Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

QUOTE(illuminated @ 2011 11 08, 23:28)
Komikse taip buvo. :>

o negi grynai pagal komiksa daro? g.gif
Atsakyti
Ne, kai kurias detales daro pagal komiską, kai kurias sugalvoja patys. :>

Paskutinė serija man pačiai buvo nelabai, tiesiog noriu, kad anie kuo greičiau rinktųs daiktus ir nešdintųs iš tos fermos, nebeįdomu daros jau. O dėl Merle, tai hmmm, kažkaip galvojau, kad jis grįš vėliau kaip the Governor (jei jį įtrauks į serialą). O šiaip, tai gal ir gerai.
Atsakyti
man idomu,bus serija su kalejmu...nes komikse tai ju ten daugoka, seriale deja ju vis maziau ir maziau beliko
Atsakyti
Peržiūrėjau ką tik naujausią seriją. Galiu pasakyt, kad viena įdomiausių visam sezone. thumbup.gif
Tą blondinę tai tikrai norėjos nudobt kai Daryl pašovė. gun_bandana.gif Liepė jai nešaut, o ta vistiek savo. doh.gif O pabaiga iš vis. blink.gif Na panašu, kad jau greitai teks jiems pajudėt iš tos fermos. biggrin.gif
Atsakyti
Siaip nujauciau,kad taip ir bus su ta ferma. Begalo nepatinka man tos merginos ir azijiecio romanas, nors cia ir is komikso, bet taip jau kvailai man jie atrodo : D. Patiko,tai kad serijoj daugiau vietos duota buvo Darylui,o ne pliurpalams. Visai idomi serija. :>
Atsakyti
o man azijietis patinka...o merginai tikrai 16m? ar man ten pasigirdo
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 11 14, 21:20)
o man azijietis patinka...o merginai tikrai 16m? ar man ten  pasigirdo

Kad man atrodo sakė, kad pilnametė jau ji. Bet irgi negarantuoju. unsure.gif
Atsakyti
Tai pats azijietis man visai cool, bet tas jų romanas man lievai atrodo kažkaip. Mergina, tai pilnametė, komikse rodos jai 19-20 metų.
Atsakyti
Bet tai aš girdėjau kaip lyg tas diedas (daktaras)sakė,kad jai šešiolika.
O serija man -nieko gero. Nebent pabaiga. Nusivylusios šeimininkės,ir tos įtemptesnės biggrin.gif
Atsakyti
va va as ir galvoju ar mano anglu kalba baisi ar man pasigirdo,kad mergaitei 16m, nors bln aktore jaunesne galejo parinkti,nes sitai minimum 20m
Atsakyti
pačiai aktorei imdb rašo, kad išvis 28-29 metai : D
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 11 15, 15:31)
pačiai aktorei imdb rašo, kad išvis 28-29 metai : D

oho, tikrai jaunai atrodo tuomet!

man tai keista kaip tie zombiai iš to svirno nesugebėjo ištrūkt, juk visi triukšmauja aplink juos, tai galėjo pasistengt ir išlaušt tas duris biggrin.gif
Atsakyti