Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 05, 22:01)
Sveikos,
vis galvoju apie kočėlą su padėkliuku. Ar tikrai šie daiktai geri ir verti tokios kainos?

O man kaip tik pasiteisino bigsmile.gif Nereikia nei miltu aplinkui barstytis, ar aliejum tepti, nei stalo po visu darbu gramdyt. Ir i gaminius miltu per daug nepridedu, tai gaunasi purus ir minksti rolleyes.gif Pavyzdziui gaminant auseles-žagarėlius, ar picų padus man liuks dalykeliai thumbup.gif
Atsakyti
Man padas teslai irgi pasiteisines , dabar kaip kazkuri sake ir miltu sutaupau ir stalu gramdyt nereikia, zodziu super wub.gif Kocela turiu nauja, bet parduodu net nemeginta, man jis per didelis, o virtuve maza, net nerasciau vietos kur ji laikyt ir siaip ipratus su mediniu tai ai ..., parduodu sita reikala biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklaust apie ka si antradieni bus susirinkimas ir kokios dovaneles laukia, ar pomidoriukai tik sveciuia r visiems , nes lyg viena ausim apie juos girdejau ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
kiek as supratau tai pomidoriukas bus toms seimininkems kurios sutiks daryti pas save vakareli, kaip paskatinimas. demonstruotoja turi atsivesti ir uzregistruoti busima vakareli
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 11 06, 13:30)
Kocela turiu nauja, bet parduodu net nemeginta, man jis per didelis,

drinks_cheers.gif na tikrai, man jis patogus, bet jau dydis ,
kazkaip mazoje savo virtuvelej ir as jam sunkiai vieta randu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2011 11 06, 17:42)
kiek as supratau tai pomidoriukas bus toms seimininkems kurios sutiks daryti pas save vakareli, kaip paskatinimas. demonstruotoja turi atsivesti ir uzregistruoti busima vakareli

tai sveciui nieko g.gif
Atsakyti
kodel gi visada buna kazkokia dovanele uz atejima tik as galvoju kad niekas nezyno ka duos vadove biggrin.gif cia bus taip gausi dovanele uz atejima ir plius pomidora uz tai kad pasirasysi kad pas tave bus vakarelis.

o kodel sakot kad nera kocelui vietos g.gif juk tam kad nesusiglamzytu ir nesuskilinetu padekliukas as apvinioju juo kocela ir isideda kartu i spintele kur prie sienos.
tai idomu kaip jus ji laikote namie turiu omenyje kociojimo padekliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2011 11 06, 19:09)
kodel gi visada buna kazkokia dovanele uz atejima tik as galvoju kad niekas nezyno ka duos vadove  biggrin.gif cia bus taip gausi dovanele uz atejima ir plius pomidora uz tai kad pasirasysi kad pas tave bus vakarelis.

o kodel sakot kad nera kocelui vietos  g.gif juk tam kad nesusiglamzytu ir nesuskilinetu padekliukas as apvinioju juo kocela ir isideda kartu i spintele kur prie sienos.
tai idomu kaip jus ji laikote namie turiu omenyje kociojimo padekliuka  g.gif

Va cia idomu,kaip pas jus jis telpa i spintele g.gif koks tada pas jus spinteliu plotis g.gif ?
Pas mane nei i spintele,nei i stalcius netelpa schmoll.gif
Tai guli jis nutrenktas tarp saldytuvo ir palanges doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2011 11 06, 19:14)
Va cia idomu,kaip pas jus jis telpa i spintele  g.gif koks tada pas jus spinteliu plotis  g.gif ?

net nuėjau pamatuoti lotuliukas.gif mano taip pat stalčiuje guli. Plotis 75cm.
Atsakyti
Pas mane kol sildymas nebuvo ijungtas tai ant radijatoriu gulejo, dabar kampe dezute tokia stovi tai i ja istatau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 06 lapkričio 2011 - 20:43
Mano patys geriausi atsiliepimai apie kocela ir pakloteli, neisivaizduoju gyvenimo ir darbo be ju thumbup.gif Man tikrai gaila stalu ir stalvirsiu kai reikia grandyt teslas ir be to man tai baisiai ne estetiska blush2.gif O kocelas ir superinis, as kocioju gan daug - tai mano buves medinukas sutrindavo mozolius, o sito kadangi rankenos sukiojas - tai vienas malonumas ir dydis pats tas thumbup.gif O i spinteles jis man telpa be problemu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už tiek daug reakcijų apie kočėlą su padėkliuku! Bet nuomonės tokios skirtingos, kad išvis nebežinau pirkti ar ne.... g.gif Kaip sakoma, nepabandęs nesužinosi rolleyes.gif
Atsakyti