Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(lilget @ 2011 10 25, 19:44)
ai tai jis i darba maistui labai didelis ir nepatogus, taip  blush2.gif  4u.gif

Tikrai per didelis, ir per aukštas, jei nori iš jo ir valgyt 4u.gif
Atsakyti
Kažkur viena forumietė užsiminė, kad lapkričio mėnesį bus silikoninė forma Princesė pardavime, bet aš niekur nerandu naujienose g.gif Ar tikrai ji nus ir kokia numatoma kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 25, 19:44)
ai tai jis i darba maistui labai didelis ir nepatogus, taip  blush2.gif  4u.gif

Jis ne kiek per didelis, o nepatogus doh.gif jis siauras ir aukstas, nesamoninga forma ir tikrai i darba net labai nepatogu jame nestis maista, 100kartu geriau 475ml, arba jau tie didieji. Nes pvz.koki kepta maista nu bet koki, turetum deti viena ant kitu ir paskui giliai puode siekti ,kad issiimti. Jis tik sriubai tinka supilti, bet manau delto neverta pirkti indo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dzhina @ 2011 10 25, 19:18)
reikia pagalbos blush2.gif
isardziau space maker dangteli, isploviau indaploveje, bet surinkti nebemoku... doh.gif
yuotube neradau filmuko... ax.gif
aciu 4u.gif

Ten ir filmuko nereikia, turbut ta balta pagalvele tokia (kurios pagalba atsoka lengvai dangtelis) ne ta puse dedate mirksiukas.gif turite tik 1 indeli? Pasiimkite kita ir palyginkite neisardyta, pamatysit,kaip ten viskas paprasta mirksiukas.gif

Kaip Jums siemet Kalediniai pasiulymai? doh.gif
Man tai tikra tragedija, ka? Nieko naujo, nieko ispudingo, nieko grazaus, nieko,kas istikruju tiktu dovanelems per Sv.Kaledas g.gif vienintelis geras dalykas dekoravimo krepsys, bet as jis cia "kvepia" Kaledom? blink.gif
Atsakyti
princeses forma bus gruodzio menesio pasiulymuose man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rroses @ 2011 10 25, 19:56)
Kažkur viena forumietė užsiminė, kad lapkričio mėnesį bus silikoninė forma Princesė pardavime, bet aš niekur nerandu naujienose  g.gif Ar tikrai ji nus ir kokia numatoma kaina?

Bus pardavime pries Kaledas, kol kas dar niekur oficialiai nereklamuoja, bet bus. Kaina bus 114 lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 26 spalio 2011 - 09:45
Pasisakysiu del sito didelio extrapliuso uz labai gera kaina mirksiukas.gif Kadangi dirbu kaip ir dideliam vyriskam kolektyve, kur kai dirba para, tai matau, kad labai nemazai vyru naudoja siuos extrapliusus ir labai dziaugiasi, aisku cia vyras turi daug valgyt jau.... pvz. maniskiui ir 475 l per didelis blush2.gif Taip, kad kiekvienam pagal poreikius...

Vilnelej jau susirinkimuose pranese, gruody, Princese - ruda - 114 Lt, man kazkaip kaina tai labai didele atrodo kai be nuolaidos.... Man rodos kaina sukelia kai isima is katalogo blush2.gif Siaip gulejo kataloge ir be nuolaidos nelabai ir griebdavo, bet kai nebeliko tapo deficitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 10 26, 13:01)
gruody, Princese - ruda - 114 Lt, man kazkaip kaina tai labai  didele atrodo kai be nuolaidos.... Man rodos kaina sukelia kai isima is katalogo blush2.gif Siaip gulejo kataloge ir be nuolaidos nelabai ir griebdavo, bet kai nebeliko tapo deficitu doh.gif

Na jo...kataloge kainavo 111lt, o dabar 114 doh.gif visada taip, isima daikta ir pakelia kaina, rimtai kaip kokio deficito wacko.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar yra tupperware morkų pjaustyklė šiaudeliais?
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2011 10 27, 08:24)
Noriu paklausti, ar yra tupperware morkų pjaustyklė šiaudeliais?

NE schmoll.gif
Atsakyti
Gal galetumet man dar pagelbet blush2.gif koks yra didziausios ir ciut mazesnes uz didziausia aukstis kiek gramu miltu tilptu i viena ir i kita, aciu blush2.gif 4u.gif
user posted image

taip pat parasykite atsiliepimus apie Bake to basics tarka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 27 spalio 2011 - 13:40
o man labai idomu atsiliepimai apie tw filtra kur bus lapkriti, ar geras, ar vertas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 27 spalio 2011 - 18:21
QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 27, 13:24)

o su BtB tarka negalima šiaudeliais sutarkuot? kažkaip visad maniau kad galima g.gif
Atsakyti