Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2011 10 28, 22:10)
4u.gif mano abu bahūrai hiper aktyvūs naktį.vyresnysis tik va ne per seniausiai nebeišvelka kaldros naktį,o mažius tai sukasi kaip vėjurkas.Nupirkome jau didele lovą Mašiną,tai sukasi kaip vosverytė rate.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Dainyte aciukas smile.gif 2saulytes sutinku,kad namie geriausia,as kai esu labai prisirisusi prie artimu zmoniu,tai man isvykimas i kita sali gyvent butu tragedija...

na va turiu ligoni, Goda susirgo,o poliklinikos nedirba,apkamsyta sedi dabar,apdeta arbatom,o mamka ruosias i vaistine,ech tas persalimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2011 10 29, 10:19)
Labas  rytas
Dainyte aciukas smile.gif
na va turiu ligoni, Goda  susirgo,o poliklinikos nedirba,apkamsyta sedi dabar,apdeta arbatom,o mamka ruosias i vaistine,ech tas persalimas unsure.gif

sveikutyte Vilte 4u.gif

na va tada mes su Godute abi apsirgom verysad.gif Aš ir apsirgau suslogavau,gerkle skauda,pakimus,prigėriau arbatų,vaistukų.
Atsakyti
QUOTE(Dainyte @ 2011 10 29, 11:47)
sveikutyte Vilte 4u.gif

na va tada mes su Godute abi apsirgom verysad.gif Aš ir apsirgau suslogavau,gerkle skauda,pakimus,prigėriau arbatų,vaistukų.

ojej kaip negerai,bet kai visi aplink kosti ir ciaudi,tai beveik neimanoma nesusirgt,laikykites ir sveikit 4u.gif
nepamirskit sianakt atsukti laikrodziu doh.gif oi kaip mane tas sukaliojimas nervina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2011 10 29, 15:23)
ojej kaip negerai,bet kai visi aplink kosti ir ciaudi,tai beveik neimanoma nesusirgt,laikykites ir sveikit 4u.gif
nepamirskit sianakt atsukti laikrodziu doh.gif oi kaip mane tas sukaliojimas nervina doh.gif

4u.gif
AČIUKAS Vilte
Godutei ir greito pasveikimo linkiu

friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
gerai kad primin.visai pamiršau.mane ir nervina tas sukaliojimas doh.gif
Atsakyti
Na va ir atostogos... na va ir sventes... tik pas senelius vaziuot - sergam... Kaip nekenciu to laringito - vaiko ziauriai gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2011 10 28, 23:07)

VMM32, kazkaip Tave isivaizdavau Kaune... Dabar matau parasa Jungtine Karalyste g.gif , ar tikrai? Kaip jum ten?

mes ir gyvenom kaune.dar tik metai kaip isvyke.ir mum cia labai labai thumbup.gif
vilte,kokia tavo panele grazi ir didele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vilte* @ 2011 10 29, 10:19)

na va turiu ligoni, Goda  susirgo,o poliklinikos nedirba,apkamsyta sedi dabar,apdeta arbatom,o mamka ruosias i vaistine,ech tas persalimas unsure.gif

sveikateles tau Godute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vilte* @ 2011 10 29, 15:23)

AR TIKRAI SIANAKT LAIKRODZIUS REIKIA ATSUKTI???NE KITA SEKMADIENI?
Atsakyti
vm32 tikrai sianakti,ka tik per zinias sake.Smagu,kad jums ten gerai sekasi ir patinka,o kaip tavo dukryte prisitaike ar ji ten ir mokykla lanko?turbut ir kalba jau neblogai angliskai?dziaugiuosi uz jus labai,labai...

Vvarliokas sergat laringitu?fui kokia nesmagi liga,esam daug kartu ja sirge,dazniausiai atsidurdavom ligoninej kol nenusipirkom inhaliatoriaus.
Atsakyti
kalba angliskai dukra,nes mokykla lanko.ir mantas jau po truputi supranta smile.gif
galvojau tik kita sekmadieni laikrodzius atsukt reikia.o tai butu doh.gif o sia nakti i lietuva savaitelei skrendam doh.gif
Atsakyti
Oi kokie idomus pasikeitimai Vmm32 4u.gif . Dziugu, kad sekasi. Sakyk, kaip isitvirtinot su mazium, kaip sekesi? Dziaugiuosi del jusu thumbup.gif wub.gif

Kaip nepatinka man tas laikrodzio sukinejimas... bet si karta nors atgal thumbup.gif . Kaip budedavom per ta atsukima, tai kartais reikdavo valanda ilgiau dirbti, tai purksdavom... biggrin.gif
Vilte, 4u.gif 4u.gif 4u.gif - Godutei, kad pasveiktu rytoj jau wub.gif . Ir Tu, ziurek, nesusirk. Cesnaku valgykit, vasariniai sako, vaistingiausi.
Prisipirkau siemet is turgaus krepsi didziausia. Pernai taip dariau - pasiteisino. Kai siaute tie virusai baisieji ir siaip ne retai tu cesnaku uzspausdavau dukrai ant duonos riekes uzteptos sviestu. Ir skanu, ir sveika. Maziui tai i morku tarkuotu salotas idedavau, irgi laikemes palygint neblogai.
Sveikit. Per atostogas negalima sirgt .
Vvarlok, zinau ka tai reiskia - dukra sirgdavo doh.gif . Duodavau viena vaista, nuo kurio laringitas praeidavo iskart, bet bijau, dabar turiu kitu pasekmiu, del ko labai gailiuosi, kad tada neiskentejau laringito, o nuejau lengviausiu keliu... kad tik ta akimirka butu lengviau...

Papildyta:
Kaip smagu Vmm32 wub.gif - laukiam. Kaip gera kai kazkas grizta wub.gif .
Atsakyti
user posted image
[/quote]

Vilte, nu jau grazumas mergaites neispasakytas.Saunuole jusu Godute.Labai grazi mergaite.
Ir nesirkit niekas ir mums ir musu vaikuciams sveikatyte labai reikalinga.O sianakt 4 val.nepamirskit pasukt laikrodzio 1 val.atgal. smile.gif
Atsakyti