Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 11, 17:22)
Ar buna tokiu atveju kad rimtai nutraukia gydyma? kam nors cia buvo taip?
Šį pirmadienį apturėjau nemalonią procedūrą-punkciją,bet labai džiaugiuosi,kad tyrimų atsakymas geras.

thumbup.gif kad atsakymai geri.
EMILIA999 nesibaimink taip mirksiukas.gif Pvz. man per 3 metus nei karto dozė nedidinta, daugiau kaip 50mg neesu gerus tfu tfu tfu
Atsakyti
meškutė999,džiaugiuosi už tave thumbup.gif ,vadinasi skydliaukė dirba.
Man kaip pradėjo mažėti hormonų,tiesa lėtai,bet stabiliai,pastoviai .Per 6 metus nuo 25 iki150 užvariau.Visai skydliaukė išnaglėjo doh.gif ,neoperuota,bet tinginė kaip reta.Būna ir su išoperuota žmonės mažesnę dozę geria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 11 lapkričio 2011 - 19:05
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 11, 19:59)
meškutė999,džiaugiuosi už tave thumbup.gif ,vadinasi skydliaukė dirba.
Man kaip pradėjo mažėti hormonų,tiesa lėtai,bet  stabiliai,pastoviai .Per 6 metus nuo 25 iki150 užvariau.Visai skydliaukė išnaglėjo doh.gif ,neoperuota,bet tinginė kaip reta.Būna ir su išoperuota žmonės mažesnę dozę geria.

Jau virš naglumo doh.gif Gal gauna dozę didesnę veltui ir dar labiau aptingsta!? g.gif
Man vakar paskyrė po 50mg, na nižinau nižinau kaip čia bus,nes kaip gydymo pradžioja po tiek buvo paskirta, tai per 5mėn. taip nušuoliavau į hiper, kad jau man ten super hiper buvo. Tada paliko 25/50mg ir vat puikiai gyvenau, pašokinėdavo TTH, bet buvo nelengvas nestuke.gif ir gimdymo periodas. Na žiūrėsiu, kaip čia bus g.gif

Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 11, 17:42)
Kol kas kito būdo nėra verysad.gif
Tikrai nesmagi procedūra,bet ne katastrofa,kentėt labai trumpai reikėjo smile.gif
Kadangi darė pirmą kartą,tai net nežinojau koks tai jausmas -tai kažkiek lengviau praėjo. O,kad dūrė 4 kartus,tai jau ne kas...

tikrai duria ne viena karta, man paciai du ar tris kartus dure, bet nieko man ten baisaus kazkaip....
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif .Ziuriu plateja musu ratelis smile.gif .Noriu paklausti Lorijura rasei kad geri tiroksino 150 ir thybono25[supratau kad Thybon20 1/4 tab.ar taip].Tai kai prie tiroksino pridejai thybona ar nereikejo sumazinti tiroksino dozes.As buvau pasiekusi irgi tiroksino150,o kai pradejau thybona1/4tab. tai tiroksina jau per2men sumazinau iki25.Taip rodo tyrimai kad reikia maziau taip ir savijauta sako.
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 11, 20:28)
tikrai duria ne viena karta, man paciai du ar tris kartus dure, bet nieko man ten baisaus kazkaip....

O man šitos procedūros neatlikinėjo karsta.gif Nors dar už durų laukė 4 pacientai,tai jiems visiems daryta buvo (aš kaip cekava tai paklausinėjau laukusiu)
Atsakyti
kaip uzia ausyse , jums nebuna cypimo uzimo ausyse ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2011 11 11, 20:40)
O man šitos procedūros neatlikinėjo  karsta.gif Nors dar už durų laukė 4 pacientai,tai jiems visiems daryta buvo (aš kaip cekava tai paklausinėjau laukusiu)

man sidlauskas per pati pirma vizita dare
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 11 11, 20:44)
kaip uzia ausyse , jums nebuna cypimo uzimo ausyse ? g.gif

Man tai spengia dažnai, o gal net ir pastoviai, bet kaip įpratus tai nekreipiu dėmesio.

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 11, 20:44)
man sidlauskas per pati pirma vizita dare

Tai reiškia echo neparodė, kad man to reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2011 11 11, 20:52)
Man tai spengia dažnai, o gal net ir pastoviai, bet kaip įpratus tai nekreipiu dėmesio.
Tai reiškia echo neparodė, kad man to reik smile.gif

dziugu, kad neparode
Atsakyti
Jeigu uzia cypia ar dar kaip kitaip ausyse sniokscia,tai gali buti kad sutriko galvos kraujotaka.Reiketu pagerti galvos kraujotakai gerinanciu vaistuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 11 11, 20:58)
Jeigu uzia cypia ar dar kaip kitaip ausyse sniokscia,tai gali buti kad sutriko galvos kraujotaka.Reiketu pagerti galvos kraujotakai gerinanciu vaistuku smile.gif

Ginkmedžio ekstrakto kokio? Ar kažką rimčiau?
Atsakyti