Įkraunama...
Įkraunama...

The Walking Dead (Vaikščiojantys negyvėliai)

QUOTE(Reika @ 2011 11 09, 11:51)
man idomu,bus serija su kalejmu...nes komikse tai ju ten daugoka, seriale deja ju vis maziau ir maziau beliko

Šiaip tai geriau tokius dalykus užgeltonint. Nesinori sužinot kas bus toliau schmoll.gif
QUOTE(egesichora @ 2011 11 15, 10:12)
Bet tai aš girdėjau kaip lyg tas diedas (daktaras)sakė,kad jai šešiolika.

Nea,ji daktarui sakė,kad jai jau ne 16. Ir vėliau kažkas sakė,kad jai 22 metai.
Šiaip tai jo,kažkaip nelogiška,kad tie zombiai ten tyliai tupėjo ir nedaužė durų ir niekas jų negirdėjo biggrin.gif

O pasirodo tas broliukas tik Daryl vaizduotėje..
Atsakyti
O aš dar labai norėčiau išvysti tą juodaodį su sūnum iš pirmo sezono ir sužinoti kaip jiems sekėsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2011 11 16, 22:12)
O aš dar labai norėčiau išvysti tą juodaodį su sūnum iš pirmo sezono ir sužinoti kaip jiems sekėsi. smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, kas pažiūrėjot 6 seriją?
Aš va,ką tik baigiau, tai vietom kiek nustebus buvau, patiko man . Kuo toliau, tuo labiau pradedu tos Maggie nemėgt, nu toks antipatiškas žmogus man.
Viščiukų pasidarė gaila, kad ten kojas jiems laužė. Gaila man amžinai gyvūnų labiau, nei žmonių : D

O ta vieta su Shane ir Andrea, tai buvo WOAH WHAT?? : DD Nustebino čia mane kiek.

O čia sekančios serijos "Pretty Much Dead Already" sneak peek'as. Tai jau galim tikėtis, kad sekančiam epizode grupė krapštysis lauk iš fermos. PAGALIAU
http://www.youtube.c...h?v=vRhhGgOsm1c
Atsakyti
Oj Maggie labai ir man nepatinka. drinks_cheers.gif
Nepatinka ir Lori. schmoll.gif
Džiaugiuosi, kad Andrea iš verkšlenančio charakterio tapo kieta snaipere. biggrin.gif Taip pat patiko, kad su Shane nusprendė susidėt ar nusidėt nežinau kaip čia išsireikšt. biggrin.gif Kieta pora iš jų išeitų. thumbup.gif

O tuos zombius klėtį pasirodo dar ir maitina. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kas žiūrit rusiškai online ? Vienam saite neberandu,išėmė turbūt blink.gif ,o kitam šeštos serijos įgarsinimas.... doh.gif lotuliukas.gif http://kinofresh.ru/...c...4&Itemid=79 Ir vaizdo kokybė prasta.
Kur dar yra ?
Atsakyti
Žiūrėjau kažkokiame saite. Vaizdo kokybė buvo labai gera,o įgarsintojo balsas tai juoką kėlė biggrin.gif Neatsimenu,per google ieškojau pati.

Paskutinė serija nebloga. Bet jau nusibodo tas beviltiškas gumos tempimas,prakržtiškai jokio veiksmo,tik pokalbiai,90 proc.iš kurių-apie nieką. Greičiau atsirastų ta mergaitė,nes jau nusibodo tos jos "paieškos" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 22 lapkričio 2011 - 21:39
manau,kad jos neras,labai jau ilgai ji dingusi,arba laukine pataps arba pietus kazkieno
Atsakyti
Ir praktiškai pusę sezono ištempė su savo tomis kalbomis ir gumos tempimais ir tik dabar parodė tokią seriją. Būtent tokią, kokia turėjo būt jau seniau. Žiauriai patiko ta pabaiga, kažką panašaus numaniau,bet konkrečiai, kad šitaip bus.. Beliko vasario sulaukt dabar.
Atsakyti
Kelintą seriją matėte? Šios savaitės? Tai dabar vėl pertrauka? Iki vasario? Turbūt specialiai įdomesnę padarė paskutinę,kad lauktum doh.gif
Atsakyti
Jo,kaip dėjo,tai dėjo bigsmile.gif
Š...malė šešias serijas,o pabaigai,kad nepabėgtum tai užvožė net su magaryčiom. doh.gif
Atsakyti
Juk taip ir maniau, kad nereik nuvertint iškart sezono su pirmosiomis serijomis. : ) Dabar taip sunku bus laukt vasario..
Atsakyti