Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir keturi mano vyrai...

Tiek laiko sugaišau, vis tikėdama kad tai tikra, bet paskutiniai postai pribaigė doh.gif
taip lengvai viską metė ir jau turi naują blink.gif
tai kur ta pirmoji meilė?jau neberūpėjo, kad nebenuėjai?
kur tas lošėjas bandiūga?kaip jam pasakei ate?
kokia vyro reakcija į skyrybas?
ne taip paprastai gyvenime būna. čia kaip pasaka.
Atsakyti
Nebeklausinekit, autorei jau nebeidomu smile.gif Nesulaukia jokiu patarimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarine zemuoge: 24 sausio 2012 - 12:52
QUOTE(TuJa30 @ 2012 01 24, 10:27)
Tiek laiko sugaišau, vis tikėdama kad tai tikra, bet paskutiniai postai pribaigė  doh.gif
taip lengvai viską metė ir jau turi naują  blink.gif
tai kur ta pirmoji meilė?jau neberūpėjo, kad nebenuėjai?
kur tas lošėjas bandiūga?kaip jam pasakei ate?
kokia vyro reakcija į skyrybas?
ne taip paprastai gyvenime būna. čia kaip pasaka.

nu tai jei ir pasaka, tai ko pykti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tik tu ir kvaila, jei ja patikejei. o ji protingesne-nes laimejo tavo neigiamas emocijas. daug istoriju fiktyviu-galima pasirinkti kaip jas vertinti, diskutuoti, isivaizduoti pateikiamos situacijos fone, - nesvarbu, tikros ar isgalvotos.

ir apskritai formue, nepamirskit, kad zmones nesusitapatina su nikais, taigi...mokekit atsitolinti. juk cia ne real life.
Atsakyti
Man irgi kilo itarimas, kad istorija nera tikra smile.gif Taciau tada pasakykit, koks tikslas, suaugusiam zmogui kurti tokias fiktyvias istorijas, rasineti, klausineti patarimu ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 25, 12:24)
Man irgi kilo itarimas, kad istorija nera tikra smile.gif Taciau tada pasakykit, koks tikslas, suaugusiam zmogui kurti tokias fiktyvias istorijas, rasineti, klausineti patarimu ir t.t.?

Priežasčių gali būti daugybė - gal romaną bando rašyt, gal darbo neturėdama(-as) cirkinasi. Prieš keletą metų dirbau vienam kabinete su vaikinu (dabar vedusiu, dviejų vaikų tėvu), kuris mėgdavo įvairiuose forumuose kalbas apie meilę varinėt, o paskui garsiai atsakymus skaityti. Kas žino...
Atsakyti
Tiek laiko sugaišau, kol viską perskaičiau ir daba dašuto man, kad viskas čia nelabai į tikrovę panašu doh.gif
Atsakyti
doh.gif
Reiktu pirmuose puslapiuose kaip nors itepti kad "Istorija isgalvota" biggrin.gif
Nes ir sitaip ilgai be reikalo skaiciau... doh.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad ir kitose temose autore kalba apie savo problemas..Tad gal istorija ir tikra, tik ne visoms ji gali buti suprantama..Pakol pats nepatenki i sunkesnes situacijas, tai ir sunku suvokti ju tikruma...
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 25, 16:17)
Pastebejau, kad ir kitose temose autore kalba apie savo problemas..Tad gal istorija ir tikra, tik ne visoms ji gali buti suprantama..Pakol pats nepatenki i sunkesnes situacijas, tai ir sunku suvokti ju tikruma...

Itariu, autore padaro miksa is tiesos ir jos fantaziju.
Atsakyti
Man tai atrodo visai realu, kad su vyru moteriai blogai, pasonej keletas kitu vyru sukasi, bet jau tie du darbai, o pinigu nera, studijos, vaikai, kuriu neva nera kam palikti. Stai sast naujas darbas, naujas vyras...Kad taip eitu gyvenime per menesiuka kardinaliai viska pakeist, tai butu isties liux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 25 sausio 2012 - 15:35
Pabandykim paziureti ir is kitos puses..Juk kartais gyvenime viskas taip staigiai pasisuka kitu kampu. Atrodo vakar viskas buvo iprastai, o siandien viskas keiciasi radikaliai. Tad gal ir pas autore taip..
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2012 01 25, 16:53)
Pabandykim paziureti ir is kitos puses..Juk kartais gyvenime viskas taip staigiai pasisuka kitu kampu. Atrodo vakar viskas buvo iprastai, o siandien viskas keiciasi radikaliai. Tad gal ir pas autore taip..

As visai tikiu, kad buna juk tu situaciju gyvenime, kai galvoji, kad jei butum zmogum is salies - nepatiketum. Bet! Net Santoj Barbaroj tiek ivykiu nebuvo, kiek mum autore cia pasakoja.. Gal yra tiesos, bet spalvos labai sutirstintos ir dadeta nemazai detaliu ax.gif
Atsakyti