Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(lilget @ 2011 10 27, 14:39)
koks yra didziausios ir ciut mazesnes uz didziausia aukstis kiek gramu miltu tilptu i viena ir i kita

Į patį aukščiausią sunkiai, bet vis paspaudant šaukštu sutalpinu 2kg miltų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2011 10 27, 08:24)
Noriu paklausti, ar yra tupperware morkų pjaustyklė šiaudeliais?

QUOTE(Pomona33 @ 2011 10 27, 13:24)

O kodel taip? g.gif Vieni Btb tarkos asmenys siaudeliais viska tarkuoja mirksiukas.gif

QUOTE(lupipita @ 2011 10 27, 19:20)
o man labai idomu atsiliepimai apie tw filtra kur bus lapkriti, ar geras, ar vertas  ax.gif

As turiu, ir jis man nelabai patinka - Nes as visad naudojau Brita ir jau tuos filtrus kur mirkyt nereikia. Tai cia reikia dar ir mirkyt ir siaip man kazkaip daugiau vienu metu vandens prafiltruoja Brita, nors Tw asotis filtro didedesnis.... ir tos granules - brangiau, 29 lt - vienam menesiui...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 10 27, 23:02)
O kodel taip? g.gif  Vieni Btb tarkos asmenys siaudeliais viska tarkuoja mirksiukas.gif

Pasakiau,kad ne, nes galvoju kad kas klause turejo omeny, tuos tokius grynai morkom skirtus kietus siaudelius(kaip buna maximoj sutarkuota), tokie kur spec.tarka juos taip padaro, tai sita BtB is tw tikrai taip netarkuoja g.gif as pati jos neturiu (nes turiu ta brangiaja morku tarka) biggrin.gif , bet girdejau atsiliepimus,kad BtB pjaustykle tokiais siulais tarkuoja minkstais, o ne tais tokiais kietais siaudeliais, kaip jeigu padidintume ta siaudeli tai atrodo is vienos puses lygiai nupjauta ir is kitos g.gif gal as klystu unsure.gif
Papildyta:
Gal galetumet man dar pagelbet  blush2.gif  koks yra didziausios ir ciut mazesnes uz didziausia aukstis kiek gramu miltu tilptu i viena ir i kita, aciu  blush2.gif  4u.gif

2,9l dezute:
9,5x18,5x28,5 cm
telpa: 2,5 kg cukraus, 2,4 kg ryziu, raso,kad telpa 2kg miltu, 1,5 kg cukraus pudros, spageciu , makaronu ir t.t.

2,3l dezute:

9,5x18,5x23 cm
telpa: 2 kg cukraus, 1,5 kg miltu, pusryciu produktu ir t.t.
Atsakyti
Merginos, gal kas galėtų apšviesti, kokių dabar yra bulvių skustukų. Turiu vieną ružavą iš seniau, bet noriu dar vieno 4u.gif Kai vaikams tenka skusti bulves, vyksta didelis mūšis dėl jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2011 10 28, 12:35)
Merginos, gal kas galėtų apšviesti, kokių dabar yra bulvių skustukų. Turiu vieną ružavą iš seniau, bet noriu dar vieno 4u.gif Kai vaikams tenka skusti bulves, vyksta didelis mūšis dėl jo doh.gif

Kaip tik dabar į pabaigą ši akcija: užsisakyk bet kurį FridgeSmart indelį ir vertikalus skustukas kainuos tik 6 Lt 4u.gif
Ir FridgeSmart daržovėms labai geri - daržovės, vaisiai uogos juose daug ilgiau išlieka švieži thumbup.gif Ir šis skustukas man pats geriausias - aš kairiarankė niekada nemokėjau skusti su skustuku blush2.gif , o su šiuo sekasi kuo puikiausiai wub.gif cool.gif
user posted image
Vadinasi:
1,6 l FridgeSmart + vertikalus skustukas tik 55 Lt. vietoj 91 Lt
Ilgis – 22,8 cm
Plotis – 15,2 cm
Aukštis – 8,6 cm.

2 l FridgeSmart + vertikalus skustukas tik 65 Lt. vietoj 101 Lt.
Ilgis 30,2 cm
Plotis 15,2 cm
Aukštis 8,6 cm

3,6 l FridgeSmart + vertikalus skustukas tik 75 Lt. vietoj 111 Lt.
Ilgis: 30,2 cm
Plotis: 15,2 cm
Aukštis 12,7 cm

4,2 l FridgeSmart + vertikalus skustukas tik 85 Lt. vietoj 121 Lt.
Ilgis: 22,8 cm
Plotis: 22,8 cm
Aukštis 12,7 cm

user posted image
Papildyta:
Gal galetumet man dar pagelbet  blush2.gif  koks yra didziausios ir ciut mazesnes uz didziausia aukstis kiek gramu miltu tilptu i viena ir i kita, aciu  blush2.gif  4u.gif

Manau, kad tau nebus patogios jos miltams -į pačią didžiausią šiaip taip sutalpinsi 2 kg miltų, bet paimti kasdien bus vargas. Jos siauros, atidarymas pakankamai mažas, apsimiltuos tau... Aš nepatarčiau schmoll.gif.
Geriau panaudok 4,6 l Optimum dėžę miltams 4u.gif
Atsakyti
Aciu kas atsaket del miltu, joo nepatogi ji doh.gif bliamba uzknisa del miltu vel skirtingos serijos dezute isigyt, matyt taip ir miltuotas stalcius liks nuo maiso doh.gif lotuliukas.gif
O fridgesmart jau man rodos viskas, baigesi akcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 28, 13:58)
O fridgesmart jau man rodos viskas, baigesi akcija  4u.gif

Jei reiktų dar FridgeSmartukų su skustukais užsakytumėm mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
O po kiek skustukai be tų indelių?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2011 10 28, 19:24)
O po kiek skustukai be tų indelių?

39 Lt 4u.gif
Atsakyti
Oi, tik dabar pastebėjau, kad čia vertikalus skustukas, o man reiktų horizontalaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 10 28, 20:26)

42 lt jau seniai.
Papildyta:
QUOTE(miig @ 2011 10 27, 22:17)
o su BtB tarka negalima šiaudeliais sutarkuot? kažkaip visad maniau kad galima  g.gif

siaudeliu funkcija yra ir visad buvo
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2011 10 28, 21:17)
Oi, tik dabar pastebėjau, kad čia vertikalus skustukas, o man reiktų horizontalaus blush2.gif

kaina vienoda abieju rusiu skustuku.
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2011 10 28, 14:58)
Aciu kas atsaket del miltu, joo nepatogi ji  doh.gif  bliamba uzknisa del miltu vel skirtingos serijos dezute isigyt, matyt taip ir miltuotas stalcius liks nuo maiso  doh.gif  lotuliukas.gif
O fridgesmart jau man rodos viskas, baigesi akcija  4u.gif

daug kam si serija ir miltams naudoti patogi.
fridgesmart visad galima pigiau bandyti isigyti skelbimu lentoje
Atsakyti
As miltus laikau kompaktinej-modulinej 2,9 litro dezutej ir man tinka ir patinka, nes mano balduose jiems patogiausia... Man labai gerai ir dabar jau po keliu metu pilnai sutalpinu 2 kg biggrin.gif
Atsakyti