Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(elenuxus @ 2011 11 25, 16:39)
Va tokie mane labai nervina...Buna situaciju, kai tiesiog nieko negali padaryt,(visokiu mulioliu islenda priesais, pasuka, uzkisa ar sustabdo) bet neee, po to aplenkia, uzkisa ir smaukosi priesais, kad "pamokytu", atkersytu...  gun_rifle.gif  stupid.gif

Tai va doh.gif ,bjaurus zmones tokie...galvojo,kad pamokys mane ,mat biggrin.gif ,dar atpypinau atgal,kai vel lindo pries mane biggrin.gif ,o ko as turiu ramiai reaguoti cool.gif .

QUOTE(jurgacka @ 2011 11 25, 17:25)
Mano patarimas buvo, kad jei jau papypino, tai jau laukit, kas uzkis is priekio. Dabar kai su klevu pati vazineju, tai tenka pajaust tuos gerumus smile.gif. Isivaizduoju, kaip reikia vargsui zmogui jaustis, kai ir taip stresuoja vaira isikibes, tai dar trukdo visokie durniai.

Man syki yra buve, kad vienam saunuoliui i degaline vaziuojant pasipainiojau. Tiesa pasakius, taisykliu as nepazeidziau, tiesiog buvau greitesne ir jo vyriskas ego to neatleido. Tai islipes atejo man paaiskint, kad as teises turbut pirkau. Tai as ramiai atsakiau "taip, vakar. o ir jums reikia?"

As pirma karta ta pajutau ,nervas tik paime ax.gif .As tai nevazineju isikibus vairo,tiesa pasakius jau gerai jauciuosi uz vairo,aisku,visko dar buna,bet vazineju drasiai,bet kitoms,jei vis dar baisu uz vairo,tai gali ir nesureaguoti,kai taip stabdo vis prie akis doh.gif .
Saunuole thumbup.gif .
Atsakyti
Neissigaskit papypinimo svarbiausia. Jei jau turi laiko pypint, reiskia Jus mato. Avarijos dazniausiai ivyksta be jokiu papypinimu pries tai.
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2011 11 25, 15:48)
Sveikos,teko uzvakar daug keiktis vairuojant  doh.gif ,kazkokia durna diena,visi vairuoja,kaip nori,kelis kartus net pypinau,viena moteriske soko is salutinio ir varo sau laiminga doh.gif ,tai gerai,kad gazo per daug nespaudziau,teko dar ir pristabdyti,paskui su taxistu nervavausi  biggrin.gif ,toks idiotas pasitaike,pamate,kad kelvas,tai galvojo,kad galima uzkisineti ir pan.,jis man papyno,nors ne as kalta buvo,as jam atgal  biggrin.gif ,tai paskui specialiai vaziavo pries mane ir vis staigiai stabdyvo,buciau buvus su vyru,tai buciau dasivijus,kur sustotu,zodziu "smagi"diena buvo  biggrin.gif .

Va toki idiota pafilmavus,medziaga i policija,gautu grazuolis uz chuliganiska vairavima baudele 1500lituku(o jei ne pirmas pazeidimas,tai ir daugiau) ir,manau,visiems laikams apsiramintu. Yra toks dalykas kaip videoregistratorius,labai naudingas daiktas,ir jei tokiu atveju tam uzkisusiam i subine ivaziuotum-butu video kaip irodymas,ir kaltas butu jis.As darbinej turiu pasistacius,nes yra daug megeju pries autobusa pilnuteli zmoniu ant stabdziu pasizaisti.Viena toki dasivijau prie sankryzos,issokau is kabinos,atplesiau jo dureles ir issakiau viska ka galvoju apie tokius idiotus,tik vat nespejau dar pasidometi kas tokiam debilui teises dave-zalia uzsidege,ir reikejo vaziuoti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 25, 17:49)
Va toki idiota pafilmavus,medziaga i policija,gautu grazuolis uz chuliganiska vairavima baudele 1500lituku(o jei ne pirmas pazeidimas,tai ir daugiau) ir,manau,visiems laikams apsiramintu. Yra toks dalykas kaip videoregistratorius,labai naudingas daiktas,ir jei tokiu atveju tam uzkisusiam i subine ivaziuotum-butu video kaip irodymas,ir kaltas butu jis.As darbinej turiu pasistacius,nes yra daug megeju pries autobusa pilnuteli zmoniu ant stabdziu pasizaisti.Viena toki dasivijau prie sankryzos,issokau is kabinos,atplesiau jo dureles ir issakiau viska ka galvoju apie tokius idiotus,tik vat nespejau dar pasidometi kas tokiam debilui teises dave-zalia uzsidege,ir reikejo vaziuoti... smile.gif

Pafilmuoti toki labai gerai butu,nes kitu atveju,jei ivaziuotu tokiam i subine per tycinius jo stabdymus,tai kaltas jis neliktu doh.gif .
Man jau irgi kilo mintis ji dasivyti,ziauriai norejau biggrin.gif ,buciau vyras ir i snuki tokiam deciau ax.gif .
Atsakyti
Joooo...buna tokiu nesupratlyvu, net sakyciau "buku" zmoniu...nu kam to reik, vairuok ir kitiems netrukdyk.As butent taip ir stengiuos daryt biggrin.gif
Nu ka, ryt daug vazinejimo laukia...uch karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 25, 18:31)
Joooo...buna tokiu nesupratlyvu, net sakyciau "buku" zmoniu...nu kam to reik, vairuok ir kitiems netrukdyk.As butent taip ir stengiuos daryt  biggrin.gif
Nu ka, ryt daug vazinejimo laukia...uch  karsta.gif

O mano masiniukas tvarkomas,pasiilgau jau vairavimo,jau dvi dienas servise stovi,bet jau baige tvarkyti,nuprause mano grazuole lotuliukas.gif ,laukia manes biggrin.gif .
Atsakyti
Tie taxistai tai tikrai dauguma nesveiki. Buvo ir man kad specialiai užlindo ir stabdo, nors kelias laisvas.
Kad policija tokiu atveju padetu tai abejoju, nes puske važinėjo su M raide, o kažkoks asilas pradejo specialiai trukdyt ištisai ir nedingo niekaip. Paskambino į policiją pranešt ir ką? ogi nieko. Policija jokių veiksmų neisėmė, maždaug liepė nekreipt dėmesio. Nebent nufilmavus dar kažką butų galima įrodyt jei jie netingėtų užsiimt.
Atsakyti
Instruktorius sake yra ejes mustis...nes yra tokiu zmoniu, kur tik gave i tarpuragi supranta kame reikalas.Nu neisivaizduoju tokio vaizdelio nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
O as snd pabuvojau vairuotojo vietoj, kai reikejo i stoti siuntini nuvezti, cia kaune. Tai ka galiu pasakyt, kosmaras!!! Aikstele skirta turbut 7-8 masinom, prigrusta, dar vieniems neisvaziavus jau kiti lenda ir vazineja milimetrais toj aikstelej, patys sau vienas kitam trugdydami. Taip prastovejau eilej apie desimt minuciu, nes nors man jau reikejo ivaziuoti, bet gal kokie trys chamai uzlindo su savo dzipais ir net atsiprasau napasako. Siaip ne taip ivairavau i ta aikstele. Atgal isvaziuojant aciu dievui pasitaike vienas geras dedule, tai pareguliavo man is galo, kad neatsitrenkciau kur nereikia. Ir ka jus manot, dar man neisvaziavus, jau stovejo kitas i mano vieta ir man uzblokavo kelia, tipo praskrisk gal biggrin.gif sorry, bet nu tikrai baisi padetis tam siuntu skyriuj...ypac kai vairuotojai visiski chamai.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2011 11 25, 17:25)
Tai as ramiai atsakiau "taip, vakar. o ir jums reikia?"

thumbup.gif Ir tuo baigėsi? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 11 25, 19:35)
bet nu tikrai baisi padetis tam siuntu skyriuj...

Ten žiauri aikštutė, mažulytė visai. O negerai būtų statytis ten gatvėj? Berods mokama, bet 5 min moket gal nereiketu.. O prie maximos gal nemokama.
Mane kaip biesina tie mokejimai. Net neisivaizduoju kaip ten reiketu moket. Uztat stengiuos visur vaziuot kai jau pasibaige mokejimo laikas. Jei ne tai statau kokioj parduotuves aikstelej.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 25, 19:30)
Tie taxistai tai tikrai dauguma nesveiki. Buvo ir man kad specialiai užlindo ir stabdo, nors kelias laisvas.
Kad policija tokiu atveju padetu tai abejoju, nes puske važinėjo su M raide, o kažkoks asilas pradejo specialiai trukdyt ištisai ir nedingo niekaip. Paskambino į policiją pranešt ir ką? ogi nieko. Policija jokių veiksmų neisėmė, maždaug liepė nekreipt dėmesio. Nebent nufilmavus dar kažką butų galima įrodyt jei jie netingėtų užsiimt.

Nufilmavus ir nuvezus policijai-100 proc. butu nubausti tokie.As jau viena kompakta nuveziau su vaziuojanciais autobusu juosta ir stoteleje sustojusi,specialiai man neleido ivaziuoti,itariu,daugiau stotelese nestoves ax.gif
Papildyta:
QUOTE(elenuxus @ 2011 11 25, 19:33)
Instruktorius sake yra ejes mustis...nes yra tokiu zmoniu, kur tik gave i tarpuragi supranta kame reikalas.Nu neisivaizduoju tokio vaizdelio nors tu ka  biggrin.gif

jei buciau vyrukas su gerais raumenimis...patikek,jau ne vienam butu snukis isdauzytas... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 25, 19:42)
thumbup.gif Ir tuo baigėsi? lotuliukas.gif

Tuom kartu taip. Nes as kaip ir nusisukau ir savais reikalais uzsiemiau, kura pyliausi smile.gif. Kazkaip gal nesumojo is karto ka atsakyt, tai nutylejo. Mustis nepuole.

QUOTE(denaxa @ 2011 11 25, 20:08)
jei buciau vyrukas su gerais raumenimis...patikek,jau ne vienam butu snukis isdauzytas... blush2.gif  lotuliukas.gif

As kartais irgi taip pamastau. Ale kai busi vyrukas su gerais raumenim, ivaziuosi kokiam chamui snukin, tai atsakyt teks kaip uz gera.

Va neseniai gi buvo video imestas per visus portalus, kaip apsinarkashine klaipedoj ant perejos sedi, stabdo visus, zvengia, autika sustabde. Ir atejo vienas ir gerai snukin nuvaziavo. Nu ir ka policija pakomentavo, kad tam, kuris tuos durnius muse, gresia daugiau...

Negalima glusu must...
Atsakyti