Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir keturi mano vyrai...

QUOTE(given444 @ 2012 01 23, 10:22)
vajei na ir vel susirupinot.
..................
taigi, apie save nepasakojat, nes ...labai jau nudna jums, ar tiesiog 'turit savo skeletu spintoj", bet negi, mielosios, jas rodyt noretumet, ar ne?

Hmmmm
Na ka gi, su nekantrumu laukiam jusu ispazinties. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 sausio 2012 - 09:52
QUOTE(given444 @ 2012 01 23, 09:22)
kazkaip man patinka tokios moterys su drasiom ispazintim. ta prasme, jos labai gerai nusviecia kitu, butent jusu, skaitanciuju, psichologija. na sutikit, baisu butu rasyti savo "nuodemes" zinant kad busi cia sulestas. tuo tarpu apie savo gyvenimelius jus ne viena nepasakojant(nekalbu kad reik tema uzvest, gal jums net poreikio nera, bet tiesiog butu naturalu, jei moralizuodamos, ir savo patirties kazkiek atvertumet, o ne kaip pesles-davatkos vien ant autores varytumet.). taigi, apie save nepasakojat, nes ...labai jau nudna jums, ar tiesiog 'turit savo skeletu spintoj", bet negi, mielosios, jas rodyt noretumet, ar ne?

Ir man patinka drinks_cheers.gif Bet matai koks niuansas, drąsiausios temos dažniausiai anoniminės, pasitelkiant klonus. Ar tavęs tas faktas neglumina? Norėtum, kad moterytės atsiverstų su visu savo "turtu", teisingai supratau tavo repliką? Jei jau apsinuogint, tai iki galo. O kad nepasakoja apie save, tai gal rimtai neturi ką pasakoti. Ar manai, kad visi turi būtent tokio tipo ir dydžio skeletus, kuriuos privalomai reikia deklaruoti šiame skyrelyje, antraip nebeturi teisės dalyvauti diskusijose. O jei nėra, kas tuomet?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 01 23, 10:22)
vajei na ir vel susirupinot. vienos etiketes autorei klijuoja, kitos -meiluzio savijauta rupinas. juk jei nepazistama pasake-gal jai nereik seimos, reikia tik vyro/sekso-bent pa kolkas, tai ko cia staugiat visos?
jei jums rupi jos psicologines bedos-bet jai paciai tai neakivaizdu dar (jokie "pattern")-tai cia kaip alkoholikui, negali uz ji noret "negert".

kazkaip man patinka tokios moterys su drasiom ispazintim. ta prasme, jos labai gerai nusviecia kitu, butent jusu, skaitanciuju, psichologija. na sutikit, baisu butu rasyti savo "nuodemes" zinant kad busi cia sulestas. tuo tarpu apie savo gyvenimelius jus ne viena nepasakojant(nekalbu kad reik tema uzvest, gal jums net poreikio nera, bet tiesiog butu naturalu, jei moralizuodamos, ir savo patirties kazkiek atvertumet, o ne kaip pesles-davatkos vien ant autores varytumet.). taigi, apie save nepasakojat, nes ...labai jau nudna jums, ar tiesiog 'turit savo skeletu spintoj", bet negi, mielosios, jas rodyt noretumet, ar ne?

Jus,jusu,jums - vis jos ir jos.. O tamsta?
Siaip - rasanciojo postai visai nemazai pasako apie ji pati-jei jau tu istoriju toks alkis tamstelei - bet tam skaityt reikia moket.
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2012 01 21, 16:47)
Išsiskyriau su savo vyru.

Nu bet mūsų autorė ir greituolytė! Per 3 mėnesius ir su vyru, ir dar su dviem "chachaliais" spėjo išsiskirt, du darbus į vieną naują iškeist (studijų nebemini, tai gal jau baigė?), naujam darbe naują "chachalį" susirast.

Tik norėtųsi autorės paklaust, kai ji su nauju chachaliu jo namuose mylėjosi, kur buvo jos vaikai? Ir dar, kaip jos vaikai spėjo prie jo priprast, jei jis dirba iki išnaktų?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2012 01 23, 12:30)
Nu bet mūsų autorė ir greituolytė! Per 3 mėnesius ir su vyru, ir dar su dviem "chachaliais" spėjo išsiskirt, du darbus į vieną naują iškeist (studijų nebemini, tai gal jau baigė?), naujam darbe naują "chachalį" susirast.

Tik norėtųsi autorės paklaust, kai ji su nauju chachaliu jo namuose mylėjosi, kur buvo jos vaikai? Ir dar, kaip jos vaikai spėjo prie jo priprast, jei jis dirba iki išnaktų?

Manote kūryba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2012 01 23, 12:30)

Išsiskirti nėra sunku, paskambini pasakai, kad labai atsiprašau, bet tarp mūsų viskas baigta ir viskas. Iš darbo išeiti taip pat nesunku, neini pas vadovą ir pasakai, kad buvo malonu, bet... juolab, kad naujas darbas jau buvo susirastas. Su vyru oficialiai neišsiskyriau. Mokslai... kam juos minėt, jei ir taip aišku - mokausi ir tiek 4u.gif
Vaikai buvo pas mano mamą, kai aš dalyvavau tam vakarėlyje, o priprasti... paprastai spėjo, juk po darbo žmonės ne visi žmonės važiuoja namo. Kartasi mes baigiam darbą anksčiau ir važiuojam pas mane. Būna, kad nuvažiuojam pas mane, o paskui jis vėl grįžta į darbą.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 01 23, 13:02)
Manote kūryba?  g.gif

QUOTE(Nepažįst@ma @ 2012 01 23, 13:49)
Išsiskirti nėra sunku, paskambini pasakai, kad labai atsiprašau, bet tarp mūsų viskas baigta ir viskas. Iš darbo išeiti taip pat nesunku, neini pas vadovą ir pasakai, kad buvo malonu, bet... juolab, kad naujas darbas jau buvo susirastas. Su vyru oficialiai neišsiskyriau. Mokslai... kam juos minėt, jei ir taip aišku - mokausi ir tiek 4u.gif
Vaikai buvo pas mano mamą, kai aš dalyvavau tam vakarėlyje, o priprasti... paprastai spėjo, juk po darbo žmonės ne visi žmonės važiuoja namo. Kartasi mes baigiam darbą anksčiau ir važiuojam pas mane. Būna, kad nuvažiuojam pas mane, o paskui jis vėl grįžta į darbą.

Manau, jog kuryba. Nes klausimu kaip ir daug moteriskes iskele, daug vienam poste neatitikimu, nera nuoseklumo. Autore atejo ir atsake i jai patogius klausimus, bet kiti liko. O ir atsakymai kazkokie keistoki.

Su zmonemis santykiai taip lengvai nenusitraukia, deja, net su meiluziais. Vieno skambucio tikrai nepakanka. Zmones ne robotai, emocijos verziasi. Na gerai, mat ji sunys, lai buna, vienas gal ir galetu, visokiu yra, bet kad totaliai visiems pakako vieno skambucio, ir viskas, cia jau virsune.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 01 23, 13:02)
Manote kūryba?  g.gif

Manau, taip. Autorė per daug visko pripasakojo, kad tai būtų tiesa (jos post'ų nedaug, pasiskaitykite) - tai ji guodžiasi, kad vaikai nuolat serga, ir ji priversta sėdėti namuose, nes vaikų neturi kam palikti, tik anytai, o auklei samdytis trūksta pinigų. Ir štai po poros mėnesių ji vėl apsreiškia, jau atsikračiusi vyro (kuris, panašu, taikiai paritraukia, nors prieš tai autorę mušdavo), palikusi meilužį impotentą ir kaimyną/meilužį banditą, susiradusi naują darbą ir naują meilužį - turtingą verslininką, kuris kažkodėl sėdi svetimoje kontoroje iki išnaktų, kad užsidirbtų pinigų. Jums tai panašu į tiesą?
Atsakyti
QUOTE(Nepažįst@ma @ 2012 01 21, 15:47)
Netgi išsipasakojom vienas kitam savo nuodėmes blush2.gif Jis daug man pasakojo apie savo draugystes su moterimis, apie santykius su savo žmona. Kalbėjo, kad nežino ar ją myli.
Idomu pasidare-kiek laiko praejo po jusu pazinties, kad taip bendradarbis pradejo su jumis atvirauti? g.gif Nes kazkaip daugelis tikriausiai nelabai atvirauja su bendradarbiais tokiomis temomis, ypac, jei darbo vieta nauja, nauji zmones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarine zemuoge: 23 sausio 2012 - 20:53
Istorija tikra biggrin.gif Bet man nebeįdomu pasidarė blush2.gif Patarimų jokių, tik klausimai ir spėlionės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 23, 08:01)
Ar manai, kad visi turi būtent tokio tipo ir dydžio skeletus, kuriuos privalomai reikia deklaruoti šiame skyrelyje, antraip nebeturi teisės dalyvauti diskusijose. O jei nėra, kas tuomet?

jezau. tuomet nekarkset kaip vistoms moralizuojanciu tonu. nes gal uz vistides kampo taves laukia analogiska situacija, i kuria pulsi stacia galva ir dar kaip.

antraip, tai tiesiog pavydas ne tokiam preskam gyvenimui.
Atsakyti
O kas tu per viena, kuri aiškintų ir nurodinėtų kitoms (suprask, kitos karksi vištom, o tu gal ožiu bliauni?), kur ir ką jos gali rašyti, ir dar žinanti kitų gyvenimo prėskumo lygį, telepatiniu kiauru būdu gal tyrinėji g.gif Kokią čia pozą užsiėmei? Niekam neįdomi nei tu, nei tavo neprėskas gyvenimas, apie kurį beje kažkodėl nedrįsti pasipasakoti. Juk niekam nesakysim smile.gif
Atsakyti