Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir keturi mano vyrai...

QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 21, 16:59)
Labai paini istorija smile.gif Autore raso, jog naujasis simpatija turi versla, bet labai sunku suprasti, kodel jis pats tame versle nedirba, o dirba kitam darbe. Zmona tam versle dirba, idarbinti jos semos nariai, o paskui jau raso, kad zmona nieko neveikia ir sedi namie. Oi, na tikrai labai sunku patiketi istorijos tikrumu..smile.gif

Jis yra to verslo savininkas, o žmonai kartą-du į savaitę reikia nuvežti pinigus į banką ir pasirašyti kelis popierius, taigi, ji kaip ir dirba tame versle, tačiau turi beveik visą laisvą laiką 4u.gif O dirbantys tame versle šeimos nariai, turi reikalingą kvalifikaciją. Jei nedirbtų jie, jam reiktų samdyti kitus darbininkus tam darbui atlikti 4u.gif pats jis to padaryti negali.
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2012 01 21, 17:52)
Jis yra to verslo savininkas, o žmonai kartą-du į savaitę reikia nuvežti pinigus į banką ir pasirašyti kelis popierius, taigi, ji kaip ir dirba tame versle, tačiau turi beveik visą laisvą laiką 4u.gif O dirbantys tame versle šeimos nariai, turi reikalingą kvalifikaciją. Jei nedirbtų jie, jam reiktų samdyti kitus darbininkus tam darbui atlikti 4u.gif pats jis to padaryti negali.

keletas klausimu:
1) jo šeimos ar jos šeimos? nes jei jos šeimos - tai panašu, kad ji (žmona) čia ta verslą sukūrė, o jis tėra formalus vadovas. Mintį patvirtina ir tai kad kitame darbe jis "aria" iki vėlumos. Ar mintimis paskendusiam savo versle vyrui tai būinga? ypač jei "verslas neša nemažas pajamas"?

2. Jie vedę tik tris metus, o jau tiek daug turtų... oi oi oi. Vėlgi panašiau kad atėjo plikas basasį pasiturinčia žmonos šeimą.

3. Kad ir kaip graudu... panašu, kad eilinis "suokiakalbys"....
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 01 21, 20:21)

drinks_cheers.gif Autore, blaskosi, ir vel i ta pacia bala brenda. Tik, anuose santykiuose pati galejo kazka spresti. O, dabar moraliskai priklausoma nuo vedusio vyro.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 01 21, 19:21)
keletas klausimu:
1) jo šeimos ar jos šeimos? nes jei jos šeimos - tai panašu, kad ji (žmona) čia ta verslą sukūrė, o jis tėra formalus vadovas. Mintį patvirtina ir tai kad kitame darbe jis "aria" iki vėlumos. Ar mintimis paskendusiam savo versle vyrui tai būinga? ypač jei "verslas neša nemažas pajamas"?

2. Jie vedę tik tris metus, o jau tiek daug turtų... oi oi oi. Vėlgi panašiau kad atėjo plikas basasį pasiturinčia žmonos šeimą.

Yra taip: mūsų darbas gana solidžiai apmokamas, atlyginimas priklauso nuo rezultatų ir jei uoliai dirbi gali pasidaryti gana solidžius pinigus.Kol gyveno vienas, jam vis atlikdavo pinigų. Po to jis su savo broliu pasidarė vieną verslą, vėliau dar vieną. Po vestuvių pardavė savo prieš tai turėtą verslą ir su broliu pasidalino pinigus. Liko visai nemaža suma pinigų, taigi jis nusprendė juos investuoti ir sukūrė šį verslą. Žmonos tėtį kaip tik atleido iš darbo, o brolis buvo bedarbis, tai jis juos įdarbino savo versle, surado kur apsimokyti ir t.t. Ir aš spėju, jam patinka darbas, kurį kartu su manim dirba, nes labai jau uolus biggrin.gif plius darbas su kokiais privalumais lotuliukas.gif iš tiesų tai juokauju... Man panašu į tai, kad jis nenori eiti namo.
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2012 01 21, 15:47)
Jis kalba, kad kol manęs nebuvo sutikęs, jo dienos būdavo labai pilkos, o dabar su manim jam įdomu, ramu, jis atsipalaiduoja ir pailsi, kai aš šalia,  tačiau jokių švelnybių jis man nesuokia, yra pasakęs, kad nenori per daug prisirišti prie manęs ir kad aš per daug prisiriščiau prie jo.

O kodel jus susitikinejat su tokiu vyru, kuris pagal jo pasakyma, nenori jokiu rimtu santykiu su jumis?
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 21, 23:24)
O kodel jus susitikinejat su tokiu vyru, kuris pagal jo pasakyma, nenori jokiu rimtu santykiu su jumis?

Nes aš nežinau ar iš vis man reikia tokio asmens, kaip sutuoktinis 4u.gif Gal man tiesiog lemta taip laisvai, be įsipareigojimų gyventi... man su juo smagu pasikalbėti, tarp mūsų geras seksas (niekaip nesuprantu, kuo jis neįtinka žmonai unsure.gif ) ir aš nesijaučiu vieniša. Dar jis simpatiškas... O jei rimtai... jei norėčiau vyro, norėčiau tokio kaip jis. Turint tokį žmogų šalia, per diedus jau nebelakstysi...
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2012 01 21, 22:34)
Nes aš nežinau ar iš vis man reikia tokio asmens, kaip sutuoktinis 4u.gif Gal man tiesiog lemta taip laisvai, be įsipareigojimų gyventi... man su juo smagu pasikalbėti, tarp mūsų geras seksas (niekaip nesuprantu, kuo jis neįtinka žmonai  unsure.gif ) ir aš nesijaučiu vieniša. Dar jis simpatiškas... O jei rimtai... jei norėčiau vyro, norėčiau tokio kaip jis. Turint tokį žmogų šalia, per diedus jau nebelakstysi...

bet kazkada sie santykiai baigsis. ir kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 21, 16:59)
Labai paini istorija smile.gif Autore raso, jog naujasis simpatija turi versla, bet labai sunku suprasti, kodel jis pats tame versle nedirba, o dirba kitam darbe. Zmona tam versle dirba, idarbinti jos semos nariai, o paskui jau raso, kad zmona nieko neveikia ir sedi namie. Oi, na tikrai labai sunku patiketi istorijos tikrumu..smile.gif

Va ir man tie keisti nesutapimai uzkliuvo.

O visa kita, eiline meiluzes istorija.
Moteryte lipa pastoviai ant to paties greblio, matyt ji nesiojasi su savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 sausio 2012 - 23:21
Nezinau kaip lietuviskai skambetu, bet autore turi rysku elgesio 'pattern', kuri nuolat kartoja, kuriame nuolat sukasi panasus objektai ir kuriuose finalas faktiskai visada laukia tas pats. Jeigu jos tas netenkina, lai labiau save analizuoja, bando rasti klausimus, kodel taip elgiasi, ir istrukti is to uzburto rato. Jei paciai per sunku, yra profesionalu pagalbos. Bet panasu kad issikalbejimas forume ar keletas patarimu (tegul ir protingu) is sono cia jau nebepades unsure.gif Jei autorei butu 16ka, dar butu vilties, kad suaugs ir perkainuos savo vertybes, igys isminties ir keisis, nebevirdama savo pacios sultyse, bet dabar atrodo, kad toliau pasroviui plaukiant ir senatves sulauks, o kai grozis nuvys, pats 'pattern' isirs, pasikeitus jo aplinkybems. Bet ar verta sitiek laukti? Autore, kaip pati savo gyvenima isivaizduojat po 5, 10, 30 metu? Ko norite is gyvenimo ir ka jame branginat?
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2012 01 21, 22:59)
Yra taip: mūsų darbas gana solidžiai apmokamas, atlyginimas priklauso nuo rezultatų ir jei uoliai dirbi gali pasidaryti gana solidžius pinigus.Kol gyveno vienas, jam vis atlikdavo pinigų. Po to jis su savo broliu pasidarė vieną verslą, vėliau dar vieną. Po vestuvių pardavė savo prieš tai turėtą verslą ir su broliu pasidalino pinigus. Liko visai nemaža suma pinigų, taigi jis nusprendė juos investuoti ir sukūrė šį verslą. Žmonos tėtį kaip tik atleido iš darbo, o brolis buvo bedarbis, tai jis juos įdarbino savo versle, surado kur apsimokyti ir t.t. Ir aš spėju, jam patinka darbas, kurį kartu su manim dirba, nes labai jau uolus biggrin.gif plius darbas su kokiais privalumais lotuliukas.gif iš tiesų tai juokauju... Man panašu į tai, kad jis nenori eiti namo.

Jums patinka pasakos? g.gif

Tada jomis ir tikekite 4u.gif

pasaka nr 1. paradave "gera versla" aisku galima gilintis buna ir mano supratimu "geru verslU' bet tai jau gamyklos, įrengimai, licenzijos, dirbantys kiti asmenys, kitu atveju tai greičiausiai tik "bizniukas" ka galima parduoti neapciuopiamo - ideja? galbūt... bet tuo atv. ir "geri pinigai" yra ne milijonai.
2. Investavo i kita versla. Kiek 10 000? 20 000? Atsiminkime ta verslą kuria zmonos tevas ir zmonos brolis + sukasi ten ir zmona. tokia suma jie laisvai galėjo gauti ir iš banko. Kokią prideti vertę ten kuria šis meiluzis? (aisku be įdėtos neaiškios sumos) jei kalba eitų apie NT jis galėtų pagrįsti, kiti atveju čia panašiau į ereliuko sapaliones, kuris ieško juo besizavinčios butybes, nes žmona panašu, kad jį perkando.
3. Kai vyrai nori būti su kita moterim - jiems ir 3 mln SAVO uždirbtų egaila (jasaičio atv.) O šiuo atvejų net vaikų nera...

isvada: eilinis lochatronas.

Ir kaip jūs su visa savo didziule patirtim nepasimokote doh.gif doh.gif doh.gif

Žodžiu: linkiu sėkmės gyvenima. Iš aprašytų situacijų aikšku - jos prireiks.
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2012 01 21, 23:34)
Nes aš nežinau ar iš vis man reikia tokio asmens, kaip sutuoktinis 4u.gif Gal man tiesiog lemta taip laisvai, be įsipareigojimų gyventi... man su juo smagu pasikalbėti, tarp mūsų geras seksas (niekaip nesuprantu, kuo jis neįtinka žmonai  unsure.gif ) ir aš nesijaučiu vieniša. Dar jis simpatiškas... O jei rimtai... jei norėčiau vyro, norėčiau tokio kaip jis. Turint tokį žmogų šalia, per diedus jau nebelakstysi...

labiausiai Jūsų istorijoje man įkrito į širdį tai, kad jūs palikote savo pirmąją meilę be jokios rimtos priežasties, tik- kažkokios savo susikurtos. Spėju- kad jau tada jums buvo neįmanoma ištverti be vyro, be sekso. Nesuprantu to niekaip, juk jaunystėje jausmai atrodo stipresni už sekso poreikį. Turbūt ta lemtis tame, kad Jūsų seksualinis aktyvumas aukštas. Ir reikia tokio partnerio, kuris atitiktų tai. O vyro tokio kaip jis norėtumėte tik dėl sekso? Ir dar, -jei Jūs tikra kad nelakstysit, bet kažin kaip jis?
Atsakyti
vajei na ir vel susirupinot. vienos etiketes autorei klijuoja, kitos -meiluzio savijauta rupinas. juk jei nepazistama pasake-gal jai nereik seimos, reikia tik vyro/sekso-bent pa kolkas, tai ko cia staugiat visos?
jei jums rupi jos psicologines bedos-bet jai paciai tai neakivaizdu dar (jokie "pattern")-tai cia kaip alkoholikui, negali uz ji noret "negert".

kazkaip man patinka tokios moterys su drasiom ispazintim. ta prasme, jos labai gerai nusviecia kitu, butent jusu, skaitanciuju, psichologija. na sutikit, baisu butu rasyti savo "nuodemes" zinant kad busi cia sulestas. tuo tarpu apie savo gyvenimelius jus ne viena nepasakojant(nekalbu kad reik tema uzvest, gal jums net poreikio nera, bet tiesiog butu naturalu, jei moralizuodamos, ir savo patirties kazkiek atvertumet, o ne kaip pesles-davatkos vien ant autores varytumet.). taigi, apie save nepasakojat, nes ...labai jau nudna jums, ar tiesiog 'turit savo skeletu spintoj", bet negi, mielosios, jas rodyt noretumet, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 23 sausio 2012 - 09:23