QUOTE(melynesne @ 2011 10 28, 18:59)
Paskatinkit, jei kyla abejone ar imti marga, ar vienspalve suknele, tai imti vienspalve, tiesa?
žiūrint kokia marga (ryški ar tas margumas artimų spalvų) ir ar jums labiau tinka margi audiniai ar vientisi. Kartais margas audinys geresnis variantas nei vientisas įvairiom prasmėm, kad ir maskuojant figūros trūkumus. Aš matyt rinkčiausi vientisą... pagal savo natūrą, man artimesni saikingo margumo deriniai (kad ir rudos - pilkos derinys, buvau labai pamėgusi vieną vasarą šokoladinį sijoną nešioti su šlapio asfalto spalvos maikute

)
QUOTE(groovy @ 2011 10 28, 23:08)
bytte,
ale dirbt kažką reikia, gal yra kitokių darbų su tokiomis žiniomis apie spalvas?
be tokių žinių reikia ir kitokių... o mokytis jaučiuosi per sena...
tik nepradedam kad mokytis niekad nevėlu ar panašiai
QUOTE(femme @ 2011 10 29, 10:53)
marškinukai turi baltas-mėlynas juosteles
o dėl vasaros, gal čia ir ne man konkrečiai taikėt, o tiesiog apie šį derinį, bet mane čia identifikavo kaip gryną rudenėlį
Ne jums. Bet jums... tokiame derinuke švarkelį jei palikti pilką, tai kokios mikštos faktūros audinio, kaip velvetas pvz. Tada derinukas labiau suskambėtu, del pilkumo negaliu nieko pasakyt 9tikriausiai bet koks pilkas čia derėtu), nelabai teisingai spalvos fotografijoje matosi. Šiaip rudenėlių pilka - naminės vilnos pilka, arba kitaip vadinama pelės pilka. Nors man asmeniškai puikiai žiūrisi tokia su teal atspalviu
Bet jei marškinukai būtų rudi iš vasaros paletės derinukas visai liūdnai žiūrėtusi.
Beje sakoma kad rudą spalvą renkasi brandžios asmenybės, žinančios ko nori iš gyvenimo ir iš savęs.
QUOTE(_asamaM @ 2011 10 29, 16:07)
O kokios spalvos raudonumo sijonas? Gal jis iš esmės iškris iš spalvinio jūsų garderobo konteksto
QUOTE(manjana @ 2011 10 29, 21:52)
Labas vakaras
berniukas tikrai į donstop spalviškai panašus, galit prašyt konsultacijos dėl spalvyčių ir iš kur tokių gaut
o mergytė tikrai vasara, sakučiau tikra vasara (true sammer), tokių spalvų tipiška vasarelė turėtu būt kaip aš įsivaizduoju bent. Bet pagal soft, light ir cool skirstymą ... man jin labiau cool nei soft, nors kontrasto kaip ir nelabai yra, tik kad visi trys (akys, plaukai, oda) elementai irgi šalti, bent jau mano monitoriuje. Tokia kaip Milla Jovovich
...ir jūs man ne visai Warm atrodot

... pagal shanos rodytą skirstyma sakyčiau kontastingas (ten kontrastas ne tarp tamsaus ir šviesaus, bet tarp šilto ir šalto, paletė siūloma irgi gana sodri, ir siūloma rengtis tokiu pat principu kuriant kontrastą)

: akys šaltos, oda šilta... plaukai tamsūs prie šaknų (bent šioje foto)