Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Kaip gera ir smagu skaityti kai sitiek geru emociju pasikrauna mamytes per susitikimus... Nuostabu 4u.gif Gaila, kad mums dar neteko susipazinti ir viso forumo gyvai maciausi vos su keliomis - bet ne nedrisiu gincytis - VISOS PUIKIOS MERGINOS (ne moteriskes, o merginos - nes jaunas esi ne amziumi, o poziuriu, mastysena ir vidum) thumbup.gif Mes taip pat labai noretume pasimatyti su jumis taciau is toli esam ir kita syk nepakalka tik gero noro blush2.gif Dabar Kaune busim 02 02 - beja taip pat lopselyje (konsultacija musu zuikuliui) - gal yra norinciu, galinciu ir pan. bent trumpam susimatyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela0505 @ 2012 01 10, 11:54)
Labai aciu saulesmamytei ir sviesiai spalvai, kad esat jus tokios organizuotos, komunikabilios, siltos, supratingos, malonios ir pacios paciausios  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
Vakar surenget puiku susitikima! Toks siltas ir smagus sutikimas buvo. Linksmai ir maloniai pabendravom. Kaskart vis daugiau patirties perduodat mums, nepatyrusiems teveliams. ACIU! Labai laukiam kito susitikimo! wink.gif
Manau bus geresnis oras ir daugiau seimu gales dalyvauti!

Labai buvo smagu pamatyti bardi, bog, motushe, olginta. Geda, kad nespejau susipazinti su kitom mamytem is forumo.  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Istaisysiu savo klaida kito susitikimo metu  thumbup.gif
Tokie musu vaikuciai saunus, tikri saunuoliu saunuoliai. Mano vyras liko suzavetas ir labai patenkintas, kad vaziavo. Jei tik gales, dalyvaus visur.
Bendravimas mums visiems reikalingas kaip oras. Juk esam didele seima, kuriai reikalingas kiekvienas musu seimos narys.

Mums taip pat buvo labai malonu susitikti. Dekui Saulesmamytei irSviesiai spalvai ir visiems dalyvavusiems 4u.gif
Gaila, kad su keliom mamytem teko tik prasilenkti, nes atvykom pavelave. Manau kita karta susipazinsim smile.gif

Musu tetis nenorejo eiti, sako nepazystu nieko, bet grizo suzavetas nuosirdumu bendravimo su visiskai nepazystamais ir tuo paciu su taip artimais zmonemis thumbup.gif (nemoku isreiksti minciu blush2.gif ). Manau, supratot ka norejau pasakyti

Gabriela0505 tavo visa seima labai puiki, nesnauskit arteja Velykos mirksiukas.gif
bog gaila, kad tavo vaikinas sirguliavo, seniai bemaciau. Sveikit greiciau 4u.gif
olginta tavim zaviuosi, stiprybes tau 4u.gif . Dominyka tikras stebuklas, tokia fainuole, bus pagalbininke tau vasara.
Kitai besilaukianciai mamytei (net nezinau jos vardo blush2.gif ) taip pat stiprybes daug daug 4u.gif

Saulesmamyte kita karta laukiam ir Toniuko mirksiukas.gif

Sekmes visiems, meiles ir silumos jusu seimoms!
Atsakyti
kaip smagu tokius siltus ispudzius skaityti:))) net pavydas ima (baltas aisku))))). na, tikiuosi sulauksiu ir as tokios minutes, kai su visomis galesiu susitikti... oi laukiam laukiam mes su daniela:)))
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 01 10, 22:42)
Kaip gera ir smagu skaityti kai sitiek geru emociju pasikrauna mamytes per susitikimus... Nuostabu  4u.gif  Gaila, kad mums dar neteko susipazinti ir viso forumo gyvai maciausi vos su keliomis - bet ne nedrisiu gincytis - VISOS PUIKIOS MERGINOS (ne moteriskes, o merginos - nes jaunas esi ne amziumi, o poziuriu, mastysena ir vidum)  thumbup.gif  Mes taip pat labai noretume pasimatyti su jumis taciau is toli esam ir kita syk nepakalka tik gero noro  blush2.gif  Dabar Kaune busim 02 02 - beja taip pat lopselyje (konsultacija musu zuikuliui) - gal yra norinciu, galinciu ir pan. bent trumpam susimatyti  rolleyes.gif

Labutis is pradziu visom, as dar dabar sypsausi po susitikimo prisimindama nuostabias akimirkas kartu su jumis. Smagu buvo pamatyt jau ugtelejusius vaikucius.

Varliokas, mes kaip tik tuo metu busim rc sanatorijoj tai galetume susitikt
Atsakyti
motushe, normalu, kad vyras taip jautesi. Mes juk pazistamos, ne karta matemes. O vyrai vieni kitus mate pirmakart. Bet bendravo, kaip seni pazistami smile.gif As ir dziaugiuosi, kad mano vyras liko patenkintas, ispudziu pilnas. Kaip as jam sakiau, kad cia visos seimos paprastos, labai siltos, malonios, jis tuo isitikino.
As ir ne su visom mamytem spejau susipazinti, bet kito susitikimo metu, sia klaida istaisysiu. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Aciu uz grazius zodzius apie musu seima blush2.gif blush2.gif blush2.gif Planuose vaikutis yra, bet pirma reikia daug darbo ideti del Gabrieliaus.
Kur laukesi mamyte, jos vardas Jurate. Ji tikrai skaito musu foruma smile.gif
Bukit sveiki! Buckis! Susimatysim vel greitai! smile.gif

QUOTE(motushe @ 2012 01 11, 10:20)
Mums taip pat buvo labai malonu susitikti. Dekui Saulesmamytei irSviesiai spalvai ir visiems dalyvavusiems  4u.gif 
Gaila, kad su keliom mamytem teko tik prasilenkti, nes atvykom pavelave. Manau kita karta susipazinsim  smile.gif

Musu tetis nenorejo eiti, sako nepazystu nieko, bet grizo suzavetas nuosirdumu bendravimo su visiskai nepazystamais ir tuo paciu su taip artimais zmonemis  thumbup.gif (nemoku isreiksti minciu  blush2.gif ). Manau, supratot ka norejau pasakyti

Gabriela0505 tavo visa seima labai puiki, nesnauskit arteja Velykos  mirksiukas.gif
bog gaila, kad tavo vaikinas sirguliavo, seniai bemaciau. Sveikit greiciau  4u.gif
olginta tavim zaviuosi, stiprybes tau  4u.gif . Dominyka tikras stebuklas, tokia fainuole, bus pagalbininke tau vasara.
Kitai besilaukianciai mamytei (net nezinau jos vardo  blush2.gif ) taip pat stiprybes daug daug  4u.gif

Saulesmamyte kita karta laukiam ir Toniuko  mirksiukas.gif

Sekmes visiems, meiles ir silumos jusu seimoms!

Atsakyti
Sveikutes

o as kaip Toniuko pasiilgau,saulesmamyte kodel nebeuzeini i si forumiuka????
Atsakyti
QUOTE(olginta @ 2012 01 11, 12:20)
Labutis is pradziu visom, as dar dabar sypsausi po susitikimo prisimindama nuostabias akimirkas kartu su jumis. Smagu buvo pamatyt jau ugtelejusius vaikucius.

Varliokas, mes kaip tik tuo metu busim rc sanatorijoj tai galetume susitikt

O kaip smagu tai parasyk man savo numeriuka i asm zinute - susisieksim ir taip - nors pora zodziu persimesim wink.gif
Papildyta:
Beja sveikinimai Juratei (niko nezinau) su nestuke.gif Tokia nostalgija sueme - mes va pasvarstom dabar jau apie sese lotuliukas.gif Nesvietiskai noriu dar ir mergaites... ir vyras nepriestarauja (sako, kad mergaites auga teciams, berniukai - mamoms thumbup.gif )... ir taip mums kazkoks dekingas laikas - pakylejimas kazkoks visame kame........ nu bet sitie mano kleckai dar maziukai...... neeeee - luktelesiu dar bent 2-3 metelius.... ax.gif Va tada tai imsimes - sesutes grazuoles kurimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei vel vaikinukas nesigaus yahoo.gif Nors is kitos puses - koks gi skirtumas - nerealiai nuostabu (bent man - didele, grazi seima) group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vvarliokas: 11 sausio 2012 - 16:00
QUOTE(laurapac @ 2012 01 09, 22:37)
butu super fainai!!! as tik uz tai:))) issipildytu mano sapnas, kuri kazkada sapnavau, kad izabele111 ir dainyte gereme kava, o vaikai zaide zaidimu aiksteleje:))))))))))))

butinai butinai ispildysim sapna.....tik,manau,musu bus daug daugiau.....
QUOTE(sviesi spalva @ 2012 01 10, 01:38)

Noriu ir as pamatyti Toma su Izabele111,
Izabele111, apkalbejom Tave siandien. Mamos dziaugiasi Tomo nuotraukom, Tavo paskojimais, sako kaip faina, koks jos Tomas didelis... wub.gif

aciu,aciu.....manau ,kad pasimatysim kada nors....

siandien visus Tomuko megztus salikelius (apie 30) nuveziau i vaiku globos namus.....taip gera ant sirdies.....
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 01 11, 14:55)
O kaip smagu tai parasyk man savo numeriuka i asm zinute - susisieksim ir taip - nors pora zodziu persimesim wink.gif
Papildyta:
Beja sveikinimai Juratei (niko nezinau) su  nestuke.gif  Tokia nostalgija sueme - mes va pasvarstom dabar jau apie sese  lotuliukas.gif Nesvietiskai noriu dar ir mergaites... ir vyras nepriestarauja (sako, kad mergaites auga teciams, berniukai - mamoms  thumbup.gif )... ir taip mums kazkoks dekingas laikas - pakylejimas kazkoks visame kame........ nu bet sitie mano kleckai dar maziukai...... neeeee - luktelesiu dar bent 2-3 metelius....  ax.gif  Va tada tai imsimes - sesutes grazuoles kurimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jei vel vaikinukas nesigaus  yahoo.gif  Nors is kitos puses - koks gi skirtumas - nerealiai nuostabu (bent man - didele, grazi seima)  group.gif

ale Vvarliokas, tu cia taip gundanciai kalbi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2012 01 11, 14:55)
Sveikutes
o as kaip Toniuko pasiilgau,saulesmamyte kodel nebeuzeini i si forumiuka????

Sveikute 4u.gif

Vilte ir mes jau jusu pasiilgom wub.gif Uzeinu cia visada.As visada su jumis wub.gif Kaip Godute laikosi?Ji jau turbut visa panele ir tavo padejeja namuose wub.gif Kaip tas laikas greitai bega,atrodo,kad jie tik buvo tokie maziukai,o jau tokie dideli.Per susitikima pasiziurejau i sviesios spalvos Linuka ir taip sau pagalvojau.As ji pamaciau pirma karta 5 men, o dabar sedi salia manes jau visas vyras ir toks grazuolis wub.gif Mes gyvenam gerai.Toniukas jau visai neblogai pazysta raideles ir raso ir po truputi skaito.Sese ismokino ji angliskai kalbeti,tai tarpusavyje kalbasi angliskai lotuliukas.gif Jis tikrai saunus berniukas ir be galo stengiasi mokytis. Isitikinau 100% kad musu mazyliai viska gali. Jau maziau ir sergam,cia buvo didziausia mano svajone,kad greiciau jam pasibaigtu tos ligos,tai lygtais mano svajone jau pildosi 4u.gif Pasiilgau jau jusu 4u.gif

trude didziausi sveikinimai susilaukus antros mergytes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 11 sausio 2012 - 22:21
saulesmamyte vis pagalvodavau,kazin kaip Toniukui sekasi su tom ligom,gi tiek vaikas sirgo,tiek kartu buvo rimtai mus isgazdines,net labai rimtai,todel labai dziugu skaityt,kad vyrukas sustiprejo....tikras saunuolis ir Emiliukas saunuolyte,mokina broli kalbu wub.gif ech kaip jusu buvau pasiilgusi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 01 11, 15:55)
Papildyta:
Beja sveikinimai Juratei (niko nezinau) su  nestuke.gif  Tokia nostalgija sueme - mes va pasvarstom dabar jau apie sese  lotuliukas.gif Nesvietiskai noriu dar ir mergaites... ir vyras nepriestarauja (sako, kad mergaites auga teciams, berniukai - mamoms  thumbup.gif )... ir taip mums kazkoks dekingas laikas - pakylejimas kazkoks visame kame........ nu bet sitie mano kleckai dar maziukai...... neeeee - luktelesiu dar bent 2-3 metelius....  ax.gif  Va tada tai imsimes - sesutes grazuoles kurimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jei vel vaikinukas nesigaus  yahoo.gif  Nors is kitos puses - koks gi skirtumas - nerealiai nuostabu (bent man - didele, grazi seima)  group.gif

labai aciu uz sveikinimus:) su nekantrumu laukiame seimos pagausejimo, turesime dar viena berniuka. teks dar karteli planuoti, tik gal reiks pertraukele padaryti, kad gautusi mergaite. susitikime vyras palaikes ant keliu Dominyka (jei neklystu) labai uzsinorejo mergytes:)
aciu visiems uz geras emocijas, labai buvo smagu susitikti su to pacio likimo zmonemis...
Atsakyti