Įkraunama...
Įkraunama...

Ar maitinate viešose vietose?

Įdomiai čia mes kalbame, vienos apie batus, kitos apie ratus smile.gif
Būti mama yra gerai, žindyti vaiką yra gerai smile.gif Blogai, kai "dedama" ant kitų, ir plius demonstratyviai.
Atsakyti
tai ko tada tiketis pagarbos is aplinkiniu, jei nera pagarbos aplinkiniams? g.gif biggrin.gif
bet bent jau atsakymas tiesus ir aiskus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evasa @ 2005 08 29, 20:55)
Nu bet dar to betrūko, kad vaiko tėtis pradėtų žeistis dėl vaiko maitinimo  unsure.gif O vat kai čia kažkas pasakojo, kad šeimos draugas prašo leisti jam žiūrėti, kaip vaikelis valgo, tai šiaip keistokai nuskambėjo

eee pupa, aš savo vyro klausiau... jis teigia, kad vaikų da neturi, na su manim tai tikrai nea tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 08 29, 21:20)
eee pupa, aš savo vyro klausiau... jis teigia, kad vaikų da neturi, na su manim tai tikrai nea  tongue.gif

Ne taip supratau, atsiprašau, pupa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 29, 20:53)
o kodėl visiems reikia jaustis nejaukiai???????????????

o kodėl maitinanti yra luyg raupsuotoji-visi už stalo, o jai išeit???????????????

nu vat aš irgi šito nepagaunu blink.gif blink.gif blink.gif
taigi ne pervystyt tą vaiką ant šventinio stalo ima blink.gif tiesiog paima ant rankų ir naturaliausiai maitina g.gif
kame čia reikalas mirksiukas.gif
ne nu rimtai įdomu pasidarė, imsiu visgi aš tuos raštus ir iėškosiu, kame čia dielo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 29 rugpjūčio 2005 - 21:23
[quote=mamagitana,2005 08 29, 20:53]

o kodėl maitinanti yra luyg raupsuotoji-visi už stalo, o jai išeit???????????????

todel kad ji prie stalo sedi su pusnuoge krutimi... juk kiti nesedi prie stalo su prasegtom kelnem ar pan o jei gilesne iskirpte tai tikrai nesimato to kas matosi kai moteris maitina..
esme ta kad maitinancios mamos nesupranta ir ryskai NENORI suprasti kad kitus tai pastato i nepatogia padeti...
Atsakyti
nu palaukit, tai kaip aš supratau jum kas nelamingos su matytais svetimais papais tongue.gif gyvenime yra buvęs tik vienas toks atvejis, ir jūs daba kaip velnio baidotės antro g.gif

kodėl maitinanti motina kompanijoj turi bėgt į tamsiausią kampą kad kūdikį pamaitint??? nu vis tiek argumentai neįtikinami, kad matai kitų nefrustruot.

einam mes pas draugus, moteris atsisėda į supamą krėslą ir maitina iš po "maikės"... visi toliau kalbam ką kalbėję... nu jokio nėra konufūzo.. tai kame jis yra???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 29 rugpjūčio 2005 - 21:31
QUOTE(mamagitana @ 2005 08 29, 21:05)

uola, metinio-trimetinio pasaulio centras yra jis ir jo mama, o mama turi papą biggrin.gif su skaniu saldžiu pienu biggrin.gif . Vadovėliai rašo apie vystymosi fazes, nieko čia slapto ar reikalingo atrast forumo debatuose.

Tiek ir tenorejau pasakyti, kad maitinanti motina yra su vaiku ir savimi. Kai motina diskutuodama prie stalo, ar tiesiog negaledama atsiplesti nuo idomaus jai pokalbio ibruka vaikui savo pieno gamybos organa, lieka tik papas ir vaikas.

Tiesa, jokio atradimo tikrai nepadarysim, nes , jei sis gincas vystytusi atradimu vardan, jau butu seniai seniai pasibaiges, kaip neturintis perspektyvos.
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 08 29, 21:30)

kodėl maitinanti motina kompanijoj turi bėgt į tamsiausią kampą kad kūdikį pamaitint???  nu vis tiek argumentai neįtikinami, kad matai kitų nefrustruot.

Kodel prie kompanijos nesimyli, aistringai nesiglebesciuoji, nesisnekat su vyru"po dusam", nededi vaikio ant stalo ir nekeiti pamperso, nevaikstai nuoga...Vengi kompanijoje visko , kas intymu, nes aplinkinius tai trikdo. Cia kazkas panasaus, kai pradarai duris, o ten kazkas mylisi. Naturalu, jiem tai netgi malonu,zmogiska, gamtiska, dieviska... Ale erdve , kurioje atsidurei,mazu maziausia tau nejauki smoke.gif
Atsakyti
Na ir diskusija užvirė biggrin.gif ,įdomu kada prieisim vieningos nuomonės g.gif ,reikės antra tema užvesti thumbup.gif .

O šiaip tai kaip susilaukiau pirmo vaiko,atrodo nesenai,o požiūris į maitinima pasikeitė,net labai.Seniau įgrudi buteliuką į burną ir gerai.Dabar ,tik motinos piena.Todėl tų nuomonių begalės bus.Visi skirtingi vaikai vieni kas pusvalandi valgo, tokiu atveju tikrai mamytė nenori visada sedėti namuose ir jei labai sunku sureguliuoti laika.Kitos mamos griežtai maitina pagal laika,kas dabar nerekomenduojama praėjo tie laikai kai vaikas klyke,bet laikas neatėjo kad maitinti.
Tai vat visos mamos skirtingai žiūri į maitinima,visi leliai mūsų skirtingi.Užtat ir neprieinam vieningos nuomonės.Bet kiek pastebėjau labiausei draskosi neturinčios vaikų arba mažai maitinusios savo pienu.Ir labai mažai žinančios apie maitinimą.Mano mergytei beveik 5mėn.mes dar nieko neragavom,nei tirelių,net paprasto vandens neragavus,kaip čia kažkas rašė nuo 4mėn.ir tyrelių galima primaitinti.Galima,bet mums kol kas užtenka ir pienelio.Ir man yra gražu maitinančios mamos,taip pat ir nėščios moterys.
Atsakyti
uolos argumentas man pasirodė stiprus, tas, apie tikslą atsitraukt iš "centro", kad galėtumei juo būti. Apmąstysiu, gali būti, kad savo poziciją kiek pakoreguosiu į tai atsižvelgusi. Bet ( biggrin.gif , blogieji "bet", bet ir aš ne-gerietė) žindant vaiką ne metus ir net ne du, poreikis patirt "vienumą centre" yra vis išnbandomas poreikio būt minioje...Tokie mes gyvūnai, bandose ganomės smile.gif

visų kitų oponenčių atsiprašau, bet neįtikinote su savo aštriu poreikiu grožiui smile.gif Nieko nepadarysit, moterytės, toks tas gyvenimas- maži, seni, šlykštūs ir seilėti, apsikakoję, maitinami, negalingi...Papai suvytę ar ištinę nuo pieno, rankos išsukinėtos artrito, kojos išsprogusiom venom, glaukomos traukiamos akys..Visuotinė ilgo gyvenimo perspektyva. Negražūs, necelofanuoti gimstame, mirštame, gyvendami daugeliu atveju iš gražių lėkščių gražioje aplinkoje gražiai šnekučiuojantis suvartotą maistą paverčiame negražia ruda mase. Blogai, jei iš didelės pretenzijos į grožį išeina tik tai, ką gali nunešt kanalizacijos vandenys tongue.gif
Atsakyti
Man šita diskusija kažkodėl dubliuojasi su šiandien skaitytu straipsniu verysad.gif . Jis taip pat apie grožį ir estetinį jautrumą.... verysad.gif
http://www.lrytas.lt...sk_id=99&view=2
Atsakyti