Laurapac, mes labai tvarkingai vaikstom iseje kur nors, aisku nori istrukti ir labai patinka kaip ji gaudau ir isdykaujam, bet visumoj mudu daznai einam i parduotuve, aisku as stengiuosi tvirtokai ji laikyti uz rankutes, bet paleidziu kazkiek ir paisdykaujam, kad ir parduotuvej
O del pasidalinimo su geriausiu draugu miegojimo vietom, tai mum suaugusiem nesuprast...
Mano mama pasakojo, jog turejo dideli soka, kai as 2,5 metuku dingau is kiemo, nors jis buvo aklinai uzdarytas ir nerado manes pusdieni, kol neatkreipe demesio i kantriai lauke sedinti ir nekantraujanti prie budos musu suni, pas kuri as "sveciuose" tiesiog uzmigau

...
mano Linas irgi taikosi "pasisveciuoti" musu suns voljere, leidziu jam, nors neprisimenu tada saves ka jauciau

. Taip kad cia labai humaniskas, zmogiskas ir draugiskiausias jausmas, ko suauge jau kaip ir beveik pamirstam

...
AD23 mes ten jau 3 karta. Pirma karta susirgo dukte kai as laukiau Linuko, jau paskutiniam menesi buvau, mano brangiausiasis buvo komandiruotej, tai neturejau is ko rinktis, vaiko juk vieno nepaliksi. Antra kart gulejom visi trys. Sese vel parnese is mokyklos, tai po 3 paru ir maziu suriete. Dabar tetis apsirgo, o po 3 paru (vel) ir Linelis... mes su dukra tai svelniau, bet irgi prastoka buvo. Tikiuosi jau praejo, nors Linelis dar liudnas, kazkas dar jam nelabai gerai
Mirijem, uzaugo jau. Nori kad toks didelis vyras pietu miegotu

, juk jau mokykla ant nosies. Maniskis irgi pastebejau, jau pradeda priesintis pietu miegeliui. Bet vis dar ikalbu.