QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 13, 16:09)
kas man gali isvardint tyrimus koki yra skiriami pasidaryt?
kadangi nerandu lapuko kokius tyrimus pasidaryt liepe, tai.... darysiu ka atsiminsiu...
TSH, FT3, FT4, manau šituos nusistačius neprašausi
Papildyta:
QUOTE(skruzdeda @ 2011 11 13, 17:42)
Meškute, o ką konkrečiai tyrė? Kraują? Man šiaip joks gydytojas tokios minties nepakišo, kad tirt vaiką, tai nieko ir netyriau. Įdomu kokie požymiai vaikui gali rodyti, kad kažkas negerai...
Kai dukrytę skenavo su IMAGO, tai sakė, kad pavaldėjo silpną endokrininę sistemą, šiuo metu jokių ligų nėra, bet ateityje reikia prižiūrėti. Radau parašyta, kad autoimuninis užkrečiamas, ypač jeigu vaikas gauna kontaktą per pirmas dvi savaites, o jis aišku gauna per pieną ir visaip kitaip. O pasireiškia ši liga apie 18-25 gyvenimo metus.
Bet iš homeopatės esu girdėjusi, kad 2 metų vaikui diagnozavo. Siaubinga... Nu bet tikėkimės, kad viskas bus gerai ir mūsų vaikai nesusirgs.
Tik gimusiam paėmė kraujo, dėl genetiškai paveldimų ligų. Suėjus mėnesiui vežiau į kmuk pas endokrinologę, paskui po pusmečio, ėmė veninį kraują, tyrė visus skydliaukės hormonus. Endokrinologė vaikų man aiškino,kad su pienu patekę antikūniai vaikui nepavojingi,jie ateina ir išeina vaiko organizmas jų nepriima. O iš požymių minėjo dažną liežuvio kaišiojimą ar buvimą su iškištu liežuviu, bet čia tik leliukams manau taikomas