria?

Na musu vyresnelis tai buvo trumpam labai uzpavydejes, bet praejo ir dabar dziaugsmas liejasi per krastus lotuliukas.gif O brolis taip labai reikalingas, kad kartais nuo tos dideles meiles reikia mazeli ir pasaugot rolleyes.gif nes glostymai baigiasi buciavimais, o buciavimai apkabinimais is visos jegos lotuliukas.gif Na mes tik dabar i darziuka pradesim eit, bet ne del to kad su abiem nesusitvarkyciau... labiau del to, kad darziukyje manksteles, logopedas... manau naudos mano vyrukas tures, o ir man savaime aisku bus lengviau ax.gif
O kas liecia maziausia seimos nari, oi kaip as tave suprantu... man tie diegliukai jau naktimis sapnuojas... dienos prarektos... gerai kad dar iki naktinio miego su sita kvaraba susitvarkom ptiu ptiu ptiu doh.gif Ir mano vaikis labai rankinukas - tas aisku nepalengvina prieziuros, ypac kai abu sunai namie lotuliukas.gif O ir nesiot labai sunku mes jau virs 6 kg sveriam o dar 2 men ner lotuliukas.gif
Atsakyti
mamytes, turiu klausymeli, toms kuriu, vaikuciai lanko ne spec. darzeli. Esu girdejusi, kad musu vaikuciams sudaromos specialios programos, kurias galima nunesti i darzeli, tik nezinau nei kas sudaro tas programas nei kur reikia kreiptis. Gal kas zinot? Ir dar kaip sekesi pakliuti i darzelius, nes irgi girdejau, kad nelabai nori musiskius priimti, nes personalui papildomas rupestis su jais? Jau kazkaip neramu darosi, ka reikes daryti su musu mazaja coliuke g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulyte29 @ 2011 11 10, 23:39)
Sveikos mamytes smile.gif kur jus cia ruosiates dalyvauti?Idomu butu suzinoti 4u.gif

Lapkricio 15 - 18 d. Kauno vaiko raidos centre "Lopselis" vyks seminaras seimoms, auginancios vaikucius su DS. Paskaitytk ankstesnius pasisakymus. Reikia registruotis!
Jei iseina dalyvaukit! Bus tikrai smagu!!!!
Mes ir dalyvausim, jei nesusirgsim.
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2011 10 30, 13:24)

vmm23 - e tai mes tolimi kaimynai:))) diaugiuosi, kad jums uk patinka:)

mes nevisai uk- mes siaures airijoj 4u.gif o jus kur?
Papildyta:
QUOTE(gizi111 @ 2011 10 30, 17:44)

vmm32 Noriu paklausti dėl triračio. Kaip jį užsisakyti? Kokio gydytojo pažymos reikia?

zinau kad reikia is gydytojo pazymos,bet kokios tiksliai nepamenu doh.gif daktarai turi zinoti.
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2011 11 11, 14:51)
mes nevisai uk- mes siaures airijoj 4u.gif o jus kur?
Papildyta:

zinau kad reikia is gydytojo pazymos,bet kokios tiksliai nepamenu doh.gif daktarai turi zinoti.

Jei as neklystu reikia pazymos, kurios forma Nr.027/a.
O siaip tikslingiausia pasiieskoti ir pasiskaityneti tinklapyje:
http://www.tpnc.lt/

Mes kaip emem is cia kedute - kampa bei ritini, tai buvo tokios formos pazyma, kurioje nurodyta Q90 ir parasyta, kad reikalinga kede - kampas bei ritinys. Vaiko neigalumo pazymejima reikia tureti bei gimimo liudijima ir teveliui, kuris ims daiktus asmens dokumenta.
Atsakyti
mamytes,o musu foto albumo duomenys nepasikeite?niekaip negaliu ten patekti g.gif
Atsakyti
vm32 albumiuko turbut nebera...todel mes nuotraukytes matom FB.

sviesi spalva gal ka zinai apie saules mamyte/kur ji dingusi?
Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2011 11 11, 14:08)
mamytes,o musu foto albumo duomenys nepasikeite?niekaip negaliu ten patekti  g.gif

albumas yra,tik pakeistas slaptazodis,saulesmamyte ji duoda,bet man asmeniskai nepatinka,kad jis viesas ir visi gali ten ziureti blush2.gif
Atsakyti
gal saulesmamayte kaip ir pavaari sudalyvaus seminare, ji suteike tikrai daug informacijos mums.
Astrele matau kad pasijungus kaip tavo Mija gyvena, gal jau sesute turi? Kaip paciai sekasi?
Atsakyti
Vilte, tikiuosi ji pati duos apie save zinoti ax.gif

Vmm32 - pirma parasiau Tau, po to paskaiciau Tavo zinutes cia blush2.gif
Papildyta:
gal sudalyvaus, Olginta, tikiuosi taip ir bus g.gif .
Atsakyti