ligoniukams dau daug sveikatytes - sveikite greiciau, negalima sirgti per iseigines ir atottogas
vmm23 - e tai mes tolimi kaimynai:))) diaugiuosi, kad jums uk patinka:)
o man laika atgal sukti patinka:))))) sekmadienistokia ilga diena buna, bet jau va pavasai -tai nekenciu jo sukti i prieki:)))))
o mes siandien zygiuojame i party - atsiusime buzz'o nuotaruku:))))
QUOTE(sviesi spalva @ 2011 10 29, 21:13)
Vvarlok, zinau ka tai reiskia - dukra sirgdavo

Vajeee kas cia per vaistas toks, kad laringitas momentaliai praeina... pirma kart girdziu... o kokio bedos dabar???? Mes tai su inhaliacijomis vargstam - ir kiek zinau, kito kelio nelabai ir yra...

Labutis, sveikatytės logoniukams.
Dainyte, mano saulytė tik nuo 5 metų pradėjo ranką duoti kai einam pasivaikščioti. Išėjus pasivaikščioti eidavo ar bėgdavo viena, o jei aš pasislėpdavau, tai jai nė motais būdavo, pati vydavausi, kad po mašina nepakliūtų.
vmm32 Noriu paklausti dėl triračio. Kaip jį užsisakyti? Kokio gydytojo pažymos reikia?
Vilte Šauni tavo mokinukė.
Mano mergytei kitą rugsėji taip pat reikės eiti į mokyklą. Noriu paklausti mokinukų mamų: ar leidot į mokyklą nuo 7 metų? Gal žinote, kaip dar metus pratempti, kad labiau paaugtų? Kokiais įstatymais remtis pedagoginėje psichologinėje tarnyboje, kuri rašo rekomendacijas dėl mokyklos lankymo. Ar mokosi spec. mokykloje?
Ačiū už info
Dainyte, mano saulytė tik nuo 5 metų pradėjo ranką duoti kai einam pasivaikščioti. Išėjus pasivaikščioti eidavo ar bėgdavo viena, o jei aš pasislėpdavau, tai jai nė motais būdavo, pati vydavausi, kad po mašina nepakliūtų.
vmm32 Noriu paklausti dėl triračio. Kaip jį užsisakyti? Kokio gydytojo pažymos reikia?
Vilte Šauni tavo mokinukė.

Mano mergytei kitą rugsėji taip pat reikės eiti į mokyklą. Noriu paklausti mokinukų mamų: ar leidot į mokyklą nuo 7 metų? Gal žinote, kaip dar metus pratempti, kad labiau paaugtų? Kokiais įstatymais remtis pedagoginėje psichologinėje tarnyboje, kuri rašo rekomendacijas dėl mokyklos lankymo. Ar mokosi spec. mokykloje?
Ačiū už info
QUOTE(*Vilte* @ 2011 10 29, 09:19)
Labas rytas
Dainyte aciukas
2saulytes sutinku,kad namie geriausia,as kai esu labai prisirisusi prie artimu zmoniu,tai man isvykimas i kita sali gyvent butu tragedija...
na va turiu ligoni, Goda susirgo,o poliklinikos nedirba,apkamsyta sedi dabar,apdeta arbatom,o mamka ruosias i vaistine,ech tas persalimas
Dainyte aciukas

na va turiu ligoni, Goda susirgo,o poliklinikos nedirba,apkamsyta sedi dabar,apdeta arbatom,o mamka ruosias i vaistine,ech tas persalimas

QUOTE(Vvarliokas @ 2011 10 29, 17:36)
Na va ir atostogos... na va ir sventes... tik pas senelius vaziuot - sergam... Kaip nekenciu to laringito - vaiko ziauriai gaila 

daug sveikatytes

labas vakaras

Kokios grazios nuotraukytes, Laurapac
Vilte, matau prisijungusi, kaip Judvi, ar geriau? Kaip Godutei?
Papildyta:
Aha, praeina momentaliai, Vvarlok, bet dabar per brendima turejom toki finta, kad silpna darosi(man). Gal ne nuo to, bet labai pergyvenu. Matai tas vaistas hormoninis.

Vilte, matau prisijungusi, kaip Judvi, ar geriau? Kaip Godutei?
Papildyta:
Aha, praeina momentaliai, Vvarlok, bet dabar per brendima turejom toki finta, kad silpna darosi(man). Gal ne nuo to, bet labai pergyvenu. Matai tas vaistas hormoninis.
Gražios mūsų panelytės - ir Danieliukė, ir Goda
laukiu ir aš nesulaukiu didesnės Viltės
Nes ir mums bėda lauke - rankytę duoda trpam - ir tai darželio įtakoje... o paėjusi - tuoj ant rankų
Tai dažnai imam sportinuk arba triratuk, nes sunku 14 kg nešioti
ir miega paprastai be anklodės - tai šiltų pižamyčių su pėdutėmis pripirkta
- panašiai , žiūriu, visi gyvenam 
Viltytė jau atblogavo - kaip ir rotą parsinešė iš darželio, bet parą tesirgom... Jau manėm iki ligoninės lėksim , bet mažoji kantriai vis pagerdavo po gurkšniuką, po šaukštuką... po 6 dienų - šįryt - brolis sublogavo... gal irgi paros pakaks... Kažkoks įdomus mutantas virusas... Bjaurumas, kai švenčių dienos vaikų negalavimais "pasipuošia"
Sveikatėlės visiems negaluojantiems

ir miega paprastai be anklodės - tai šiltų pižamyčių su pėdutėmis pripirkta

Viltytė jau atblogavo - kaip ir rotą parsinešė iš darželio, bet parą tesirgom... Jau manėm iki ligoninės lėksim , bet mažoji kantriai vis pagerdavo po gurkšniuką, po šaukštuką... po 6 dienų - šįryt - brolis sublogavo... gal irgi paros pakaks... Kažkoks įdomus mutantas virusas... Bjaurumas, kai švenčių dienos vaikų negalavimais "pasipuošia"

Sveikatėlės visiems negaluojantiems

Nelauk, Hermita, dziaukis dabar
, kuo toliau - tuo didesnes problemos... maniske, man mazute tokia tobula buvo, o dabar toks kaktuso spyglys, bet kartu ir idomi labai...
nezinau, kaip su ja elgtis... stengiuosi buti mama - drauge, bet - o Dieve, kaip tai sunku
Sveikit
, jau kaip nekenciu pilvo virusu
... maniskiai tai ne saukstelio, ne laselio vandens... tik laselines infuzijos, kazkas baisaus...
Sveikit Hermita

Sveikit

Sveikit Hermita

Kiek daug sirgaliukų - sveikit greičiau
!!! Orai vis šaltėja.. Nemėgstu drėgmės
, ji net į kaulus įsiskverbia.. brr..
Mes irgi su mažiuku vis bandom aplenkti virusus. Aplinkiniai šnirpščia, kosėja, o mes bandom atsilaikyti
. Aplankėm kapelius, vakar buvo nuostabus vakaras, jokio vėjo. O jau žvakelių grožis sutemus..

Mes irgi su mažiuku vis bandom aplenkti virusus. Aplinkiniai šnirpščia, kosėja, o mes bandom atsilaikyti

oi kaip linksmai praleidot laika laurapac
sviesi spalva sergam mes gan stipriai,tai ryt keliausim i poliklinika,turbut be antibiotiku neapseisim....
o kaip jus ar bekamuoja tas virusas?
hermita uzauks mazyle nespesi nei mirktelet,as net nepajutau kada maniske uzaugo,atrodo,kad maza net nebuvo...

sviesi spalva sergam mes gan stipriai,tai ryt keliausim i poliklinika,turbut be antibiotiku neapseisim....
o kaip jus ar bekamuoja tas virusas?
hermita uzauks mazyle nespesi nei mirktelet,as net nepajutau kada maniske uzaugo,atrodo,kad maza net nebuvo...
Sveikos
Daug pasirodo ligoniukų
Serga ir Gabija mano laringitu. nežinojau iki šiol koks tai baisus reikalas
Pora naktų tiesiog duso
Buvau žiauriai išsigandus. dabar jau vartojam antibiotikus ir kažkiek geriau. Bet neramu dėl mažosios, kažko pakosėja. tik nežinau ar čia dėl seilyčių daugybės ar čia kažkas rimčiau. Ar tas Laringitas užkrečiamas ar tik dėl peršalimo
Rytoj vesiu Gabiją pas gydytoją reiks ir mažają parodyt
kažklas rašėt, kad inhaliuojates, kokį skystį naudojat prie laringito?
Ligoniukams linkėjimai sveikti

Daug pasirodo ligoniukų

Rytoj vesiu Gabiją pas gydytoją reiks ir mažają parodyt

kažklas rašėt, kad inhaliuojates, kokį skystį naudojat prie laringito?
Ligoniukams linkėjimai sveikti

Sveikutes
Nesirkit
Pasveikom mes jau Vilte, nzn. ar tikrai tas virusas buvo, nes neviduriavo, tik veme labai baisiai. Jis jau buvo sirges pries kelis metus, tai gal dabar lengvesne forma praejo
Buvom siandien kapinese, zvakutes degiojom, toks oras nuostabus pasitaike, silta, jokio vejelio, saulute zeme ritinejos. Grizom jau sutemus. Linelis visa kelia pramiegojo. Toli musu kapeliai uz 100 km. Tai pasivazinejom smagiai siandien.
Kai mano dukra sirgdavo laringitu, tai as garindavau paprasciausios sodos garais. Tik uzsikosi - uzplikau soda ir iskart palengvedavo, dar turejau toki tepala su eukaliptu, "Eukabal" lygtais vadinosi, tai juo tepdavau krutinele, nugaryte ir ji galima garinti, uzpildavau ispaudus i toki dideli puodeli arbatai(neturejau to garintuvo). Taip vertemes.
Laringita isauga, bijau sumeluot, bet man atrodo jis virusinis ir gali buti uzkreciamas
.
Kambaryje, kur miegodavo dukra, kas kelios valandos statydavau salia lovytes puoda su sodos garais, tai miegodavo ramiai.
Sveikit Trude, Gabytei -
Vilte ir Godutei -
, sveikit.

Nesirkit

Pasveikom mes jau Vilte, nzn. ar tikrai tas virusas buvo, nes neviduriavo, tik veme labai baisiai. Jis jau buvo sirges pries kelis metus, tai gal dabar lengvesne forma praejo

Buvom siandien kapinese, zvakutes degiojom, toks oras nuostabus pasitaike, silta, jokio vejelio, saulute zeme ritinejos. Grizom jau sutemus. Linelis visa kelia pramiegojo. Toli musu kapeliai uz 100 km. Tai pasivazinejom smagiai siandien.
Kai mano dukra sirgdavo laringitu, tai as garindavau paprasciausios sodos garais. Tik uzsikosi - uzplikau soda ir iskart palengvedavo, dar turejau toki tepala su eukaliptu, "Eukabal" lygtais vadinosi, tai juo tepdavau krutinele, nugaryte ir ji galima garinti, uzpildavau ispaudus i toki dideli puodeli arbatai(neturejau to garintuvo). Taip vertemes.
Laringita isauga, bijau sumeluot, bet man atrodo jis virusinis ir gali buti uzkreciamas

Kambaryje, kur miegodavo dukra, kas kelios valandos statydavau salia lovytes puoda su sodos garais, tai miegodavo ramiai.
Sveikit Trude, Gabytei -

Vilte ir Godutei -