QUOTE(Ritta @ 2011 11 07, 14:46)
Malonu,kad dar mane prisimenat
Mano dukryte 11menesiu, sirdies operacija atliko liepa,pas ja buvo 2 skylutes,pati operacija truko 6valandas,o ligonineje praleidome 7dienas ir buvome paleistos mano.Nebuvo jokiu komplikaciju.kazkaip ramiau pasidare po operacijos,aprimo emocijos,susitaikiau su likimu ir bandau dziaugtis tuo ka turiu.labai miela ir rami mergyte
kada jusu vaikuciai pradejo sedeti vieni?maniske dar nesedi,neropoja ir dar be dantu,mokam tik vartytis,jau nuo lovos nukritus buvo

Mano dukryte 11menesiu, sirdies operacija atliko liepa,pas ja buvo 2 skylutes,pati operacija truko 6valandas,o ligonineje praleidome 7dienas ir buvome paleistos mano.Nebuvo jokiu komplikaciju.kazkaip ramiau pasidare po operacijos,aprimo emocijos,susitaikiau su likimu ir bandau dziaugtis tuo ka turiu.labai miela ir rami mergyte

kada jusu vaikuciai pradejo sedeti vieni?maniske dar nesedi,neropoja ir dar be dantu,mokam tik vartytis,jau nuo lovos nukritus buvo

Na va, jau ir po operacijos - smagu, kad viskas gerai. vaikai po operacijos atsigauna, aktyviau vystosi

Vaikai gyvena savo ritmu - ne taip, kaip mes jiems planuojame

Mes jau pripratome gyventi Viltės ritmu - kaip sulėtintame kine

QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 11 07, 18:10)
viskam savas laikas

Urtyte pati atsisedo ir pradejo ropoti 8menesiu,atsistojo 10 men. dabar mums jau 15men. jau vaiksto pati,bet dar mielai ropoja

Urtytė - mūsų akseleratė

QUOTE(skorpiuke @ 2011 11 07, 21:25)
Mums sekasi visai neblogai, jau einam i darzeli ir labai patinka. Pries pora menesiu susilaukes sveiko stipraus broliuko ir didelei nuostabai labai puikiai Kamile prieme maziuka ir labai myli.
Turim tapacia beda kaip jau aptarinejote - naktiniai verksmai, tiksliau saukimai... gal musu vaikiukams jie budingi...

Turim tapacia beda kaip jau aptarinejote - naktiniai verksmai, tiksliau saukimai... gal musu vaikiukams jie budingi...

Laurapac - super foto... Viltei irgi jau turiu planuose fotosesiją