Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

QUOTE(Evasa @ 2005 08 29, 20:31)
mamagitana, neauklėk manęs, o tai tuoj dar kalta pasijausiu smile.gif matai, esmė gi ne tame, ar ta mamytė yra mano draugė, ar vyro draugo žmona, o gal tolima pusseserė smile.gif nesakau, kad mes likom visi išsižioję spoksoti į tą procesą, mikliai kažkaip visiems reikalų atsirado - kam į tuliką, kam lėkštės švarios subėgiot...
Tiesiog ta moteris savo motinystę ir maitinimą vaikelio demonstravo, kaip tu ir prašei pavyzdžio smile.gif

nu vat niekaip nesuprantu, kur siūlo galą pametu.... paėmė vaiką, atsisėdo prie stalo ir vaiką maitina.. ištraukė papą per bliuzkos viršu ir visi buvot priversti žiūrėt į tešmenį ar kaip??? blink.gif įtariu, kad iš po maikės maitino g.gif ir nieko jūs ten nematėt. kad spenelis sušmėžavo??? kame bėdos??? neimsiu aš froido raštuose ieškot su kuo tai susiję, bet faktas kaip blynas, kad tai yra kompleksas.

dar ir vyro daba paklausiau ar nedemonstratyvus maitinimas (mano durnos pelės galva iš po maikės tai nėra demonstratyvu) jo nežeidžia. patvirtino, kad jo sielos žolynai lieka nesutrypti. tai kas taip trikdo?? instinkto stiprumas?? komplekso nejautimas?? na padėkit man durnai pelei ir paaiškinkit unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 29 rugpjūčio 2005 - 20:44
evasa, neauklėk manęs, neauklėsiu tavęs smile.gif natūriniai mainai smile.gif maniau, kad tavo aprašoma situacija tariama, nes pateikei du variantus. siūliau, kaip įmanoma reaguot. Kadangi aiškėja, jog reikalas buvo live, tai sveikinu, radus tau tinkančią išeitį. vaikas, tikiuosi, pavalgė ir maitinančioji pieno nesugadino smile.gif
Atsakyti
filifjonka, dėkui už gražų pasažą apie sielos žolynus smile.gif Puikus žodynas, sakyčiau smile.gif

Manau, tame ir šaknis-kažkur kažkas pas "nemėgėjas" ir "estetes" užspausta, užspazmuota, ir taip giliai, kad net pačios sau to pripažint negali. Nedrįsta.
Atsakyti
paėmė vaiką, atsisėdo prie stalo ir vaiką maitina.. ištraukė papą per bliuzkos viršu ir visi buvot priversti žiūrėt į tešmenį ar kaip??? įtariu, kad iš po maikės maitino ir nieko jūs ten nematėt. kad spenelis sušmėžavo??? kame bėdos??? neimsiu aš froido raštuose ieškot su kuo tai susiję, bet faktas kaip blynas, kad tai yra kompleksas.

as vat nesuprantu vat tarkim, kaip aprasytoj situacijoj jei galima :
1. nueiti nuo stalo ant sofkutes ir maitinti kudiki
2. sedeti prie to pacio stalo ir maitinti kudiki...
kodel renkamasis 2 variantas g.gif kokios priezastys ? nu niekaip nesuprantu doh.gif
- tai noras - ziurekit visi,as MAMA, as kudiki MAITINU
- dejau as ant jusu, kur noresiu, ten maitinsiu, nepatinka - neziurekit, svarbiausia as ir vaikas
- noras kad visi pasijaustu nejaukiai
- ???? kas dar???
Atsakyti
As tai vel kelinta karta pasikartosiu doh.gif Nagi apie nieka sita diskusija, apie nieka.

Maitinanti mama-grazu. MP vaikui-liuks biggrin.gif Kai as maitinau savo vaikus-grazu. Tas vienas atvejis, kuriame sudalyvavau-buvo negrazu tongue.gif
Mano vyrui, pvz., viesai maitinancios mamos netrukdo-jo zodziais, krutu prisiziuriu darbe iki soties, butu i ka ziureti biggrin.gif
Taigi nezinau, kur cia kas pas mane uzspausta ir uzspazmuota. Pagimdysiu trecia, link keturiasdesimties, gal suprasiu biggrin.gif Viena ponia man taip zadejo-motinyste visai kitokia buna, sake wub.gif

Atsakyti
o kodėl visiems reikia jaustis nejaukiai???????????????

o kodėl maitinanti yra luyg raupsuotoji-visi už stalo, o jai išeit???????????????

gal nėščių į gatves neleiskim, kam nors nemalonu jas matyt????????????????????????

kaip klaustukai, patinka biggrin.gif ????????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 29, 20:45)
filifjonka, dėkui už gražų pasažą apie sielos žolynus smile.gif Puikus žodynas, sakyčiau smile.gif

Manau, tame ir šaknis-kažkur kažkas pas "nemėgėjas" ir "estetes" užspausta, užspazmuota, ir taip giliai, kad net pačios sau to pripažint negali. Nedrįsta.

tai gal as mamkas -gerojines yra kas nors "uzspasmuota"
brukamas pieningos kruties ir didvyriskos motinystes kompleksas tongue.gif

cia taip pamastymui g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 08 29, 20:43)
. ištraukė papą per bliuzkos viršu ir visi buvot priversti žiūrėt į tešmenį ar kaip??? 

chachacha, tik iš antro kartu supratau, kaip ten ką per bliuzkos viršų traukė biggrin.gif
Ne, viskas ten buvo normaliai, bet visiems sėdintiems prie stalo buvo nesmagu smile.gif Nu kompleksuoti mes turbūt, ka padarysi, nu gal kada žiūrėsim į moters krūtis tik kaip į valgymo įrankį ar bliūdą, kaip čia išsireiškus, vat ir bus liuks.

QUOTE(filifjonka @ 2005 08 29, 20:43)
dar ir vyro daba paklausiau ar nedemonstratyvus maitinimas (mano durnos pelės galva iš po maikės tai nėra demonstratyvu) jo nežeidžia.

Nu bet dar to betrūko, kad vaiko tėtis pradėtų žeistis dėl vaiko maitinimo unsure.gif O vat kai čia kažkas pasakojo, kad šeimos draugas prašo leisti jam žiūrėti, kaip vaikelis valgo, tai šiaip keistokai nuskambėjo
Atsakyti
atsakymas Nr. 2

- dejau as ant jusu, kur noresiu, ten maitinsiu, nepatinka - neziurekit, svarbiausia as ir vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 29, 20:40)
uola, žindymas yra ne koks nors tau mistinis intymumas, o valgymas. Pats tikriausias, pirminis, esminis noras, sakyč, bazinis instinktas. Visa kita-literatūra nuobodžiaujančioms internautėms tongue.gif
Ir tai yra metinio-trimetinio vaiko "pasaulio centras"?
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 29, 20:53)

kaip klaustukai, patinka biggrin.gif ????????????????????????????
Atrodo gan isteriskai
hah.gif
Atsakyti
song, aš artėjau link 36, raz už tak biggrin.gif Prie keturiasdešimtmečio prisiliesiu po metų ir keturių mėnesių biggrin.gif

Dabar rimtai- neatsimenu, ką mąsčiau apie maitinimą, juolab viešoje vietoje gūdžiais 1987, tačiau iš patirties galiu pasakyti, kad vyresniame amžiuje auginamas vaikas vertinamas kitaip. Su tuo susiję procesai, ko gero, irgi. mano asmeniniu atveju laisvę laisvai žindyti atliepia visas kitas mano nonkonformistiškos natūros puses. Tai tiek.

uola, metinio-trimetinio pasaulio centras yra jis ir jo mama, o mama turi papą biggrin.gif su skaniu saldžiu pienu biggrin.gif . Vadovėliai rašo apie vystymosi fazes, nieko čia slapto ar reikalingo atrast forumo debatuose.

morgana,jei man reikia rinktis "kažką" arba save ir savo vaiką-atsakymas vienareikšmis: "dėjau" biggrin.gif
Atsakyti