Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(gvilmina @ 2011 10 28, 23:40)
siaudeliu funkcija yra ir visad buvo

Niu va, tai mane suklaidino ir as suklaidinau, sake,kad nesigauna grazus siaudeliai su BtB tarka doh.gif sake, skystais plonais siulais tarkuoja g.gif
Atsakyti
Dėl skustuko viską išsiaiškinau ir radau norimą. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Keksiuku formom akcijos nera? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ar galetumet kuri atsiusti pasiulymus? dinusia@gmail.com

Didelis aciukas aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2011 10 31, 15:35)
Sveikutes,
Ar galetumet kuri atsiusti pasiulymus?

Didelis aciukas  aciuks.gif

Tuo išsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2011 10 31, 01:08)
Keksiuku formom akcijos nera?  biggrin.gif

Siu metu kataloginei 7 keksiuku formai akcijos nera, ber rezerve kazkas turi manau. Keliaukite i skelbimu lenta.
Papildyta:
QUOTE(*finy* @ 2011 10 31, 16:35)
Sveikutes,
Ar galetumet kuri atsiusti pasiulymus? dinusia@gmail.com

Didelis aciukas  aciuks.gif

Galite ir pati visad ziureti pvz. cia:

www.kitaforma.lt

www.tvarkoslinija.lt
Atsakyti
Sakykit, ar langų šluostė tinka taurėms valyti? Negaliu sekti temos, būčiau dėkinga jeigu atrašytumėte į až. ax.gif
Ačiū
Atsakyti
Sveikos,
vis galvoju apie kočėlą su padėkliuku. Ar tikrai šie daiktai geri ir verti tokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 05, 22:01)
Sveikos,
vis galvoju apie kočėlą su padėkliuku. Ar tikrai šie daiktai geri ir verti tokios kainos?

Kocelas, vienas is man nepasiteisinusiu pirkiniu doh.gif ,kilimeli ,tai dar issitraukiu,o kocelo-ne schmoll.gif Medinukas man daug mielesnis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos
patarkite, kokie TW indai tinka konvekcinei krosnelei? Ar tinka tie patys, kaip ir mikrobangei? Ar tinka silikonines formos? Pvz plokstaini bulviu kept... Galvoju atsisakyt mikrobanges ir isigyt konvekcine...
Atsakyti
nezynau kokios firmos zadi pirkti bet man ta konvekcine krosnele is vis nepasiteisino schmoll.gif ja naudoju tik karstiems sumustiniams kepti daugiau ji man niekam nepasiteisino . as mikrobangines tirkai del jos neatsisakysiu . be to jos plovimas kazkoks kosmaras tas indas dydziausias virsaus normaliai nenuplausi nes ten ta elektronika. bet cia aisku mano tik patirtis.

o kocelas ir padekliukas tai superiniai daiktai. labai megstu ir myliu juos. ir visada naudojuosi jais brt kuriai teslai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 05, 22:01)
Sveikos,

man tai nepatiko, gavau dovanu, bet pirkt tikrai nepirkciau. su mediniu kocelu man patogiau, o padekliuka pasikloju kad jau turiu, bet irgi ne pirmo butinumo preke, bent jau man g.gif
Atsakyti