Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveika, prisijungusi i musu dideli rata! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip, tikrai laike ant keliu Dominyka! Super mergaite! Teveliu paziba!
Man ir labai dideli ispudi paliko Dominyka, kai pirmakart pamaciau.
Labai dziaugiuosi, kad musu seimos bendrauja iki siol.
Manau, kad musu susitikimu bus dazniau ir ratas plesis.
Sekmes jums! wink.gif

Atsakyti
Sveikutes,
Na kaip dziaugiuosi jusu emocijom wub.gif wub.gif wub.gif !
Esat tikros supermamos thumbup.gif .
Jau tu gandru laukiam su nekantrumu wub.gif . Sekmes, kad viskas labai lengvai ir labai gerai butu wub.gif
Dziaugiuosi, kai tiek teigiamu emociju siandien skaitau. Buvau labai isitempus, bijojau, kad kas atejes neliktu neileistas, (turejom toki smarku vaikina, tai duris uzrakine buvom, kad nepabegtu, tai negalejau visa dusia atsiduoti bendravimui, bet taip dziaugiuosi kad patiko, kad susibendravot thumbup.gif wub.gif )
Bus, mamos, tikrai bus susitikimu. Tai tik pradzia.
Jau galvoju apie atvelyki, vasara galvoju kelis kart, gal prie juros kur dar. Fantazija beribe. Siulykit ir jus. Kokiu turit minciu?
Bendrauvimas mum - tarsi balzamas sielai.
Dabar toks laikas, kai vaikiukai paserga, daug mamu norejo, bet negalejo del vaikuciu ligu, sukarsciavimo. Manau link pavasario bus dar daugiau, tikrai turiu jau sarasa norinciu thumbup.gif . Jus net neisivaizduojat, kiek musu daug wub.gif
Vilte, aciu "islukstenai" Saules Mamyte, as nesugebejau wub.gif , mum taip jos truksta wub.gif

Saules Mamyte, mes tokie ziopliai, mum tik mokytis ir mokytis is Toniuko ax.gif

Izabele 111, aisku pasimatysim. Eisiu mokytis pas Toma saliku megzti. As - nemoku blush2.gif

Olginta Tavo Dominyka - tikrai ispudinga, nuostabus vaikas, niekas negali jai atsispirti. Beje, mes gimusios viena diena wub.gif

Jau kaip cia graziai apie tuos gandrus rasot wub.gif
Papildyta:
Roberta 135, sveika prisijungusi, labai miela buvo susipazinti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta 135 @ 2012 01 12, 13:44)
labai aciu uz sveikinimus:) su nekantrumu laukiame seimos pagausejimo, turesime dar viena berniuka. teks dar karteli planuoti, tik gal reiks pertraukele padaryti, kad gautusi mergaite. susitikime vyras palaikes ant keliu Dominyka (jei neklystu) labai uzsinorejo mergytes:)
aciu visiems uz geras emocijas, labai buvo smagu susitikti su to pacio likimo zmonemis...

Labutis. Taip tu nesuklydai Dominyka ejo ta vakara per vyru rankas,jai labiau vyrai patinka, ji net pati kartai tiesia rankas kad butent vyras ja paimtu o jei jau nera is ko rinktis tai gerai ir mama.
Jusu mazylis tikras saunuolis, labai grazus ir stiprus berniukas.
sveikatytes jums, o berniukai irgi gerai svarbiausiai kad butumete visi sveiki
Atsakyti
Aciu jums visoms uz grazius zodzius. Man tai tikrai didziulis palaikymas. Gabriela0505 as dziaugiusi kad musu keliai susikirto, labai branginu musu bendravima.
Sviesi spalva, esi labai sauni ir aktyvi mama man is jusu su saulesmamyte dar reikia daug mokytis
Visi vaikuciai be zodziu stebina ir dziugina. As labai dziaugiuosi sutikusi jus.
Atsakyti
sveikutes! Roberta135 - sveika prisijungusi - tikiuosi, kada nors gyvai susipazinsime:)))

sviesi spalva, jei planuosite susitikima vasara prie juros - uzsisakome liepos menesi, nes mes irgi busime lietuvoje tuo metu:))) o jeigu is tikruju kils tokiu minciu - galiu pasiulyti smiltyneje esanti viesbutuka - superine seimininke - mes ten gyvenome,kai buvome delfinu terapijoje, ir iki siol visada vykstame tik ten - ji tokia labai organizuota moteriske ir labai lanksti - tad jeigu kils minciu - rasykite, as su ja susieksiu ir susitarciau del visko:)))
gal be manes kas nors irgi ja pazista:)
Atsakyti
Jei taip labai nuosirdziai - mums pajurys irgi labiau tinka - pasiderintume ir i Kauna, bet kaip zemaitijos gyventojams tai pajurys butu labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 01 12, 17:58)
Jei taip labai nuosirdziai - mums pajurys irgi labiau tinka - pasiderintume ir i Kauna, bet kaip zemaitijos gyventojams tai pajurys butu labai liuks  thumbup.gif

as tai bet kur - ir kaune, ir pajury ir bet kokiam kitokiame lietuvos mieste:))))))
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Sveikutes mamytes....Skaitau apie jusu susitikimą ir tikrai nuoširdžiai pavydžiu.Smagu būti smagiame ratelyje.

Del susitikimo vasara Mes UŽ thumbup.gif thumbup.gif Tik ,kad nereiktų toli važiuoti.Mums pajurys labiau tiktų.

Tikrai esu dėkinga šiam mūsų Rateliui.....Susipažinau su keletą mamų ir bendraujame Šauniai.Kartais net pasimiršta,kad mus vaikiukai sujungė...
Smagu girdėti,kaip saulytės auga ir tėvelius džiugina mirksiukas.gif

Toniukas tai šaunuolliukas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau turbūt visas vyras mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikutes. Prie progos dar ir jusu paklausiu. Gal kuri stovit darbo birzoje? Kaip ten su ta darbo dirza? Kas kiek laiko ten reikia lankytis? ten kazkokias knygeles pildo? Zinokit geda bet visai zalia, o ir man ta darbo dirza gresia blush2.gif Ten paciam reikia tuos pokalbius del darbo sau susiorganizuot, ar yra ten dirzos darbuotoju kurie pasiulo? O jei ilgai labai ne vienas darbdavys nepriima? Kokia ten tvarka? Ir dar vienas labai svarbus klausimas - jei iseini is buvusio darbo savu noru (nu cia tas savu gaunas per prievarta... bet nieko nepadarysi) tai tas pasaltas moka ar nemoka? Kaip tenb jas skaiciuoja?
Is anksto dekoju uz paaiskinimus - nesijausiu tokia zalia kai teks paciai i ja suoliuot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2012 01 13, 12:26)
Sveikutes. Prie progos dar ir jusu paklausiu. Gal kuri stovit darbo birzoje? Kaip ten su ta darbo dirza? Kas kiek laiko ten reikia lankytis? ten kazkokias knygeles pildo? Zinokit geda bet visai zalia, o ir man ta darbo dirza gresia  blush2.gif  Ten paciam reikia tuos pokalbius del darbo sau susiorganizuot, ar yra ten dirzos darbuotoju kurie pasiulo? O jei ilgai labai ne vienas darbdavys nepriima? Kokia ten tvarka? Ir dar vienas labai svarbus klausimas - jei iseini is buvusio darbo savu noru (nu cia tas savu gaunas per prievarta... bet nieko nepadarysi) tai tas pasaltas moka ar nemoka? Kaip tenb jas skaiciuoja?
Is anksto dekoju uz paaiskinimus - nesijausiu tokia zalia kai teks paciai i ja suoliuot  ax.gif  4u.gif

as stovejau...bet dabar jau kai globa Tomui turiu,tai nebestoviu..nebereikia....

as irgi is darbo isejau savo noru...per 8 d.d. pradejo moketi pasalpa...dabar ji yra 650Lt(didziausia),po 3men.biski sumazeja....pokalbius organizuoja birzos darbuotojai....siulys tau darbus visokius,bet lieps ir paciai ieskot.....
Papildyta:
QUOTE(2saulytes @ 2012 01 12, 22:19)
4u.gif  4u.gif Sveikutes mamytes....Skaitau apie jusu susitikimą ir tikrai nuoširdžiai pavydžiu.Smagu būti smagiame ratelyje.

Del susitikimo vasara Mes UŽ thumbup.gif  thumbup.gif Tik ,kad nereiktų toli važiuoti.Mums pajurys labiau tiktų.

Tikrai esu dėkinga šiam mūsų Rateliui.....Susipažinau su keletą mamų ir bendraujame Šauniai.Kartais net pasimiršta,kad mus vaikiukai sujungė...

aisku,vasara geriau....mums tai tolokai pajurys....kazkur prie kauno butu geriau....bet jei leis aplinkybes,tai butinai susimatysim.....
Atsakyti
izabele atsiprasau,kad klausiu,o kodel tau reikejo birzoj stovet,as kai auginu vaika su negalia,tai nebutinai man reik stovet ten,o tu ten gal del darbo stovejei ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2012 01 13, 17:24)
izabele atsiprasau,kad klausiu,o kodel tau reikejo birzoj stovet,as kai auginu vaika su negalia,tai nebutinai man reik stovet ten,o tu ten gal del darbo stovejei ar kaip?

as birzon stojau todel,kad man puse metu mokejo pasalpa bedarbio....kai nustojo moket,isejau is birzos....
Atsakyti