Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Jungiames ir mes i kaldru nemyletoju buri. Miegam nuo pirmos gimimo dienos kaip lokiai, bet kaldra ko gero "per sunki", kaip Danielyte papasakojo biggrin.gif ...
nors gali buti ir dekutis lengvutis ir minkstutis - rezultatas lovos gale. Pasiimt atgal nesugebam.
Anksciau as naktimis "gaudydavau", aprengdavau silciau, dabar kazkaip atsipalaidavau daugiau, nes jei vesiau kambaryje, tai buna kad nenuspiria, o jei labai susala tai pas mane i lova isirango, isispiria kojom man i pilva, nes jam taip saugiau ir miega nosi isputes laimingiausias pasaulyje, o as jei bunu is nuovargio beveik be samones, tai ir neismetu i jo lova, prasikankinu, nu bet vaikinas buna labai laimingas is ryto lotuliukas.gif
Grizom is ligonines. Kazkoki pilvo virusa buvom pasigave.
Isveziau visa suglebusi beveik issipletusiais vyzdziais.
Jis labai mazai geria, tai menkiausias skysciu netekimas jam labai sunkus ir pavojingas. Veme fontanu. Isgascio turejau... doh.gif
Bet jau viskas praeity, siryt pabudes burzgia kaip automobilis ir rodo i duris, suprask, ka cia darom, vaziuojam namo biggrin.gif
O jau kokius medikus sutikau, tai negaliu patiketi, kad dar tokiu yra thumbup.gif
Jauciausi kaip Londono Karaliskojoje Klinikoje.
Kaip gydytoja atsivedusi rezidentus moke, kaip reikia nebijoti DS, kokie tai nuostabus vaikai, kaip reikia juos tik ugdyti ir pasieksim fantastisku rezultatu. Apsiverkiau is susijaudinimo nuo sitiek geru zodziu..
O jau palatos sesute kokia turejom thumbup.gif , nemoku nei nupasakoti. Zodziu taip gerai buvo, taip sauniai pabuvom, esu labai joms dekinga wub.gif
Tik nezinau nei sesutes, nei gydytojos pavardes doh.gif . O gulejom Kauno vaiku infekcineje ligonineje, vaiku gastroenterologiniam skyriuje 4 aukste(prie 2 ligonines)
Visos dazniau raso apie nelabai gera patirti su medikais. Ir pati tokios esu turejus, nors nelabai daug, sitoj srity man daznai sekasi, bet buvo visko.
Dabar noriu pasidziaugti, kad ir musu vaikus myli, dziaugiasi jais(tikrai nuosirdziai, nieko nedaviau), ir tiki ju ateitimi.
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2011 10 27, 12:27)
smile.gif)) kas is to - nakti vel tik su pizama miega, kaldra nuspirta i sona.... ir taip  nuo pirmu dienu...

mažoji mūsų ir kaldros nereik:)nieko nenori užsikloti,pradžioj kol užmiega užsiklojusi,o paskui viska nusispardžiusi biggrin.gif Dainutė ir miega savoj lovoj,bet miegamaj.kambarį šalia mūsų jos ( lovą fotelį) pastatėme.Dabar tokių gražių fotelių lovų vaikams yra pvz.mašinos:)ryškiomis spalvomis lovyčių mergaitėms,berniukas:)yra atlašiukai kad neiškristu,net pagamina į kokias tik nori puses. Ko tik dabar nėra doh.gif bigsmile.gif smile.gif
Papildyta:
foteliukai lovos
Atsakyti
vakar ir mantukui kaip tik nauja lova -masina pagamino ir atveze.pamiegojo 1 menesi su manim tai priprato,jau girziu 2 val nakties ateina pas mane i lova. doh.gif nuvedziau paguldziau tai uzmigo.tik atsiguliau ir vel mantas ateina.puse nakties pravaiksciojau,paskui foteliuka salia issitiesiau ir miegojau mantuko kambari.o jis vis prabunda mane uz rankos paima,tada tik uzmiega doh.gif dabar kankinsiuos vel kiekviena naktele kol pripras vienas miegot doh.gif
Atsakyti
sviesi spalva, dziugu, kad geraijau viskas. Mes irgi tam pastate guleje, tik aukstu auksciau jei teisingai atsimenu. Tik as negulejau, Augustas su tete bvo, nes plauciu uzdegimas buvo, o as nescia, ai nei nuotrauku negalejau eit kartu daryt tai ir pasiliko tetis.

vmm, sekmes pratinantis.

Kalbant apie lovytes, tai mes galvojam pirksim dviaukste kai jau mazoji paaugs, jei aisku kur neissikraustysim. Nes svajojam apie nama savo. Tai su mb visko gali but, nes megsta jis greitus sprendimus jei tik pasitaiko gera galimybe smile.gif
Atsakyti
Labutis visiems. Skaitau apie tuos nemiegalius. mano irgi blaskosi, uzmiega laikydamas mano ranka. Galvoju gal taip turi buti gal jie visi tokie anksciau keldavaus klostydavau nu bludija ir viskas pas kui pradejau stebet, atsiseda per miegus pasedi, pasiraito paskui pats apsikloja ir toliau miega, dabar ir as kazkaip ramiau miegu, o pietu miego tik darzelyje miega, namie be sansu nuvaryt.
Atsakyti
sveikutytės 4u.gif
Oi tie mūsų miegaliukai,niemagaliukai,blaškaliukai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif ir kaldryčių nemėgstaliukai biggrin.gif Bet už tai mamyčių mylimukai wub.gif biggrin.gif oi kaip mylime mes juos wub.gif labai,labai,labai smile.gif

O kaip mamytės jums su laukeliais,aš klausiu kurių jau vaikšto laksto? Ar paduoda rankyte mamytei ir kartu pasivaikščioti gali?
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2011 10 28, 08:11)

Kalbant apie lovytes, tai mes galvojam pirksim dviaukste kai jau mazoji paaugs, jei aisku kur neissikraustysim. Nes svajojam apie nama savo. Tai su mb visko gali but, nes megsta jis greitus sprendimus jei tik pasitaiko gera galimybe smile.gif

jei sugalvosit pirkti vieu ausktu lovyt- tik pasakykit - padovansiu - pas mus LT yra medine diveju usktu lpvyte su ciuzinukais - tikrai labai geram stovyje - tad jei kam prireiks, sakykite - padovanosiu:))))
Papildyta:

O kaip mamytės jums su laukeliais,aš klausiu kurių jau vaikšto laksto? Ar paduoda rankyte mamytei ir kartu pasivaikščioti gali?
[/quote]

kokia rankyte, Dainyte?!:))))) Daniela baisiai savarankiska - ir turi begti 5 metrai priekyje, neduok ieve pasiveju ja - stumia atgal ir liepia stoveti pakol ji nueis toliau... ir ji neina, ji visa laika bega.... ir kas blogiausia - eina priekyje bet atsiskusi ziuri, kad as nepasivyciau - kad zinotumete, kiek stulpu pakeliui esame apsikabine ir kiek guzu mums tie stulpai padovanoje - bet pamokos nera.... vis tiek tas pats:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurapac @ 2011 10 28, 13:40)

kokia rankyte, Dainyte?!:))))) Daniela baisiai savarankiska - ir turi begti 5 metrai priekyje, neduok ieve pasiveju ja - stumia atgal ir liepia stoveti pakol ji nueis toliau... ir ji neina, ji visa laika bega.... ir kas blogiausia - eina priekyje bet atsiskusi ziuri, kad as nepasivyciau - kad zinotumete, kiek stulpu pakeliui esame apsikabine ir kiek guzu mums tie stulpai padovanoje - bet pamokos nera.... vis tiek tas pats:) biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 28, 12:01)
sveikutytės 4u.gif
Oi tie mūsų miegaliukai,niemagaliukai,blaškaliukai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  wub.gif ir kaldryčių nemėgstaliukai biggrin.gif Bet už tai mamyčių mylimukai wub.gif  biggrin.gif oi kaip mylime mes juos wub.gif labai,labai,labai smile.gif

O kaip mamytės jums su laukeliais,aš klausiu  kurių jau vaikšto laksto? Ar paduoda rankyte  mamytei ir kartu pasivaikščioti gali?

kazkur matyta situacuija smile.gif

Bet atrodo baigiam persiauklet smile.gif Va siandien buvom ir su dviraciu ir paskui siaip pasivaikciot, tai net ranka dave kol iki darzelio kiemo nuejom smile.gif Bet tik todel, kad pazadejau, kad gales paciuozinet smile.gif
Atsakyti
SVEIKUTES
na danielyte ir linksmuole, neklauzadele, laurapac, neliudna mus.
na del miegojimo pas mus tai ir nusispardo labai, bet kai jam salta susiranda ir uzsikloja, viena ryta esu radusi antram lovos gale ie su pagalve uzsiklojusi, o uzmiega tik pas mus lovoje, apie savo lova kad uzmigtu tik pasvajoti, po to kai uzmiega perkeliu i jo lovyte.
del pasivaiksciojimu, visada duoda ranka ir sakyciau bijo kad nepasimestu, jei kartais pasileidzia tuoj atbega ir paima uz rankos, nors pries tai buvo kad ir eidavo as pats tipo moku. einu kur noriu. bet jau isaugom ir drasiai galim eiti pasivaikscioti.
Atsakyti
[quote=ausra123,2011 10 28, 16:41]
SVEIKUTES

viena ryta esu radusi antram lovos gale ie su pagalve uzsiklojusi,

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
[quote=ad23,2011 10 28, 16:06]

Bet atrodo baigiam persiauklet smile.gif Va siandien buvom ir su dviraciu ir paskui siaip pasivaikciot, tai net ranka dave kol iki darzelio kiemo nuejom smile.gif Bet tik todel, kad pazadejau, kad gales paciuozinet smile.gif

thumbup.gif biggrin.gif

Papildyta:
4u.gif
Mums ir su laukeliu visaip būna,viena dienele duoda rankyte ir sau smagiai vaikštinėjam,o būna kad pareinu taip išvargusi,kai iš kokio bulviakasio doh.gif smile.gif pavargusi,tiesiog bėga nuo manęs ir dar atsisukusi su šypsena žiūri ar vejuosi,arba paeina kiek ir jau prašosi panešti,nes jau pritupusi laukia manęs ir sako mama apa,apa.Ir kai nešu isišiepusi sau dainuoja savo kalbele o rankytėmis mosikuoja biggrin.gif Su dviratuku ir mažytei patinka,tik stumk visas kelias su dainom smile.gif Dabar labai gražūs orai rudenėlio,smagu vaikučiams.
Atsakyti
triratis

thumbup.gif
Papildyta:
triratis

dabar atrodo gerai įkėliau,fainas triratis antras thumbup.gif
Papildyta:
reabilitacinis triratis
Atsakyti