QUOTE(Minerva @ 2005 08 26, 08:25)
p.s. Saunu, kad pavyko supykdyti jaunasias mamytes!

Ir ko tik neprilinketumete, kad tik savo elgesi pateisintumete - pacios paskaitykite...

O del mano psichikos: su ja viskas tvarkoje - as dar suvokiu, kur, kada ir kaip reikia elgtis

O jus?
Minerva, kažkodėl man atrodo, kad labiausiai pyksti tu pati

Matei vieną vienintelį atvejį ir dabar širsti ant visų, kurios maitina viešose vietose - juk net nežinai kaip mes maitiname, o sakai, kad tas šlykščiai atodo
QUOTE(Minerva @ 2005 08 26, 10:08)
Kodel nereaguoju i maikutes, o reaguoju i maitinancias motinas... Todel, kad trumpi sijonai ir kitokios saviraiskos + demesio atkreipimo priemones yra jau iprasta. O maitinancios viesai motinos - tikrai dar ne. Galbut, jeigu tai taps masiniu reiskiniu ir visuomenes elgesio norma, po keleto metu ir as nebekreipsiu demesio?

Juk kadaise ir neaiskios lyties bomzai buvo neiprasta, o dabar jau net nebepastebi... Viskam reikia laiko.
Matai, pati sakai - tai įprasta, tai tapo norma. Kai maitinimas krūtimi vėl taps norma, tai irgi nieko nepiktins maitinanti motina viešoje vietoje.
QUOTE(Minerva @ 2005 08 26, 10:18)
Beje, pries rašydama lietuviškai, išmok taisyklingai rašyti

Gal as nieko nežinau apie instinktus, bet apie lietuvių gramatiką žinau tikrai, nes tuo metu, kai auginai vaikus, aš mokslus graužiau
O čia jau offtopic. Kai žmonės pritrūksta argumentų ima kabinėtis prie gramatokos ar spausdinimo klaidų
QUOTE(Linux @ 2005 08 26, 13:39)
Visada galima kazkaip issiversti, galu gale atsiklausti, ar zmones nieko pries. Nes jei kas nors prie mano stalo ruko, kas beje yra labai iprasta, priimta, ne naujove, as visada perspeju, kad man tai nepatinka, o galu gale, zmones visada ir atsiklausia, ar galima. Taip kad gal pradziai ismokime bendrauti

.
Taip ir įsivaizduoju: sėdžiu prie stalo su draugais, mano leliukas užsimano valgyti. Tada aš atsiprašinėdama sakau "oi, atsiprašau, mano vaikas nori valgyti... Ar galėčiau ją pamaitinti?" - O Linux rūsčiai atsako: "Tik ne prie stalo, čia vieša vieta. Eik greitai į tualetą ir nesirodyk, kol nebaigsit." Ir taip visą vakarą praleidžiu tualete, nes mano pupa papo nori kas 10-15 min...
QUOTE(Shindila!!!! @ 2005 08 26, 19:02)
Karta su draugu ir jo gimine nuvaziavome aplankyti jos pusseseres, maitinancios, radome namie ja viena su vaikais... vaikas 1 tik menesio laiko tai ir uzsinorejo valgyt taj ji atsigule vos ne vidury didelio kambario (svetaine+virtuve) ir maitinti.. nu zinai as pati taip nemaloniai pasijauciau, puse papo matosi nu nors prisidengtu... dzin

nu ir zvilgcioja visi... o tai faina i svecius atvaziavus... ka daryti??- prisidengti o ne royt visiems savo papa! nepykit bet kai nemaloniai pats jautiesi tai irgi nieko gera ...
Žinai, tokią draugę ar giminę aš tuoj pat išprašyčiau lauk. Jei jau dėl svečių savo namuose negalėčiau pusės krūties apsinuoginusi vaiko maitinti, tai geriau jau tokie svečiai pas mane ir nesirodo

Beje, tokių iš tiesų ir neturiu, dėkui Dievui