QUOTE(melynesne @ 2011 10 27, 17:36)
Žinau, kad negalima tiek spalvų leisti, bet aš dar tik pradininkė tos rūbų kapsulės, tai po truputį bandau persilaužti

o šių nežadu mesti, nes nauji rūbeliai, patinka tiek dėl modelių, tiek dėl spalvų, tiesiog ribosiu ir labiau apmastysiu būsimus pirkinius, o esamus dar sunešiosiu

turėjau kaip visada vieną porą juodų basučių, tiko beveik prie visko, išskyrus ten vieną ar du rūbelius. Man patinka mintis apie nude taupe ir kažkokiu kreminius
Aš panašioje situacijoje. Persižiūrėjau savo "apačias" žiemai - džinsai, juodas klasikinis sijonas, navy velvetinis ir trečiasis - raudonas.
Dabar mąstau, kas šiuo atveju ekonomiškiau - atsisakyti kažkurio sijono (jo vieton įsigyti naują) ar bandyti ieškoti daugiau "viršaus" variantų (juos reikia rinktis praktiškai nuo nulio seni - atgyvenę, per maži, per dideli - iškeliavo į naujus namus ar konteinerį)?
Mano atveju viršus reiškia bliuskutę ir susegamą megztuką, tai reikia suderinti 3 dalykus (neskaitant batų ir pėdkelnių

) :
bliuskutė +"kardis" + juodas sijonas
bliuskutė +"kardis" + navy sijonas
bliuskutė +"kardis" + raudonas sijonas
Batai juodi
Tipas - soft autumn/summer
Kolkas vienintelė šaunanti į galvą spalva - pilka. Turbūt pernelyg sudėtinga užduotis mano pradžiai
O dar gi teoriškai norėjau kreipti spalvas link rudų/ryžų spalvų, kad rudenį būtų galima performuot

Studijuosiu
http://blog.wearpalettes.com/ pagal atskiras spalvas, gal ką bendro įžvelgsiu