Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(Hennessy @ 2011 10 24, 20:24)
Liux idėja, galima būtų ir mūsų buitines nuotraukas, kas kaip atrodo "gyvai" sukelti, kas norėtų parodyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pukios idėjos smile.gif
ir dėl nuotraukų albumo su ekspozicijomis, ir dėl buitinių nuotraukų smile.gif
man atrodo būtų patogu, pvz kad ir kokiam Picase - įdėt foto, ir ten pvz dėl atskiro baldo -komentarus rašyt smile.gif taip nereikės per visas 10 temų lėkiot ir bus viskas vietoj smile.gif
pvz nuotrauka STUVA spintos ir po ja aptarinėt - kas ką turi, kokios spalvos, kokie kėblumai ir tt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 24 spalio 2011 - 21:39
QUOTE(žibutė @ 2011 10 24, 21:00)
Grange, labai aciu uz varga 4u.gif minejai apie jusu puslapi, tai turi omeny belgiska? Nes as lenkiskam isvis nemaciau apie issikleidima prie konkreciu spalvu, gal as ziuret nemoku. Tai jei nesunku, gal paziuretum ka raso konkrciai prie sitos spalvos gobeleno TULINGE GRAY - BROWN. As ji imetus nuorodoj buvau smile.gif

aha belgišką, bet jau nusišnekėjau doh.gif greičiausiai pažiūrėjau prie kitos...apie išskleidžiamą..
konkrečiai tai spalvai tik duoda skirtingose pusėse tą ilgą dalį
user posted image
user posted image
Apie išskleidimą tikrai nieko nėra, net ir pavadinimas sako, kad sėdimoji sofa tik...

bet tikrai nesuprantu kaip pačioj pardėj, prie pasirikimo gobelenų buvo sužymėti simboliai, kad vienvietei, sėdimai 2 dalių, sėdimai 3 dalių ir ištiesiamai g.gif tai nebent dar ten kokiom kitom sofom doh.gif

QUOTE(sun_shine @ 2011 10 24, 21:28)
Grange didelis dekui tau!!!!!!
Ale zale ruta, kokie tie tarpai komodos zemi, netilps beveik niekas g.gif

jo tikrai tarpai mažiukai... iš foto atrodė kitaip, bet kai pamatavau tai tik po vieną siaurią daiktą kokį tilptų.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Sukėliau foto čia:

IKEA albumas

neryte, slaptažodis reikalingas tik tam, jei nori sukelti foto ir į albumą, kitaip žiūrėti nereikia.

Tai gal tada nerašysiu slaptažodžio, kai kas norės kelti gali man į až parašyt, ir parašysiu prisijungimą.

Gerai būtų gal, kad moderatorė kuri įkeltų į pirmą psl. ir visą laik būtų, tai kas norės sukels savo foto irgi.

Papildyta:
QUOTE(Fluctus @ 2011 10 24, 21:38)
man atrodo būtų patogu, pvz kad ir kokiam Picase - įdėt foto,

doh.gif pamiršau apie jį,tai sukūriau fotki, kur ir aš pati naudojuos savo albumais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 24 spalio 2011 - 21:41
QUOTE(grange @ 2011 10 24, 21:50)
kol kelia foto,tai galiu atsakyti toms, kas manęs ko prašė...

Grange, bet tai darbą tėvynės gražėjimo labui atlikot 4u.gif
didėlis dėkui už nepatingėjimą ir rūpestį smile.gif
Brač, džiaugiuos kaip vaikas smile.gif Labai Cecilios tekstilės noriu, bet kad vis nėr ir nėr Varšaviankoj toj.. g.gif
Laukiu nesulaukiu albumo smile.gif
o dar klausimas - kaip ten ką galima bus įkelt, ar kam persiųst?smile.gif
Atsakyti
Ai, pažiūrėjau dar gerai tą lempą, nu tikrai iš popieriaus, kaip aš galvojau, kad plastikas...
kai mačiau daugelyje kambarių kai kur tikrai neblogai atrodo, nu bet valymassss, būtų sunku, apdulkėtų, nežinau nežinau....

čia dar prajuokino, kad ir wc pritaisytas žurnalams laugh.gif

user posted image

laaabai patogi sofkutė norėč tokios, ale brangi rupūžė..

user posted image

šitas fainas kilimas, minkštas..
user posted image

Fainos kalėdinės medžiagos
user posted image

pamatavau mažąsias formeles...dugno skersmuo ~2 cm, viršus 2,5 cm. nebent kokiem mažiem saldainiam
user posted image

Bent jau pas mus seniau nemačiau tų spalvotų popierinių lempų, vaikų kambaryje visai gražiai žiūrėtųsi, manau, ir tie staliukai faini

user posted image

nu ir dalelis Kalėdų... likę foto albume smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 24, 22:40)

Papildyta:

doh.gif  pamiršau apie jį,tai sukūriau fotki, kur ir aš pati naudojuos savo albumais....

aš iš pradžių apie fotki.com pagalvojau, bet parašiau Picasa dėl gražesnio vaizdo blush2.gif biggrin.gif

man dar toks klausimas pakilo - gal kam reikės kokių puslapių su įvairiais ikeiniais baldais ir jų panaudojimais, arba akompaniavimu interjere - tai galima būtų linkus sudėt, kad nereiktų visko į fotki dėiot?

Viskas, ainu akis paganyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 24, 22:40)
Sukėliau foto čia:

IKEA albumas

bėėėėėėėgu žiūrėt essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 10 24, 21:48)
Grange, bet tai darbą tėvynės gražėjimo labui atlikot  4u.gif
didėlis dėkui už nepatingėjimą ir rūpestį smile.gif
Brač, džiaugiuos kaip vaikas smile.gif Labai Cecilios tekstilės noriu, bet kad vis nėr ir nėr Varšaviankoj toj..  g.gif
Laukiu nesulaukiu albumo smile.gif
o dar klausimas - kaip ten ką galima bus įkelt, ar kam persiųst?smile.gif

man tu mirksiukas.gif

nu šiaip buvo smagu smile.gif turėjau keletą valandų laisvų kol laukiau, tai kol apėjau viską, 2.5 val truko biggrin.gif nu ir sau keletą smulkmių įsigijau, ko reikėjo..

Dėl albumo, tai reikia prisijungt ir tada galima kelti, tai gal tada geriau parašysiu iš kart visus duomenis, bus paprasčiau nei kas kart rašinėt až g.gif kaip galvojat?
Papildyta:
QUOTE(Fluctus @ 2011 10 24, 21:51)
aš iš pradžių apie fotki.com pagalvojau, bet parašiau Picasa dėl gražesnio vaizdo  blush2.gif  biggrin.gif

man dar toks klausimas pakilo - gal kam reikės kokių puslapių su įvairiais ikeiniais baldais ir jų panaudojimais, arba akompaniavimu interjere - tai galima būtų linkus sudėt, kad nereiktų visko į fotki dėiot?

Viskas, ainu akis paganyt smile.gif

biggrin.gif

linkai ir gerai, tai ir reiktų kažkaip ten sukelt gal sukursiu atskirą albumą bet tik kaip tuos linkus kelt galvoju nebent padaryt bet kokią foto ir komentaruose, nes kitaip neleis įkelt.
Atsakyti
aciu, grange 4u.gif 4u.gif 4u.gif atsiusk man slaptazodi, as ryt sukelsiu savo nuotraukas

pas jus jau eglutes papuostos blink.gif isprotejimas, kaip anksti, juk dar visu sv. nebuvo, o jau kaledom kvepia, man peranksti schmoll.gif PL dar nera ir tuo dziaugiuos rolleyes.gif

begu ziureti nuotrauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2011 10 24, 22:04)
aciu, grange  4u.gif  4u.gif  4u.gif  atsiusk man slaptazodi, as ryt sukelsiu savo nuotraukas

pas jus jau eglutes papuostos blink.gif  isprotejimas, kaip anksti, juk dar visu sv. nebuvo, o jau kaledom kvepia, man peranksti  schmoll.gif  PL dar nera ir tuo dziaugiuos rolleyes.gif

begu ziureti nuotrauku thumbup.gif

Gerai, atsiųsiu..

Joo jau papuošta, ir ne dabar, o jau spalio pirmom dienom dėliojo, kai buvau pask. kartą doh.gif žiauriai anksti, nesąmonė schmoll.gif schmoll.gif paprastai daro po haloweeno, o dabar...
Atsakyti
Grange thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Daug nauju ideju ir daug nauju minciu!

Aciu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvyte: 24 spalio 2011 - 22:10
QUOTE(grange @ 2011 10 24, 22:57)
man tu mirksiukas.gif

linkai ir gerai, tai ir reiktų kažkaip ten sukelt gal sukursiu atskirą albumą bet tik kaip tuos linkus kelt galvoju nebent padaryt bet kokią foto ir komentaruose, nes kitaip neleis įkelt.

kas aš kam?)))

dėl linku, manau galima titulinę foto įdėt,
user posted image

arba
user posted image
lotuliukas.gif

o linkus paskui komentaruose
- įkopint ir trumpą info, kas ten būtent gero ikėinio smile.gif
nu čia mano subjektyvia nuomone cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fluctus: 24 spalio 2011 - 22:23
Grange,

ačiū ačiū :-)

Mintis - o gal atskiras poalbumis mūsų foto iš savū namų jau su ikėjukais???
Atsakyti