Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2011 11 09, 13:15)
Dieve jei Sidlauskui 1,52 atrodo per daug  blink.gif  tai ka tada masto manoji daktare kai su 3 tth nedidino dozes doh.gif  doh.gif dabar mes pacios su seimos daktare padidinom, ir eisiu pas kita endo...

Parasyk ar eisi pas Levingeri?
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 11, 17:22)
Labiausiai mane nervina stabiliai didėjantis svoris doh.gif

Va tas mane ir nervina, ka su juo daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 14, 20:34)
Va tas mane ir nervina, ka su juo daryt doh.gif

nesijauskit vienisos
Atsakyti
Merginos,nežinau kaip jūs,bet aš bandau Kauno endokrinologės rekomenduotus vaistus svoriui mažinti.Tik vieną dieną bandau,kol kas aišku jokio poveikio nejaučiu biggrin.gif
Bet kadangi bandžiau daug ką ir jau nusibodo būti amžinai alkanai,o sportuoti rimtai negaliu dėl antsvorio wub.gif ,nusprendžiau pabandyti šią problemą spręsti iš kitos pusės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 14, 22:16)
Merginos,nežinau kaip jūs,bet aš bandau Kauno endokrinologės rekomenduotus vaistus svoriui mažinti.Tik vieną dieną bandau,kol kas aišku jokio poveikio nejaučiu biggrin.gif
Bet kadangi bandžiau daug ką ir jau nusibodo būti amžinai alkanai,o sportuoti rimtai negaliu dėl antsvorio wub.gif ,nusprendžiau pabandyti šią problemą spręsti iš kitos pusės blush2.gif

galima placiau?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 14, 22:20)
galima placiau?

bigsmile.gif man ir butu idomu
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 11 13, 13:55)
sveika, pasakyk, ar prie hipotireozes buna sirdies permusimai?
as vis maniau, kad tik prie hiper funkcijos?
plaukai tai eina saujom doh.gif

Buna , as gydytojai vis sakiau kad man lapatuoja sirdis , bet pas kardiologa nesiunte... o kai netycia atsiduriau priemime, paaiskejo kad tachikardija ... doh.gif
QUOTE(linamog @ 2011 11 13, 18:31)
As galiu Maxi-hair ir biotin rekomenduot, du menesius pagerus sutvirtejo plauku saknys, net antakius skaudziau pesiotis, nes saknis tvirtesne.

Kas tas yra ? kur pirkti g.gif
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 14, 21:16)

Kokie tai vaistai ?

Labasrytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 11 14, 22:20)
galima placiau?

Sveikos, hi.gif
Na,nesinori čia tų vaistų reklamuoti :4u:Ne visos merginos supranta kas yra tikras viršsvoris doh.gif ,kitoms keli kilai jau tragedija,o vaistas nereceptinis.Dar prisipirks g.gif (jei ką rimtai domina,prašau į AŽ)
Jie nėra kažkokia naujiena.Skiriami sergant nutukimu ir cukriniu diabetu.Aš CD neturiu,bet cukrus dažnai būna padidintas.
Visi endokrinologai tą vaistą žino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 15 lapkričio 2011 - 13:45
QUOTE(Lucero @ 2011 11 14, 17:15)
deja buna ....
man pvz yra tachikardija su pulsu bedos buna net iki 155 pulsas.........

sveika, pritrenkei, juk toks pulsas buna tik prie hiper funkcijos?
o koks tavo tada tth?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 11 15, 14:56)
o koks tavo tada tth?

nera buve zemiau 1mano tth, o va tokie dalykai, nezinau cia ka kaltint tiroksina ar nervus, kardiologe nieko blogo nerado Tachikardija neaisku nuo ko ji man

kai man pulsas apie 150 tris paras buvo tai tyre skydliauke tth buvo 1,93, tai kad geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 15 lapkričio 2011 - 16:42
Labas vakaras smile.gif .Lucero,as net neisivaizduoju 155pulso.Tau turetu buti labai bloga savijauta.Atsimenu man pries skydliaukes bedas pakildavo iki120,tai virpedavo visas kunas ne tik rankos.O dabar prie tiroidito vos pasiekia 60ir kuno temperatura dazniausia iki35.Gal tau Lucero del virssvorio taip sirdele dauzosi,o gal reikia kitu vaistuku spaudimui reguliuoti.O metaprololis ar nepadeda.
Papildyta:
Mano tth iki 0,1 bet hiper nejauciu
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 11 15, 13:56)
o koks tavo tada tth?

Butent tai ir vyksta. Tarpais pasidaro hyper funkcija del FT4 pertekliaus geriant Thyroxina, nes periodais, kai kepenys labai apkrautos (sergate, vartojate vaistus, ar siaip koki maista suvalgote, dar del nezinomu priezasciu) nesugeba greitai sukonvestuoti i FT3 ir kitus hormonus. Tai susidaro FT4 perteklius ir pasireiskia hyper simptomai kaip antai gali buti tachikardija, nerimas ir pan... Maskatukas, ar bandei Thybona ar pan... Turetu padeti manau.
Atsakyti