Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA

QUOTE(grange @ 2011 10 24, 23:09)
Gerai, atsiųsiu..

Joo jau papuošta, ir ne dabar, o jau spalio pirmom dienom dėliojo, kai buvau pask. kartą  doh.gif  žiauriai anksti, nesąmonė  schmoll.gif  schmoll.gif paprastai daro po haloweeno, o dabar...

aš labai tikiuos kad mūsų pardaškės nesumastys kalėdinę nuotaiką skleis taip anksti.. man rodos nuo lapkričio vidurio, u pirmu sniegu... tada jau ir kabint visą atributika, nes eiti lietui lyjant pro Kalėdine tematika išpuoštas parduotuvių vitrinas ne taip kad nesmagu, bet bjauru smile.gif ir pasigadina ta nuotaika prieššventinė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2011 10 24, 22:22)
kas aš kam?)))

dėl linku, manau galima titulinę foto įdėt,

o linkus paskui komentaruose
- įkopint ir trumpą info, kas ten būtent gero ikėinio smile.gif
nu čia mano subjektyvia nuomone  cool.gif

lotuliukas.gif turėjau omeny, kad į mane kreiptis "tu", o ne jūs, nu nes buvo citatoj "padarėt..." tai ir sakau,nereikia oficialumų blush2.gif

gerai galim pakeist, mačiau tą, bet nepasididinau..
jo komentarų ir reikia, kad žinot...

QUOTE(vaivaj @ 2011 10 24, 22:23)
Grange,

ačiū ačiū :-)
Mintis - o gal atskiras poalbumis mūsų foto iš savū namų jau su ikėjukais???

prašom prašom.

niu tai taip, galima sukurti, kas norės, įkels (reiks kažką nufotkint, atsirinktinai, nes taip beveik viskas iš ten doh.gif )
Atsakyti
Super ideja su nuotrauku albumu drinks_cheers.gif

as dar siulyciau pafolderiuot truputi, kad nebut viskas vienoj kruvoj. Kad ir pagal lenku Ikejos svetaines suskirstyma: Svetaine, miegmasis, Virtuve, vaiku kambarys, kita ar kazkas panasaus smile.gif Taip bus lengviau ieskant info jei ka noresim rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū už albumą - tikrai labai įdomu buvo pažiūrėti.

Tuo pačiu norėjau paklausti gal kas turite ar esate čiupinėję kokybišką ir patogią sofą-lovą iš Ikea?
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2011 10 22, 15:19)
Grange, as turesiu dideli prasyma, kai busite Ikejoje, prasau, pamatuokite sios komodos virsutiniu triju lentyneliu ploti ir auksti, nes noriu isitikinti, ar tilps musu technika smile.gif didelis aciu is anksto!!!!!!!!!!

http://www.ikea.com/...ducts/80176298/

Pas mane tokia dviguba namuose stovi... smile.gif DVD grotuvas telpa... smile.gif
Beje si 5dieni busiu Ikea, kam ko reikia sakykit... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnAngel: 25 spalio 2011 - 00:01
QUOTE(Fluctus @ 2011 10 24, 23:25)
aš labai tikiuos kad mūsų pardaškės nesumastys kalėdinę nuotaiką skleis taip anksti.. man rodos nuo lapkričio vidurio, u pirmu sniegu...  tada jau ir kabint visą atributika, nes eiti lietui lyjant pro Kalėdine tematika išpuoštas parduotuvių vitrinas ne taip kad nesmagu, bet bjauru smile.gif ir pasigadina ta nuotaika prieššventinė sad.gif

kaip tik penktadieni ziauriai nustebau, kad Jyske jau eglutes papuostos ir kaledines dekoracijos i prieky sustatytos
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 10 22, 21:56)
labai aciu uz atsakymus... (zinau kad ne i tema, bet gal pasidalintumete mintimis kodel atsisaket?

Dviaukštės atsisakėm dėl saugumo, vis tik nusprendėm, kad per mažos panelės dar tokiai lovai, ypač kai viena jų neturi aukščio baimės jausmo ir nelabai jaučia ribas.

Tos kombinuotos, kur viena lova išsitraukia iš apačios, irgi po ilgų svarstymų nutarėm neimti, nes bus sunkumų su užmigimu, kai gulės viena šalia kitos. Dabar miega viename kambaryje, bet skirtingose lovose ir tai kalbina viena kitą. O kai galės dar ir paliesti, pajudinti, karas iš serijos "mama, ji padėjo ranką ant mano lovos" prasidės.

Jei viskas bus pagal planą, tai po kelių savaičių turėtumėm parsivežti tokias 2 lovas

user posted image

Tik po foto reportažų sudvejojau dėl išsirinkto kilimo. Buvom išsirinkę žaliąjį HAMPEN kilimą mastau.gif

Atsakyti
aisku. va as ir panasiai mastau del tu dviauksiu... Bet kad vietos nera dviem atskirom doh.gif
Papildyta:
baldu funkcionalumas
Atsakyti
ooo kokios permainos. labai gera ideja su tuo albumu, pritariu tp kad butu dar viena direktorija- su konkrechiais pirkiniais - kas kaip ir su kuo. thumbup.gif

o pvz IKEA yra sedmaisiu? g.gif puslapyje tik pufai ir tt...
Atsakyti
Grange, aciu uz foto, super thumbup.gif
Atsakyti
ar turėjot su Edvino kompanija reikalų šiom dienom? savaitę nieko neatrašo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 10 25, 09:51)
ar turėjot su Edvino kompanija reikalų šiom dienom? savaitę nieko neatrašo  unsure.gif

Jeigu turite omenyje Kšištofo kompaniją iš Vilniaus, penktadienį jie man pristatė prekes. Kaip supratau, savaitgalį jie dar vieną reisą važiavo.
Beje, gavau visas smulkmenas, kiek buvau užsakiusi. Viskas buvo tvarkingai supakuota, aš patenkinta jų darbu. Tiesa, prisibeldžiau iki jų sunkiai. Geriausia skambinti, nes man į laišką irgi neatsakė. Kai paskambinau, pasakiau, kad siunčiau, greitai atrašė. Gal darbais užsivertė...
Atsakyti