Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Taip labai gerai ginkmedzio ekstraktas120mg.jis stipresnis gerina atminti nuima galvos skausmus kilusius del kraujotakos.Taip pat yra gerai pagerti galvos kraujagysliu plecianciu tai gali buti cinarizinas ar stugeronas.tik juos gerti vakare,nes truputi migdo.Yra kurie nemigdo galima diena gerti,neatsimenu pavadinimo reikia klausti vaistineje.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2011 11 11, 21:09)
Taip labai gerai ginkmedzio ekstraktas120mg.jis stipresnis gerina atminti nuima galvos skausmus kilusius del kraujotakos.Taip pat yra gerai pagerti galvos kraujagysliu plecianciu tai gali buti cinarizinas ar stugeronas.tik juos gerti vakare,nes truputi migdo.Yra kurie nemigdo galima diena gerti,neatsimenu pavadinimo reikia klausti vaistineje.

Ačiū už patarimą, reiks butinai kažką iš šitų vaistų nupirkt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .Rytas protingesnis uz vakara doh.gif atsiminiau,galvos kraujagysliu pleciantieji vaistukai kurie nemigdo vadinasi Cavinton.
Atsakyti
Man cype galvoje kai turejau galvos trauma. Matyt kazkur kraujotaka sutrikusi. Gydytojai sako, jog pats geriausias daiktas, valantis kraujagysles yra cesnakas. Tik reikia jo pavalgyt ilgesni laika. Labai gerai valo kraujagysles. Jeigu nesinori valgyt gryno, tai bent kapsules, bet aisku geriau sviezus.

Del panikos ataku. Nesu isitikinusi, kad jos butent nuo hormonu sumazejimo. Nes man panikos atakos praejo metus iki tol, kol sumazejo hormonu. O kai sumazejo, tai jokiu panikos ataku nejauciau. Lucero, manau gali buti, kad echoskopas nerodo anktinksciu pakeitimu, bet kortizolis per mazas. Bet cia mano nuomone, kaip is tiesu nezinau. Pas mane kortizolis ant apatines ribos, bet gydytoja nepaskyre jokio gydymo. Gal todel, akd visvien normoje, nezinau.
Vienzo visoms , kad susiduria su panikos atakom rekomenduoju pasidaryt kortizolio tyrima. Jeigu kortizolio ne per mazai, jis ne ant apatines ribos, tai tuomet rekomenduoju salia F4 (Thyroxino) gert T3 (thybonas ar kazkaip) arba kiaules ekstrakta, kuris yra kombinacija F4 ir f3 is karto. Geriant hormonus panikos ataku NETURETU BUTI. Jeigu jos yra, vadinasi netinkamas gydymas. O antidepresantu, tai jau tikrai nerekomenduoju.
Atsakyti
nea, nu as tikra blondine...
vel pameciau lapuka ant kurio buvau uzsirasius kokius tyrimus reik darytis...
Atsakyti
Noriu paklausti Lorijura rasei kad geri tiroksino 150 ir thybono25[supratau kad Thybon20 1/4 tab.ar taip].Tai kai prie tiroksino pridejai thybona ar nereikejo sumazinti tiroksino dozes.As buvau pasiekusi irgi tiroksino150,o kai pradejau thybona1/4tab. tai tiroksina jau per2men sumazinau iki25.Taip rodo tyrimai kad reikia maziau taip ir savijauta sako.

[/quote]

Nežinau g.gif ,man niekada dar hormonų nemažino.Gėriau 100,po to 125+pridėjo Thyboną.Dabar vėl pakėlė iki 150 doh.gif +Thybonas
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 12, 13:42)

Gera diena 4u.gif
Surasi, o jei ne, tai manau tuos pačius hormonus tyrk, kaip ir prieš tai. Man tai parašė Tth, FT4 irFt3 pasidaryt prieš ateinant smile.gif

Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2011 11 12, 15:25)
Gera diena  4u.gif
Surasi, o jei ne, tai manau tuos pačius hormonus tyrk, kaip ir prieš tai. Man tai parašė Tth, FT4 irFt3 pasidaryt prieš ateinant smile.gif

tj man tuos pacius ir reik... nerase naujo lapuko, bet galvoju ar as juos pamenu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 12, 12:42)

O as labai daznai uzmirstu, ar ryte isgeriau hormonu, ar ne. Ir niekaip negaliu prisimint. Bandau isivaizduot, bet negaliu suprast, ar atsimenu vakar dienos epizoda kai geriau tiroksina, ar siandien dienos smile.gif Jum taip nebuna? Ka tada darot?
As tai del visako isgeriu puse normos ir tiek.
Nes ant savijautos tai niekaip negaliu suprast.
Atsakyti
Geriu kartais ta ginkmedi, siaip jis tikrai gerai, bet as ji del salanciu galuniu geriu dazniausiai rudeni smile.gif

o kas del tiroksino gerimo kad pamirstat geret ar ne biggrin.gif tai jau senai issprendziau - pasidedu tablete pries miega ant stalo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 12 lapkričio 2011 - 15:45
QUOTE(Lucero @ 2011 11 11, 11:59)
mane irgi kamavo panikos atakos, labai padejo vienas budas perskaitytas vieno psichoterapeuto knygoje lyg tai logoterapija vadinasi, tai va kai jauti kad tuoj istiks PA  tarkime parduotuveje, atrodo nualpsi, tada sau sakai - gerai, as dabar alpsiu, cia pries simtus zmoniu nualpsiu , paimsiu ir alpsiu!!!

Geras patarimas parduotuvej smile.gif,bet ka daryt kai vaziuoji masina ir su vaiku dar.

QUOTE(skruzdeda @ 2011 11 11, 12:02)
nerimo bangos susije su antiksciais labai tiesiogiai. O antiksciai su skydliauke. Taigi neziurint to, kad reikia save atriboti nuo neigimo ziniu srauto, taip pat labai rekomenduoju pasitikrinti KORTIZOLI. net jeigu gydytoja nepaskyre tokio tyrimo, jis nelabai daug kainuoja. Kai kortizolis yra zemiau arba ant zemutines ribos, nutinka tokia dalykai kaip nerimo priepoliai, nemigos kai nezinai kas su tavim darosi. Ka daryti jeigu kortizolis per mazas tai jau patars gydytojas, bet amerikoje duoda preparata IZOKORT. kokius 3 menesius ar panasiai. Antiksciai pailsi ir tada buna viskas gerai.

Bandysiu prasyt sito tyrimo,aciu uz patarima.

QUOTE(skruzdeda @ 2011 11 12, 14:43)
O as labai daznai uzmirstu, ar ryte isgeriau hormonu, ar ne. Ir niekaip negaliu prisimint. Bandau isivaizduot, bet negaliu suprast, ar atsimenu vakar dienos epizoda kai geriau tiroksina, ar siandien dienos smile.gif  Jum taip nebuna? Ka tada darot?
As tai del visako isgeriu puse normos ir tiek.
Nes ant savijautos tai niekaip negaliu suprast.

Buvo man pora kartu,bet as papildomai negeriau.
Atsakyti
As tai vaistukus turiu prie lovos ant spintutes.Tai dar neislipus is lovos pirmasis mano darbas juos isgerti.Pasideti is vakaro ant stalo irgi geras sumanymas biggrin.gif
Atsakyti