Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(solo @ 2011 10 27, 22:30)
Mano einamiausios spalvos - ruda ir pilka. Bet jos kartu - nėr baisesnio derinio  doh.gif  kodėl tokios neutralios dvi spalvos taip pjaunasi tarpusavy?

man tai nesipjauna, kaip tik labai dera - ypač pilka su ryža blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 10 27, 17:11)
Pala pala, kas ten per profesija? g.gif

nu kaip ir gelynus projektuoju bet po paskutinių tobulinimosi kursų kažkaip nebedirbu.
QUOTE(solo @ 2011 10 27, 23:30)
Mano einamiausios spalvos - ruda ir pilka. Bet jos kartu - nėr baisesnio derinio  doh.gif  kodėl tokios neutralios dvi spalvos taip pjaunasi tarpusavy?

todėl kad tiek viena, tiek kita gaunamos visas spalvas sumaišius, gaunamas nuobodus derinys, kuris mūsų visai nežavi, netraukia akies, pasakyčiau dar asocijuojasi su purvu, ypač jei ta ruda iš vasaros paletės (tiesiog sviestas sviestuotas). Norint jas suderint reikia jau su šviesiau tamsiau žaist, kažkurę spalvą į priekį traukt ryškumu ar medžiagos faktūros pagalba (kokia nors žvilgi medžiaga kad būtų). Gerai kai rudenėlių ar pavasariukų ruda tokia ryški, na dar šokoladas žiemų... bet vistiek dažnai norisi trečios spalvos kad viskas suskambėtu.

yra toks albumas, planavom kapsules ten rodyt, parduodamus drabužėlius, bet kad neprigijo... gal kad labai jau skirtingos visos tiek dydžiais tiek pomėgiais. Ten tebėra senos foto. Jį galima būtų panaudot kai nesinori viešintis, bet maga paklaust, o į viešąją dalį galėčiau sumest skanuotą rusišką knygą kur esu kažkiek prirankiojus ir visus tuos paveiksliukus su spalvytėm. Dar ir koliažus kokie visoms labai patiktų...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 10 28, 10:09)
todėl kad tiek viena, tiek kita gaunamos visas spalvas sumaišius, gaunamas nuobodus derinys, kuris mūsų visai nežavi, netraukia akies,

yra toks albumas,
Jį galima būtų panaudot kai nesinori viešintis, bet maga paklaust, o į viešąją dalį galėčiau sumest skanuotą rusišką knygą kur esu kažkiek prirankiojus ir visus tuos paveiksliukus su spalvytėm. Dar ir koliažus kokie visoms labai patiktų...

drinks_cheers.gif

O galima ten kazkaip uzrakinti fotkes, kad butu prienamas su slaptazodziu ar pan? sorry uz toki klausima, as situo puslapiu nesinaudoju blush2.gif
As pzv mielai kartais ikelciau foto, paklausciau patarimo, bet nenoreciau, kad butu prienamas visiskai viesai blush2.gif

Ne tik galima doh.gif REIKIA! biggrin.gif

Bytte, gal gali pakomentuoti, ar mano vakar (praeitam puslapy) imesta mergicka tavo nuomone yra Soft Autumn? As ieskau keliu zinomu moteru, kad sutaptu tipas, nes tada inete pagal ju foto galima labai atrinkti tinkamas/netinkamas spalvas ir derinius smile.gif Drew Barrymore lyg nediskututinai Soft Autumn. O Jessica Biel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 10 28, 11:18)
As pzv mielai kartais ikelciau foto, paklausciau patarimo, bet nenoreciau, kad butu prienamas visiskai viesai blush2.gif

Na va, aš tuo pačiu klausimu rašiau smile.gif
Atsakyti
Čia vienoje iš pirmų temų radau būdą dėl figūros tipo nustatymo (kur liemens apimtis dalinama iš klubų apimties), pagal šį metodą gaunuosi smėlio laikrodis, tačiau vistiek turiu įtarimų dėl kriaušės g.gif ar galėtumėt padėti apsispręsti pagal kūno apimtis pavyzdžiui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 28, 11:49)
ar galėtumėt padėti apsispręsti pagal kūno apimtis pavyzdžiui?  biggrin.gif

Atidžiai pažiūrėti į veidrodį biggrin.gif Jei pečiai ir klubai daugmaž tokio pat pločio, tuomet smėlio laikrodis, jei klubai gerokai platesni už pečius, tuomet kriaušė, jei pečiai, liemuo ir klubai susilieja, o kojytės plonos, tuomet obuolio tipo figūra 4u.gif
Atsakyti
bet po paskutinių tobulinimosi kursų kažkaip nebedirbu.

yra toks albumas, planavom kapsules ten rodyt, parduodamus drabužėlius, bet kad neprigijo... gal kad labai jau skirtingos visos tiek dydžiais tiek pomėgiais. Ten tebėra senos foto. Jį galima būtų panaudot kai nesinori viešintis, bet maga paklaust, o į viešąją dalį galėčiau sumest skanuotą rusišką knygą kur esu kažkiek prirankiojus ir visus tuos paveiksliukus su spalvytėm. Dar ir koliažus kokie visoms labai patiktų...

A ko dabar? unsure.gif

Galim panaudoti, tik galvoju, ar atknisčiau slaptažodį g.gif O gal tokio nebuvo, kad nepamenu g.gif
Atsakyti
Tikrė, tikrai ne obuoliukas, tai gal tada laikrodis cool.gif turiu plačius klubus, storas leškas ir platų užpakalį taip sakant, liemuo (kad ir su lašinukais), bet tikrai yra biggrin.gif tačiau didelio skirtumo tarp pečių ir klubų neįžiūriu.. tik maniau, kad smėlio laikrodis tai maždaug 90-60-90 biggrin.gif na plius minus, bet esmė, kad laikrodis galvojau didelę krūtinę turi turėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 28, 13:23)
90-60-90  biggrin.gif na plius minus, bet esmė, kad laikrodis galvojau didelę krūtinę turi turėti  biggrin.gif

Taip ir yra, ir pečius plius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 28, 12:23)
Tikrė, tikrai ne obuoliukas, tai gal tada laikrodis  cool.gif turiu plačius klubus, storas leškas ir platų užpakalį taip sakant, liemuo (kad ir su lašinukais), bet tikrai yra biggrin.gif tačiau didelio skirtumo tarp pečių ir klubų neįžiūriu.. tik maniau, kad smėlio laikrodis tai maždaug 90-60-90  biggrin.gif na plius minus, bet esmė, kad laikrodis galvojau didelę krūtinę turi turėti  biggrin.gif

Aha, jei matuočiau pečius ir klubus, gal būčiau laikrodis, bet jei krūtinę ir klubus, tada kriaušė doh.gif Be to, kažin ar laikrodis turi tokias leškas neproporcingas gala visą kūną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 10 28, 12:59)
Aha, jei matuočiau pečius ir klubus, gal būčiau laikrodis, bet jei krūtinę ir klubus, tada kriaušė doh.gif Be to, kažin ar laikrodis turi tokias leškas neproporcingas gala visą kūną doh.gif

Man atrodo matuoti reikia krutine g.gif ne pecius. As pvz per papus is uzpakali turiu beveik tiek pat, su pora cm skirtumu.
Beje dazniausiai jei nemaza krutine (naturaliai) tai ir peciai buna smile.gif tai holywoodiniame "naturaliame" grozyje buna derinys ziauriai smulkus sudejimas ir DD krutine biggrin.gif

Groovy, jei rastum slaptazodi ir dar trumpai apsviestum blondine kaip naudotis tongue.gif 4u.gif
Atsakyti

todėl kad tiek viena, tiek kita gaunamos visas spalvas sumaišius, gaunamas nuobodus derinys, kuris mūsų visai nežavi, netraukia akies, pasakyčiau dar asocijuojasi su purvu, ypač jei ta ruda iš vasaros paletės (tiesiog sviestas sviestuotas). Norint jas suderint reikia jau su šviesiau tamsiau žaist, kažkurę spalvą į priekį traukt ryškumu ar medžiagos faktūros pagalba (kokia nors žvilgi medžiaga kad būtų). Gerai kai rudenėlių ar pavasariukų ruda tokia ryški, na dar šokoladas žiemų... bet vistiek dažnai norisi trečios spalvos kad viskas suskambėtu.

prašau įvertinti derinį, ruda+pilka+mėlyna, man nie kiek nenuobodu ax.gif bet aišku gali kitiems ir kitaip atrodyt:
user posted image
Atsakyti