Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(melynesne @ 2011 10 28, 12:23)
Tikrė, tikrai ne obuoliukas, tai gal tada laikrodis  cool.gif turiu plačius klubus, storas leškas ir platų užpakalį taip sakant, liemuo (kad ir su lašinukais), bet tikrai yra biggrin.gif tačiau didelio skirtumo tarp pečių ir klubų neįžiūriu.. tik maniau, kad smėlio laikrodis tai maždaug 90-60-90  biggrin.gif na plius minus, bet esmė, kad laikrodis galvojau didelę krūtinę turi turėti  biggrin.gif

Aš realiai nieko nematuoju centimetrais, o priekaištinga akimi žvelgiu į save plikame pavidale, pageidautina iš atstumo, tada man vizualiai matosi kas ir kaip 4u.gif Jei centimetrais, tai man per krūtinę gautųsi daugiau nei per klubus, bet krūtinė mano nėra didelė, t.y. B, o va "uodega" tai plokščia g.gif o pakūdus net ir berniukiški klubai atsiranda doh.gif Todėl nebijau aš nei pečius didinančių nei klubus platinančių rūbų, aišku su tam tikrų proporcijų išlaikymu ir pageidautina be "apsmuktkelnio" įvaizdžio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikrė: 28 spalio 2011 - 13:18
ech, nu ir blaskausi as biggrin.gif tarp vasaros - ziemos, tarp smelio - kriauses.. biggrin.gif o del aprangos, tai mane labiausiai gelbsti tik kabliukai, kadangi esu mazo ugio ir apvalaina, o su jais tai beveik ir viskas tinka biggrin.gif tik va beda, kad daug visur turiu lakstyti, be kablu pavargstu, tai jau senai ju nebenesioju, o taip grazu, ir taip man reiketu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 10 28, 11:18)
O galima ten kazkaip uzrakinti fotkes, kad butu prienamas su slaptazodziu ar pan? sorry uz toki klausima, as situo puslapiu nesinaudoju blush2.gif
As pzv mielai kartais ikelciau foto, paklausciau patarimo, bet nenoreciau, kad butu prienamas visiskai viesai blush2.gif

Bytte, gal gali pakomentuoti, ar mano vakar (praeitam puslapy) imesta mergicka tavo nuomone yra Soft Autumn? As ieskau keliu zinomu moteru, kad sutaptu tipas, nes tada inete pagal ju foto galima labai atrinkti tinkamas/netinkamas spalvas ir derinius smile.gif Drew Barrymore lyg nediskututinai Soft Autumn. O Jessica Biel? g.gif

ten yra visas skyrius albumų kurio net nesimato "svečiams", tik kai su slaptažodžiu įeini. Slaptažodį, jei ką, aš turiu ax.gif

...negaliu... visos foto kur ji gerai atrodo neblogai atfotošopintos (spalvų prasme) arba jin atrodo baisiai...
o apibūdinimas mazutinės žibalinės akys buvo prie kažkurių pavasarių jei gerai pamenu.
QUOTE(groovy @ 2011 10 28, 13:15)
A ko dabar? unsure.gif

kažkaip nebeįdomu pasidarė su mūsų skurdžia augalų pasiūla ir užsakovų norais.

QUOTE(femme @ 2011 10 28, 14:14)
prašau įvertinti derinį, ruda+pilka+mėlyna, man nie kiek nenuobodu ax.gif bet aišku gali kitiems ir kitaip atrodyt:

nu gi mėlyna kaip trečia spalva atsiranda rolleyes.gif Ir dar balta.... Jei jų nebūtu... Dar jeigu gerai įžiūriu, marškinukai be baltų turi ir žalsvus dryžius, ar čia pilka/ruda taip žaliuoja? vasaroms aš jokiu būdu nesiūličiau tokio derinio, daug geriau atrodytų kokia bordo vietoj rudos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 10 28, 13:17)
, o priekaištinga akimi žvelgiu į save plikame pavidale,

biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2011 10 28, 15:03)
ten yra visas skyrius albumų kurio net nesimato "svečiams", tik kai su slaptažodžiu įeini. Slaptažodį, jei ką, aš turiu ax.gif

...negaliu... visos foto kur ji gerai atrodo neblogai atfotošopintos (spalvų prasme) arba jin atrodo baisiai...
o apibūdinimas mazutinės žibalinės akys buvo prie kažkurių pavasarių jei gerai pamenu.

Tai jei yra noras ir sutarimas naudotis albumiuku, gal kazkaip galima isplatinti priejima nusipelniusioms narems tongue.gif ?

Su tom celebrity yra viena problema - beveik neimanoma rasti neatfotosopintos ar kazkokios naturalesnes foto unsure.gif

Mazutines akys prie Soft Autumn yra irgi smile.gif

Del Femmes - cia nera pilkai rudas derinys. Bet as jame keisciau arba marskinius arba svarka. IMHO. Lyg nesipjauna, bet nera vaizdo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 28, 14:57)
ech, nu ir blaskausi as  biggrin.gif  tarp vasaros - ziemos, tarp smelio - kriauses..  biggrin.gif o del aprangos, tai mane labiausiai gelbsti tik kabliukai, kadangi esu mazo ugio ir apvalaina, o su jais tai beveik ir viskas tinka  biggrin.gif  tik va beda, kad daug visur turiu lakstyti, be kablu pavargstu, tai jau senai ju nebenesioju, o taip grazu, ir taip man reiketu  verysad.gif

gali pamėgint šitą testą toks įdomus

kriaušė turi svorio centrą ties klubais, optiškai ta prasme, o smėlio laikrodis pusiausvyras. Na jei iškirptume smėlio laikrodžio moters figūrą iš popieriaus ir pakabintume ties liemeniu - būtų pusiausvyra, o kriaušės svirtų apatinė dalis, apversto trikampio svirtų viršutinė dalis. Bet yra dar visokių niuansų, tai dar skirsto kas kaip išmano į visokius saldainius, taures, plytas... violančiales, aštuonetus, raides ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
kažkaip nebeįdomu pasidarė su mūsų skurdžia augalų pasiūla ir užsakovų norais.

Tau reiktu pas mumi kraustytis, cia neblogas biznis gautusi jauciu ax.gif
As tau klientu prisiulyciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 10 28, 15:17)

saldainius, taures, plytas... violančiales, aštuonetus, raides ir t.t. biggrin.gif

lotuliukas.gif
Rimtai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 spalio 2011 - 15:31
Paskatinkit, jei kyla abejone ar imti marga, ar vienspalve suknele, tai imti vienspalve, tiesa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 10 28, 13:14)
prašau įvertinti derinį, ruda+pilka+mėlyna, man nie kiek nenuobodu ax.gif bet aišku gali kitiems ir kitaip atrodyt:

Man tie marškinukai kažkaip nelabai čia limpa rimtai...

vasaroms aš jokiu būdu nesiūličiau tokio derinio, daug geriau atrodytų kokia bordo vietoj rudos  4u.gif

Jo, va drinks_cheers.gif

bytte, ale dirbt kažką reikia, gal yra kitokių darbų su tokiomis žiniomis apie spalvas?
Atsakyti
Dar jeigu gerai įžiūriu, marškinukai be baltų turi ir žalsvus dryžius, ar čia pilka/ruda taip žaliuoja? vasaroms aš jokiu būdu nesiūličiau tokio derinio, daug geriau atrodytų kokia bordo vietoj rudos  4u.gif

marškinukai turi baltas-mėlynas juosteles blush2.gif
user posted image
o dėl vasaros, gal čia ir ne man konkrečiai taikėt, o tiesiog apie šį derinį, bet mane čia identifikavo kaip gryną rudenėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 27, 17:36)
Žinau, kad negalima tiek spalvų leisti, bet aš dar tik pradininkė tos rūbų kapsulės, tai po truputį bandau persilaužti  biggrin.gif o šių nežadu mesti, nes nauji rūbeliai, patinka tiek dėl modelių, tiek dėl spalvų, tiesiog ribosiu ir labiau apmastysiu būsimus pirkinius, o esamus dar sunešiosiu  rolleyes.gif turėjau kaip visada vieną porą juodų basučių, tiko beveik prie visko, išskyrus ten vieną ar du rūbelius. Man patinka mintis apie nude taupe ir kažkokiu kreminius  rolleyes.gif

Aš panašioje situacijoje. Persižiūrėjau savo "apačias" žiemai - džinsai, juodas klasikinis sijonas, navy velvetinis ir trečiasis - raudonas.
Dabar mąstau, kas šiuo atveju ekonomiškiau - atsisakyti kažkurio sijono (jo vieton įsigyti naują) ar bandyti ieškoti daugiau "viršaus" variantų (juos reikia rinktis praktiškai nuo nulio seni - atgyvenę, per maži, per dideli - iškeliavo į naujus namus ar konteinerį)?

Mano atveju viršus reiškia bliuskutę ir susegamą megztuką, tai reikia suderinti 3 dalykus (neskaitant batų ir pėdkelnių wacko.gif ) :
bliuskutė +"kardis" + juodas sijonas
bliuskutė +"kardis" + navy sijonas
bliuskutė +"kardis" + raudonas sijonas
Batai juodi
Tipas - soft autumn/summer

Kolkas vienintelė šaunanti į galvą spalva - pilka. Turbūt pernelyg sudėtinga užduotis mano pradžiai unsure.gif
O dar gi teoriškai norėjau kreipti spalvas link rudų/ryžų spalvų, kad rudenį būtų galima performuot doh.gif sad.gif
Studijuosiu http://blog.wearpalettes.com/ pagal atskiras spalvas, gal ką bendro įžvelgsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 29 spalio 2011 - 15:09
QUOTE(_asamaM @ 2011 10 29, 16:07)
Aš panašioje situacijoje. Persižiūrėjau savo "apačias" žiemai - džinsai, juodas klasikinis sijonas, navy velvetinis ir trečiasis - raudonas.
Dabar mąstau, kas šiuo atveju ekonomiškiau - atsisakyti kažkurio sijono (jo vieton įsigyti naują) ar bandyti ieškoti daugiau "viršaus" variantų (juos reikia rinktis praktiškai nuo nulio seni - atgyvenę, per maži, per dideli - iškeliavo į naujus namus ar konteinerį)?

Mano atveju viršus reiškia bliuskutę ir susegamą megztuką, tai reikia suderinti 3 dalykus (neskaitant batų ir pėdkelnių wacko.gif ) :
bliuskutė +"kardis" + juodas sijonas
bliuskutė +"kardis" + navy sijonas
bliuskutė +"kardis" + raudonas sijonas
Batai juodi
Tipas - soft autumn/summer

Kolkas vienintelė šaunanti į galvą spalva - pilka. Turbūt pernelyg sudėtinga užduotis mano pradžiai  unsure.gif
O dar gi teoriškai norėjau kreipti spalvas link rudų/ryžų spalvų, kad rudenį būtų galima performuot  doh.gif  sad.gif
Studijuosiu http://blog.wearpalettes.com/ pagal atskiras spalvas, gal ką bendro įžvelgsiu

Kol kas spalvos yra juoda - navy - raudona. Gerai būtų ateity keisti juodą į šviesią iš soft autumn/summer paletės (pvz. gelsvai baltą, kreminę, smėlio ir tt, reikia žiūrėti paletes). 2 tamsių spalvų tikrai nereikia, raudona kaip ryški ok, tik atspalvį reikia sužiūrėti iš paletės, šviesios trūksta 4u.gif Reikia kad būtų viena tamsi (tarkim, navy), viena ryški (tarkim, raudona), viena šviesi. Rudos/ryžos pagrindu galima pradėti formuoti antrą kapsulę (pvz, laisvalaikiui ar kitam sezonui).
Atsakyti
Aš asmeniškai kolkas neatsisakau senų, kad ir gausybės spalvų rūbų, nes manau pirmiausia tai būtų neekonomiška, nes jie ir nauji, ir gražūs, ir tinka BENT SU VIENU turimu rūbu lotuliukas.gif tai sunešiosiu, tiesiog bandau kažką praktiškesnio imti į ateitį, ir po truputį prisijaukinsiu tą kapsulę blush2.gif

Jūsų atveju manau galbūt ieškočiau viršaus geriau (vistiek minėjot, kad dauguma jau atkrito dėl įvairių priežasčių). Tai jūs planuojate ateityje, kad jūsų pagrindinės spalvos bus juoda, pilka, navy? g.gif Gal tada ignoruokite laikinai tą raudoną sijoną ir derinkite su kuo jau turite kiek įmanoma, o viršus derinkite galvodamas apie būsimą tikslų garderobą? g.gif Aš dar irgi galvą suku įvairiais klausimai ir ne itin greit, bei teisingai apsisprendžiu, bet manau taip elgčiausi biggrin.gif
Atsakyti