kol kelia foto,tai galiu atsakyti toms, kas manęs ko prašė...
Na, kaip bebūtų visi atsiliepimai iš mano "varpinės" kaip sakoma, tai nenorėčiau kad labai pasikliautumėt, nes žinot kaip yra, skoniai skirtingi, vienam patinka vienas, kitam kitas ir panašiai
QUOTE(žibutė @ 2011 10 22, 13:06)
Oj butu labai liuks, jei paziuretumet KIVIK sofa (dviviete su sezlongu, pilkai ruda)..Kaip ten su jos isskleidimu ir ar tas sezlongas vietom keiciasi, nes nesuprantu
Kaip suprantu sita spalva brangiausia, tai ko gero gobelenas geresnis...
KIVIK sofa
pas mus buvo tik šios dvi spalvos, kitų buvo tik pavyzdžiai gobelenų,...
Jei atvirai, tai aš nesupratau iš vis kaip ji pasidaro dvigulė

apžiūrėju iš visų pusių, niekas nei išsitraukia, nei atsilenkia
Pažiūrėjau pas mus puslapyje, tai ne prie visų spalvų rodo, kad galima ištiest, ir ne prie visų spalvų rodo, kad galima pakeist tą ilgąją dalį, puses. Tai įtarčiau, kad ne visų spalvų galima taip padaryt..
Pats tas gobelenas toks kaip čia pasakyt, minkštokas, man kažkaip atrodo kad daug sėdit, trinant, gali greit išsidėvėti

nu gal ne..
QUOTE(sun_shine @ 2011 10 22, 13:19)
Grange, as turesiu dideli prasyma, kai busite Ikejoje, prasau, pamatuokite sios komodos virsutiniu triju lentyneliu ploti ir auksti, nes noriu isitikinti, ar tilps musu technika

didelis aciu is anksto!!!!!!!!!!
http://www.ikea.com/...ducts/80176298/
pamatavau.
Visų trijų vienodi, ilgis apie 44,8 cm, o plotis 11 cm. Iš nuotraukos atrodo kad didesni tarpai.
Čia realiai baltoji,už jos stovėjo tamsi, bet priešais dar kita komoda, negalėjau padaryt foto tamsios..
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2011 10 22, 19:24)
Aciu uz stalvirsiu pakomentavimus
Grange gal galetum paziureti, kaip kokybe vonios praustuvu. Mums reikia plataus, paziurejau, gal ir tiktu, ale neaisku, nei emale kokia, nei siiap, kaip gyvai atrodo
http://www.ikea.com/...ducts/70177774/
ir ar ji tiesiog kabinama, ar statoma ant spinteles
šitų, deja nepažiūrėjau.. pataikiau atvažiuot tokiu laiku, kai daro permainas vėl

tai tik mažieji po vieną sudėti, visa kita sustumta užtverta vonios reikmenyse,tai ir neradau, nebent buvo kur nukelta, kur nemačiau
QUOTE(Fluctus @ 2011 10 22, 19:49)
- pačiupinėt ir nufotkint (jei nesunku) naturalią
Hampen kilimą . domina ant keik jis naturaliai/dirbtinai pagal prisilietimą, ar "linoja", ar plastmase nesmirda iš tolo

-
Cecilia - standumas, tinkamumas pagalvėms, antklodėi apvilkt

(šiaip realiiai dauguma tekstilės domina tokiais pačiais klausimais...

)
-
Irma ar pakankamai minškta katei miegot

kaip su tamprumu - ar nesusimuš į gumuliukus? (rašo kad po 50% medvilnės ir poliplllllkažko)
-
Fjellse - ar patvarus rėmas?
tiek tebūtų....
ir šiaip dar virtuviniai sprendimai domina...
kilimas..
Na apšvietimas kiek pakeičia spalvą, bet realiai spalva ryški sakyčiau.
Kvapas.. nu kiek galėjau pauostyt nematomai, nu man nesmirdėjo, bet kai tiek jie ten kaba, tai manau bet koks buvęs kvapas dingo..
Dėl pojūčio, nu sakyčiau normaliai,

nėra labai minkštutis toks, bet ir nekietas, buvo ten kitoks variantas, kur tų siūlų mažiau ir jie ilgesni,tai toks nemaloniai jautės. Bet jei palyginus pvz su šituo:

tai tas šviesesnis dar minkštesnis, malonus toks (ir realiai aš jį žinau pas žmones, tai man patinka).
dėl audinių tai labiausiai sukau galvą kaip čia pasakyt
ta medžiaga realiai va:
čia bandžiau permatomumą parodyt, bet nelabai matos nuotraukoj žiūriu
nu ji nėra visai permatoma, bet tokia plonutė, minkšta.
Nu aš manyčiau, kad patalynei tiktų, ji būtų lengva, plona tokia. Ne tai kad kaip paguldei, taip stovės.nu bet patalynei taip ir nereikia sakyčiau..
pvz. šitos daug storesnė medžiaga, tokia kietesnė
dėl pagalvės, tai ji tokia keista, turiu aš ją, man reikėjo vienkartiniam variantui, tokia gabalais ji sušokus tarsi,
ir nėr aukšta kaip kad gali atrodyt iš foto. Nu nežinau, gal ir tiktų katei, nežinau kas joms patinka
lovos rėmas..
atrodo "pigiai" (na ir kaina visgi tokia..), paprastai ir silpnai.
Nežinau, asmeniškai tai turėčiau tokį nebent kur sode, ar kaip papildomą lovą, bet ne miegamajam. plonos kojos, grotelės, nu lengvam žmogui gerai, bet šiaip neatrodo ji gražiai (man).
Nu va atrodo tiek.
foto baigia kelti tuoj įmesiu, einu kavos
Papildyta:
Spurga577
Jau seniai varvinu seilę, bet nežinau, ar verta. Dizainas man labai tiktų ... Bet bijau baltos dirbtinos odos... Būčiau labai dėkinga
na, kėdę pažiūrėjau, pasėdėjau, nežinau ką dar pasakyt... patogi šiaip, faina, jei patinka tai ir imk

nieko negaliu pasakyt dėl dirbtinos odos, kaip ji dėvėsis... neatrodo prastai.