Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Tai va buvau pas Levingeri ir dar su Loretuku susitikau 4u.gif 4u.gif O Levingeris tai linksmas, prijuokino lotuliukas.gif sake ir jis kad gerti VISA GYVENIMA reikes.... ir dar sake kad mano tachikardija turbut ne del skydliaukes o nuo nervu, matyt matosi, kad nervuota biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2011 11 16, 08:19)
Butent tai ir vyksta. Tarpais pasidaro hyper funkcija del FT4 pertekliaus geriant Thyroxina, nes periodais, kai kepenys labai apkrautos (sergate, vartojate vaistus, ar siaip koki maista suvalgote, dar del nezinomu priezasciu) nesugeba greitai sukonvestuoti i FT3 ir kitus hormonus. Tai susidaro FT4 perteklius ir pasireiskia hyper simptomai kaip antai gali buti tachikardija, nerimas ir pan... Maskatukas, ar bandei Thybona ar pan... Turetu padeti manau.

sveika, esi labai protinga mergina, tavo atsakymai labai man padeda smile.gif
blogiausia yra tai, kad mane visi gydo atskirai, padalia mano kuna ir neziuri i visuma
ieskojau thybono lietuviskos instrukcijos, neradau, gal kartais radai tu?
su anglu k nelabai draugauju smile.gif
as pati kartais pajauciu, kad gerk negerus metoprololi, vistiek sirdele dirba greiciau, reiskia, priezastis yra kitur,
nu kaip visada, ligas gydom patys smile.gif
o beje, gal kuri mergina is Vilniaus rekomenduotu endokrinologa, kuris gydymui naudoja tiroksina ir thybona? man pasalinta visa skydlaiuke.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2011 11 16, 14:50)
Tai va buvau pas Levingeri ir dar su Loretuku susitikau  4u.gif  4u.gif  O Levingeris tai linksmas, prijuokino  lotuliukas.gif sake ir jis kad gerti VISA GYVENIMA reikes.... ir dar sake kad mano tachikardija turbut ne del skydliaukes o nuo nervu, matyt matosi, kad nervuota biggrin.gif  biggrin.gif

kada neranda nieko, paiso, kad nervai
as visgi tavo vietoje, ieskociau gero kardiologo
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 11 16, 13:50)
Tai va buvau pas Levingeri ir dar su Loretuku susitikau  4u.gif  4u.gif  O Levingeris tai linksmas, prijuokino  lotuliukas.gif sake ir jis kad gerti VISA GYVENIMA reikes.... ir dar sake kad mano tachikardija turbut ne del skydliaukes o nuo nervu, matyt matosi, kad nervuota biggrin.gif  biggrin.gif

Papasakok smulkiau, ka dar papasakojo. Tu kaip tokia smulkmeniska snekute, turejo visa paskaita tau sudestyt turbut? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 11 16, 14:55)
kada neranda nieko, paiso, kad nervai
as visgi tavo vietoje, ieskociau gero kardiologo

buvau pas kardiologe nebloga, tachikardija bet nieko ypatingo nerado, irase - hiperkinetinis sindromas g.gif unsure.gif mildronato tada irase o vaistu nuo spaudimo tik laikinai neliepe visada gerti, isgerti kai pvz pakyla 155 pulsas tada isgert kokiu raminamu ir nuo spaudimo kuris numus pulsas t.y metroprolo pagerti, tai tiek...
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 11 16, 15:27)
Papasakok smulkiau, ka dar papasakojo. Tu kaip tokia smulkmeniska snekute, turejo visa paskaita tau sudestyt turbut? rolleyes.gif

nesu as snekute biggrin.gif daug nesnekejom, jis sake man zinok sake net nebutina pas ji eiti lotuliukas.gif sako pasidarai tth matai kad VIRS 4 tada didini doze +25 mg... ir viskas.. sako sausi pasidaryk , jei bus virs 4 dar prisidek 25 mg pas mane nebutina net ateit biggrin.gif

net echoskopija padare ir dave fotkes skydliaukes mano thumbup.gif sake labai mazute manoji ir randuota tokia nelygi

dar sake TIROKSINO niekuo nepakeisi, kitos ten visokiu papildu prigalvoja gerti zoliniu ir pan, bet tiesa ta kad tiroksinas vienintelis kuris gali padeti unsure.gif jis NERA VAISTAS . va sitai lb akcentavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 16 lapkričio 2011 - 14:39
QUOTE(Lucero @ 2011 11 16, 14:33)
nesu as snekute  biggrin.gif daug nesnekejom, jis sake man zinok sake net nebutina pas ji eiti  lotuliukas.gif  sako pasidarai tth matai kad VIRS 4  tada didini doze +25 mg... ir viskas.. sako sausi pasidaryk , jei bus virs 4 dar prisidek 25 mg pas mane nebutina net ateit  biggrin.gif
dar sake TIROKSINO niekuo nepakeisi, kitos ten visokiu papildu prigalvoja gerti zoliniu ir pan, bet tiesa ta kad tiroksinas vienintelis kuris gali padeti unsure.gif  jis NERA VAISTAS . va sitai lb akcentavo...

Kiek TTH tyrimas kainavo? Kurioj istaigoj buvai pas ji? Nesake, kas kiek laiko reikia TTH daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 lapkričio 2011 - 14:48
QUOTE(linamog @ 2011 11 16, 15:46)
Kiek TTH tyrimas kainavo? Kurioj istaigoj buvai pas ji? Ne sake, kas kiek laiko reikia TTH daryti?

nedare man tyrimu nes man daryta yra spalio 17 seimos daktares... o tyrimus reik daryt kas 2 men 4u.gif taikos pr, .. taigi dar turiu men bent palaukt tada darytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 16 lapkričio 2011 - 14:51
QUOTE(Lucero @ 2011 11 16, 14:49)
nedare man tyrimu nes man daryta yra spalio 17  seimos daktares... o tyrimus reik daryt kas 2 men  4u.gif taikos pr

As galvoju, gal Sorpo reik issitirt, TTH ten 30lt, tuo paciu bendra kraujo tyrima paprasyciau padaryt, idomu, ar pagerejo kraujas, nes paskutini karta svyravo ant mazakraujystes ribos.
Atsakyti
Aš paskutiniu metu tyrimus darausi Endemik'e, man pasirodė ten pigiau nei Sorpo ir atsakymus greit atsiunčia į emailą. Endemik'e TSH kainuoja 22 Lt, FT4 - 28Lt ir kiti hormonai pigiau, na dar už kraujo paėmimą lyg 6Lt.
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2011 11 15, 14:43)
Sveikos, hi.gif
Na,nesinori čia tų vaistų reklamuoti :4u:Ne visos merginos supranta kas yra tikras viršsvoris doh.gif ,kitoms keli kilai jau tragedija,o vaistas nereceptinis.Dar prisipirks g.gif (jei ką rimtai domina,prašau į AŽ)
Jie nėra kažkokia naujiena.Skiriami sergant nutukimu ir cukriniu diabetu.Aš CD neturiu,bet cukrus dažnai būna padidintas.
Visi endokrinologai tą vaistą žino 4u.gif

Tai parasyk i az man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 11 16, 14:50)
Tai va buvau pas Levingeri ir dar su Loretuku susitikau  4u.gif  4u.gif 

smile.gif Taip taip susitikom, fainai pabendravom, gaila skubejau pas kitu daktaru , butume dar i kavinuke uzejusios, kitam kartui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 16, 19:56)
smile.gif Taip taip susitikom, fainai pabendravom, gaila skubejau pas kitu daktaru , butume dar i kavinuke uzejusios, kitam kartui  smile.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
merginos kaip stiprinti koju kelius?
nu ziaurus skausmai uzeina....
Atsakyti