Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2011 11 09, 13:15)
Dieve jei Sidlauskui 1,52 atrodo per daug  blink.gif  tai ka tada masto manoji daktare kai su 3 tth nedidino dozes doh.gif  doh.gif dabar mes pacios su seimos daktare padidinom, ir eisiu pas kita endo...

Sveikos!
drinks_cheers.gif tikrai atsakymai puikus, o dozė paskyrta kaip man prie tth 11
blink.gif
Ryt pas Šidlauską pirmą kartą eisiu įdomu kaip ir ką sakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklė @ 2011 11 09, 11:58)
1. Normalūs tie tavo tyrimai atrodo, tiek pirmas, tiek antras
2. O kokių su skydliauke susijusių simptomų jauti? Ar tik dėl mmm kreipesi? O "moteriškus" hormonus darei? Tiroksiną būna, kad ir dėl mazgų duoda  ax.gif

1. tai gyd. ir sakė, kad tyrimai kaip ir normoje. mazgeliai daugiau nedidėja. bet sakė, kad viskas pas mane susitvarkytų, tai kaip supratau TSH turiu pasiekti 1.
2. labai dažnai jaučiu tą tokį gūžį gerklėje, padidėjęs jautrumas buvo, toks nerimo jausmas, kartais jėgų labai trūkdavo. pas endokrinologą pakliuvau, kai vėl dėl mmm pradėjau vaikščioti pas gyd., nes tai susiję. o mano skydliaukė Šidlauskui nepatiko. "moteriškų" hormonų nesidariau. o kokie čia jie būtų? va dbr kaip tik sulaukiau mmm.

kitą sav.einu pas gyd.tai dar jo prašysiu, kad man liaudiškai viską papasakotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2011 11 09, 14:56)
Sveikos!
drinks_cheers.gif tikrai atsakymai puikus, o dozė paskyrta kaip man prie tth 11
blink.gif
Ryt pas Šidlauską pirmą kartą eisiu įdomu kaip ir ką sakys  ax.gif

labai idomu ka jums sidlauskas pasakys
Atsakyti
sveikos. ar skydliauke turi itakos lytines traukos sumazejimui?
Atsakyti
Taip,skydliauke labai mums isreguliuoja lytini potrauki.Sumazejus imunitetui prasideda uzdegimai pienliges ir t.t. doh.gif
Atsakyti
as sakau kodel man jau kokia puse metu nebera visai noro myletis, ko anksciau tikrai nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 11 09, 19:40)

Sita ir as pastebejau... jau norejau ,kaip tik klustert apie tai ... blush2.gif Zinok tikrai taip... blush2.gif

Kaip laikotes mergaites ? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri is klaipiedieciu esat buvusios nefridoje?? ten yra dvi endo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 11 09, 20:40)

Kad trauka sumažėtų,tai nepastebėjau (reik MB klaust hihihi.gif ) Bet su lyt. hormonais problemų buvo.
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 09, 19:34)
labai idomu ka jums sidlauskas pasakys

Viską pranešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visom,

QUOTE(BRASKYTTT @ 2011 11 09, 18:40)

Atrodo,kad galeciau visai be lytiniu santykiu gyvent hihihi.gif
Labai daznai esu pikta ir viskuom nepatenkinta doh.gif ,tokia sau visai nepatinku-tuoj depresija isivarysiu. Reikia pradet dirbt su savo mintim. Jokiu vaistu daugiau nenoriu gert.Turiu knygute-Meditacija,tik niekaip nepaimu i rankas.

Aninaninataip , as esu girdejus,kad joga taip pat yra gerai gerai savijautai. Saunu,kad tau ji padeda:) esu darius kelis jogos pratimus namie su wii.

Vakar buvau pas GP,tai paeme krauja-laukiu atsakymu ,o jie bus po pusantros savaites...
Atsakyti
Na va, grįžau ką tik iš Šidlausko. Kaip pirmam kartui, tai visai normali konsultacija, daug klausinėjo, visą istoriją tyrimų peržiūrėjo, echo padarė smile.gif Paskyrė gert po 50mg, iki šiol gėriau 25/50mg, dar Kalio paskyrė, ale širdelė per greit mušojas g.gif Tai vat tiek, liepė ateit po 2mėn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2011 11 10, 19:45)
Na va, grįžau ką tik iš Šidlausko. Kaip pirmam kartui, tai visai normali konsultacija, daug klausinėjo, visą istoriją tyrimų peržiūrėjo, echo padarė smile.gif Paskyrė gert po 50mg, iki šiol gėriau 25/50mg, dar Kalio paskyrė, ale širdelė per greit mušojas g.gif Tai vat tiek, liepė ateit po 2mėn ax.gif

kaip suprantu esat patenkinta?
Atsakyti