Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(diasaja @ 2011 12 22, 08:23)
man sakė per pristatymą, kad susidaro nuo dulkių sluoksnis, dėl kurio  gali sutrūkti.

šiaip dulkės yra absoliučiai visur, tad kažkaip nelogiškai man čia skamba.
ne nebent forma metus guli sandelyje ir tas sluoksnis gaunasi kelių cm aukščio.
Atsakyti
Merginos,gal galit pasakyt sia savaite kurios akcijos galioja ar gruodzio,ar sausio.Nes raso prie abieju menesiu 52 sav.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 12 22, 09:23)
man sakė per pristatymą, kad susidaro nuo dulkių sluoksnis, dėl kurio  gali sutrūkti.

Pirmą kartą girdžiu,man atrodo nesąmonė.Kokios dulkės? Prieš naudojant išplaunam visada ,gi nedėsi kokios tešlos į pridulkėjusią formą.tegu būna ir daug tų dulkių,juk lengvai nusiplauna. Va riebalų prikepusių sluoksnis tai gali įtakoti. man irgi suplyšo , ir vadovė neėmė pakeisti.Bet gal Vilniuje komisija ir pakeistų,nes neturi plyšti.
Atsakyti
gal turit Signature 2,6 L dezute 4u.gif ar telpa i ja miltu 1,7 kg ?
Atsakyti
QUOTE(RaGema @ 2011 12 27, 19:23)
Merginos,gal galit pasakyt sia savaite kurios akcijos galioja ar gruodzio,ar sausio.Nes raso prie abieju menesiu 52 sav.
Aciu.

Nuolaida 52 sav.:
Servofiksas,Žirklės,Trynukai,Signature line4L ir 5,5L; Signature line 4L, 2,6 L; 1,2 L;
Dubenys su "ausytėmis"1,4 L ir 10 L;
Indas omletui ruošti mikrobangų krosnelėje;
"Eco" vandens filtras 2L,
Perkant Turbo Chef'ą (mažą),jį gausite įpakuotą į gražią popierinę dėžutę;
"Princesė" - apvali silikoninė forma;4 "Space maker" dežučių rinkinys juodais dangteliais (350ml; 1L; 1,6L; 2,2L); "Allegra" serviravimo padėklas (raudona - balta); 2,1 L "Prabangos" dubuo; 5,7L „T-Chef“ serijos puodas ;3L dubuo,kuriame lengva ir greita kildinti mielinę tešlą smile.gif

Tu ziurek prie kokio gaminio kokia savaite raso, nesvarbu,kad tas gaminys ir ten ir ten taip ir yra, jis galioja ir gruodi ir dar sausi jam bus nuolaida, tai ziurek ir is to ir is to menesio 4u.gif

Atsakyti
52 sav. unikali tuom, kad uzsakymai tinka ir gruodzio ir sausio men thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
noreciau isgirsti Jusu nuomone apie greitkrati?
ar vertas demesio daiktas ir kam naudojamas dazniausiai?
taip pat ka geriau rinktis ar gertuve ar eco buteli nestis i darba ar gamta vandeni? kuris cia tam labiau pritinka?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 12 19, 21:37)
suplyso Tuperwares silikonas. Krastai pajuodave, per velai suzinojau kad pries kepant reikedavo nusluostyti dulkes. Ir sugebejo itrukti, bet turbut nekeicia ar keicia? gal kas platinat ir zinot? nes zinau kad mama yra kazka sulauzius (aj ta juoda kepima inda i griliu ikisus ir nuejo puslem, tai pakeite).

Man buvo suplyšusi silikoninė forma. Įtrūko statmenai dugno briaunai. Nuvažiavau į Vilniaus sandėlį, ten pakeitė. Tik apžiūrėjo, ar ne peiliu perpjauta. Kadangi buvo nelygus trūkimo pjūvis, tai be jokių klausimų pakeitė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2012 01 01, 14:12)
sveikos,
ar vertas demesio daiktas ir kam naudojamas dazniausiai?
taip pat ka geriau rinktis ar gertuve ar eco buteli nestis i darba ar gamta vandeni? kuris cia tam labiau pritinka?

Naudoju labai thumbup.gif plaku viska: kiausinius, kokteilius, padazus gaminant, smile.gif lietinius blynus, paprastus blynus, smile.gif geras matuoklis, nes turi skale, smile.gif laikau kartais supylus grietine, piena, smile.gif ypac megsta vaikai.

O nestis vandeni i darba ar gamta siulau tik eco buteli thumbup.gif thumbup.gif , nes gertuve man tai nepatinka del prieziuros schmoll.gif , dizainas thumbup.gif , labai jau neapgalvotai pagamintas "snapelis", jame kaupiasi nesvarumai ypac jei pilamos sultys ar arbata,sunku isplauti, na cia mano nuomone, jums rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2012 01 01, 12:12)

*noreciau isgirsti Jusu nuomone apie greitkrati?
** ka geriau rinktis ar gertuve ar eco buteli nestis i darba ar gamta vandeni? kuris cia tam labiau pritinka?

*puikus gaminys thumbup.gif dažniausiai naudoju mielinei tešlai gaminti ir kokteiliams.Vyresnėlis sūnus dažnai juo naudojasi gamindamas pieno ir braškių tyrės kokteilį.
**aš už Eco butelį. Gertuvė nepatinka. Turiu Eco 500ml. dabar pirksiu būtinai 1 l.
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2012 01 01, 12:12)

Man labai liuks kaip matuoklis,plaku dažnai grietinėlę thumbup.gif blynams tai jis man per mažas blush2.gif nors turiu 500ml ax.gif
Atsakyti
O as apsieiciau ir be greitkracio, nelabai jis man pasiteisino blush2.gif
Atsakyti