QUOTE(Linux @ 2005 08 26, 23:15)
Raideles, truputi ne taip situacija isivaizdavai... Juk rasiau, kad pas mus namuose sveciu buvo

Galejo metriskaite paklausti ar nieko tokio, jei jos mazius kartu pavalgys... O ir apskritai, kam cia klausti, kai butas didelis, visi patogumai, patogios lovos, sofos, kedes... Bet va butinai turejo vyrus prie stalo kraupinti

Manes tai, zinok, tie maitinimai prie stalo nezeidzia, tik as matau kokia yra aplinkiniu reakcija ir pati taip nedaryciau

Visur reikia jausti "aplinka", manyciau taip.
Linux, tai aš ir įsivaizdavau, kad esu pas tave svečiuose

Savo namuose tai jau tikrai leidimo vaiką pamaitinti neprašyčiau, jeu rašiau - jei kas bijo mano papą pamatyti, tai geriau tegul ir neina pas mane
O aplinkinių reakcija ir yra tokia dėl to, kad maitinimas krūtimi nėra įprastas reiškinys, kaip protingai Minerva pastebėjo
Mano anyta visaip jaudindavosi kai sūnų maitindavau pas juos namuose, vis bandydavo mane kur nors išgrūsti, jaučiu net ir į tualetą būtų pasiuntusi, jei kitur vietos nebūtų. O dabar nieko, galiu maitinti dukrą kur noriu ir kaip noriu, nė pusės žodžio nepasako
Beje, dar kartą - nenusirenginėju iki pusės, o ir viešose maitinu dažniausiai slinge, tai nei vaiko nei papo nedaug būna matyti. Na, kol išsitraukiu, tai protingas žmogus gali suprasti ko aš ten knisuosi po bliuska, o po to, tai nieko nematyt