Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

grange liuks ideja thumbup.gif

Papildyta:
Del Renaldo man tai pikta, pasakytu iskarto, kad neveza smulkmenu ir ok, nesuksim galvos. Dabar sedi, destai ta laiska, galvoji, rasai ir te tau spyga taukuota.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 10 24, 19:44)
Del Renaldo man tai pikta, pasakytu iskarto, kad neveza smulkmenu ir ok, nesuksim galvos. Dabar sedi, destai ta laiska, galvoji, rasai ir te tau spyga taukuota.

Aš irgi tą patį pagalvojau, kad galėtų iš karto pasakyti, kad smulkmenų neveža, tai mažiau nepatenkintų klientų būtų. Užsisakinėtų tik tie, kam nereikia smulkių daiktų.
Aš vieną kartą užsisakinėjau per jį ir daugiau tikrai neužsisakinėsiu. Gaila, kai atveža sumindžiotus daiktus.
Išbandžiau pirmą kartą užsisakyti per Edviną, tai tikrai labai patiko. Net ir vyras pasakė, kad čia visai kitas lygis.

Beje pagaliau išsirinkau ir šį penktadienį gavau užuolaidas į vaikų kambarį, tai labai patenkinta. Ilgai aš dėl jų abejojau, nes pradžioje buvau kitas išsirinkusi, bet gyvai jos man atrodo daug gražiau nei internetiniam puslapyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 24 spalio 2011 - 19:51
QUOTE(xjurga @ 2011 10 24, 20:48)
Aš irgi tą patį pagalvojau, kad galėtų iš karto pasakyti, kad smulkmenų neveža, tai mažiau nepatenkintų klientų būtų. Užsisakinėtų tik tie, kam nereikia smulkių daiktų.
Aš vieną kartą užsisakinėjau per jį ir daugiau tikrai neužsisakinėsiu. Gaila, kai atveža sumindžiotus daiktus.
Išbandžiau pirmą kartą užsisakyti per Edviną, tai tikrai labai patiko. Net ir vyras pasakė, kad čia visai kitas lygis.

per kelis ankstesnius uzsakymus suma buvo virs 5.000 lt susidarius...tai dabar tie keli simtai aisku netinka:( konkretumas zavi..laukiu jo atsakymo.
Atsakyti
grange, sukurk albuma, sukelsim nuotraukas, ten galima bus ir didesnes sudeti, aiskiau viskas bus matyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 10 24, 19:24)
Liux idėja, galima būtų ir mūsų buitines nuotraukas, kas kaip atrodo "gyvai" sukelti, kas norėtų parodyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, apie tai aš ir pagalvojau...

Jau sukūriau fotki, kelia mano foto (162 padariau blush2.gif doh.gif ) tai biški užtruks, na bet sukelsiu ir tada duosiu nuorodą ir visus pasw.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 24, 18:02)
sukelsiu ir tada duosiu nuorodą ir visus pasw.

Super buper, bus daug patogiau nei per kelis puslapius vaiksciot. Nors ir siaip merginos saunuoles, pasirupinat, kad turetume kur vaizduote paganyt 4u.gif
Atsakyti
grange, laukiu ir as su nekantrumu paziureti belgiska ikea smile.gif

o del pasw. ar jie butini? jau tiek tu slaptazodziu turiu, pinu, kad maisaus arba pamirstu doh.gif
Atsakyti
kol kelia foto,tai galiu atsakyti toms, kas manęs ko prašė...

Na, kaip bebūtų visi atsiliepimai iš mano "varpinės" kaip sakoma, tai nenorėčiau kad labai pasikliautumėt, nes žinot kaip yra, skoniai skirtingi, vienam patinka vienas, kitam kitas ir panašiai 4u.gif

QUOTE(žibutė @ 2011 10 22, 13:06)
Oj butu labai liuks, jei paziuretumet KIVIK sofa (dviviete su sezlongu, pilkai ruda)..Kaip ten su jos isskleidimu ir ar tas sezlongas vietom keiciasi, nes nesuprantu
Kaip suprantu sita spalva brangiausia, tai ko gero gobelenas geresnis... 

KIVIK sofa

pas mus buvo tik šios dvi spalvos, kitų buvo tik pavyzdžiai gobelenų,...
user posted image

user posted image

Jei atvirai, tai aš nesupratau iš vis kaip ji pasidaro dvigulė schmoll.gif apžiūrėju iš visų pusių, niekas nei išsitraukia, nei atsilenkia schmoll.gif
Pažiūrėjau pas mus puslapyje, tai ne prie visų spalvų rodo, kad galima ištiest, ir ne prie visų spalvų rodo, kad galima pakeist tą ilgąją dalį, puses. Tai įtarčiau, kad ne visų spalvų galima taip padaryt..
Pats tas gobelenas toks kaip čia pasakyt, minkštokas, man kažkaip atrodo kad daug sėdit, trinant, gali greit išsidėvėti g.gif nu gal ne..

QUOTE(sun_shine @ 2011 10 22, 13:19)
Grange, as turesiu dideli prasyma, kai busite Ikejoje, prasau, pamatuokite sios komodos virsutiniu triju lentyneliu ploti ir auksti, nes noriu isitikinti, ar tilps musu technika smile.gif didelis aciu is anksto!!!!!!!!!!

http://www.ikea.com/...ducts/80176298/

pamatavau.
Visų trijų vienodi, ilgis apie 44,8 cm, o plotis 11 cm. Iš nuotraukos atrodo kad didesni tarpai.
Čia realiai baltoji,už jos stovėjo tamsi, bet priešais dar kita komoda, negalėjau padaryt foto tamsios..
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2011 10 22, 19:24)
Aciu uz stalvirsiu pakomentavimus 4u.gif
Grange gal galetum paziureti, kaip kokybe vonios praustuvu. Mums reikia plataus, paziurejau, gal ir tiktu, ale neaisku, nei emale kokia, nei siiap, kaip gyvai atrodo
http://www.ikea.com/...ducts/70177774/
ir ar ji tiesiog kabinama, ar statoma ant spinteles 4u.gif

šitų, deja nepažiūrėjau.. pataikiau atvažiuot tokiu laiku, kai daro permainas vėl doh.gif tai tik mažieji po vieną sudėti, visa kita sustumta užtverta vonios reikmenyse,tai ir neradau, nebent buvo kur nukelta, kur nemačiau unsure.gif

QUOTE(Fluctus @ 2011 10 22, 19:49)
- pačiupinėt ir nufotkint (jei nesunku) naturalią Hampen kilimą . domina ant keik jis naturaliai/dirbtinai pagal prisilietimą, ar "linoja", ar plastmase nesmirda iš tolo smile.gif
- Cecilia - standumas, tinkamumas pagalvėms, antklodėi apvilkt smile.gif (šiaip realiiai dauguma tekstilės domina tokiais pačiais klausimais...  blush2.gif )
- Irma ar pakankamai minškta katei miegot  biggrin.gif kaip su tamprumu - ar nesusimuš į gumuliukus? (rašo kad po 50% medvilnės ir poliplllllkažko)
- Fjellse - ar patvarus rėmas?
tiek tebūtų....  4u.gif
ir šiaip dar virtuviniai sprendimai domina...  ax.gif

kilimas..
user posted image

Na apšvietimas kiek pakeičia spalvą, bet realiai spalva ryški sakyčiau.
Kvapas.. nu kiek galėjau pauostyt nematomai, nu man nesmirdėjo, bet kai tiek jie ten kaba, tai manau bet koks buvęs kvapas dingo..
Dėl pojūčio, nu sakyčiau normaliai, g.gif nėra labai minkštutis toks, bet ir nekietas, buvo ten kitoks variantas, kur tų siūlų mažiau ir jie ilgesni,tai toks nemaloniai jautės. Bet jei palyginus pvz su šituo:
user posted image
tai tas šviesesnis dar minkštesnis, malonus toks (ir realiai aš jį žinau pas žmones, tai man patinka).

dėl audinių tai labiausiai sukau galvą kaip čia pasakyt doh.gif
ta medžiaga realiai va:
čia bandžiau permatomumą parodyt, bet nelabai matos nuotraukoj žiūriu g.gif
user posted image

nu ji nėra visai permatoma, bet tokia plonutė, minkšta.
user posted image

user posted image

Nu aš manyčiau, kad patalynei tiktų, ji būtų lengva, plona tokia. Ne tai kad kaip paguldei, taip stovės.nu bet patalynei taip ir nereikia sakyčiau..

pvz. šitos daug storesnė medžiaga, tokia kietesnė
user posted image

dėl pagalvės, tai ji tokia keista, turiu aš ją, man reikėjo vienkartiniam variantui, tokia gabalais ji sušokus tarsi, g.gif
ir nėr aukšta kaip kad gali atrodyt iš foto. Nu nežinau, gal ir tiktų katei, nežinau kas joms patinka biggrin.gif

lovos rėmas..
user posted image

user posted image

atrodo "pigiai" (na ir kaina visgi tokia..), paprastai ir silpnai.
Nežinau, asmeniškai tai turėčiau tokį nebent kur sode, ar kaip papildomą lovą, bet ne miegamajam. plonos kojos, grotelės, nu lengvam žmogui gerai, bet šiaip neatrodo ji gražiai (man).

Nu va atrodo tiek.
foto baigia kelti tuoj įmesiu, einu kavos 4u.gif
Papildyta:
Spurga577
Jau seniai varvinu seilę, bet nežinau, ar verta. Dizainas man labai  tiktų ... Bet bijau baltos dirbtinos odos... Būčiau labai dėkinga

na, kėdę pažiūrėjau, pasėdėjau, nežinau ką dar pasakyt... patogi šiaip, faina, jei patinka tai ir imk smile.gif nieko negaliu pasakyt dėl dirbtinos odos, kaip ji dėvėsis... neatrodo prastai.
user posted image

Atsakyti
[quote=grange,2011 10 24, 21:50]
kol kelia foto,tai galiu atsakyti toms, kas manęs ko prašė...
nerealiai intraktyvu ir idomu! ideja naujai temai - IKEA gyvai:)
Atsakyti
Grange, labai aciu uz varga 4u.gif minejai apie jusu puslapi, tai turi omeny belgiska? Nes as lenkiskam isvis nemaciau apie issikleidima prie konkreciu spalvu, gal as ziuret nemoku. Tai jei nesunku, gal paziuretum ka raso konkrciai prie sitos spalvos gobeleno TULINGE GRAY - BROWN. As ji imetus nuorodoj buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 10 24, 20:24)
Liux idėja, galima būtų ir mūsų buitines nuotraukas, kas kaip atrodo "gyvai" sukelti, kas norėtų parodyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kas dėl Renaldo... Ai, nepatinka man toks darbas  schmoll.gif  Nu sorry, jeigu jau apsiemei, tai ir daryk, o ne taip, kad užsakai, ir nežinai, ką atvež, ko neatvež, ar išvis atvež. Nu negaliu, nors ir neužsakinėjau pas jį nieko, bet pasipiktinau kažkaip  schmoll.gif

Ale pats sau varda ir reputacija gadina ir klientus praranda unsure.gif
Grange aciu uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
Grange didelis dekui tau!!!!!!
Ale zale ruta, kokie tie tarpai komodos zemi, netilps beveik niekas g.gif
Atsakyti