Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(jurgacka @ 2011 11 25, 23:17)
Negalima glusu must...

Taip sakant, nereikia kišti rankų į š...
Atsakyti
Vakar piko metu teko važioti nereguliuojama T formos sankryža, kur man reikia praleisti auto iš abiejų pusių. Pastovėjau, pažiūrėjau ir pamačiau, kd galima pusę valandos taip stovėti, lindau ir įlindau "naglai". Tad įveikusi šitą baisybę buvau baisiai patenkinta didis.gif assa.gif .

Ir dar pasidalinsiu savo nemokšiškumu-nemoku priekiu pasistatyti iš karto mašinos tarp kitų dviejųunsure.gif. Neapskaičiuoju, kada pasukt vairą, kad įvažiuoti ir jau nereikėtų taisytis, brūžuojant atgal, arba kad nevažiuot atga, kadangi kabinsiu dešinėj pusėj stovinčią..
Dažniausiai, kai nepavyksta, kažkur pavažiuoju, apsisuku, tada atbulom įvažiuoju iš karto, be jokių pasitaisymų rolleyes.gif . Beje, atbulomis parkuojuosi, kaip mokė m-kloj.
Na priekiu-niekaip neperkandu mastau.gif .
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 11 26, 07:26)
Vakar piko metu teko važioti nereguliuojama T formos sankryža, kur man reikia praleisti auto iš abiejų pusių. Pastovėjau, pažiūrėjau ir pamačiau, kd galima pusę valandos taip stovėti, lindau ir įlindau "naglai". Tad įveikusi šitą baisybę buvau baisiai patenkinta didis.gif  assa.gif .

Ir dar pasidalinsiu savo nemokšiškumu-nemoku priekiu pasistatyti iš karto mašinos tarp kitų dviejųunsure.gif.  Neapskaičiuoju, kada pasukt vairą, kad įvažiuoti ir jau nereikėtų taisytis, brūžuojant atgal, arba kad nevažiuot atga, kadangi kabinsiu dešinėj pusėj stovinčią..
Dažniausiai, kai nepavyksta, kažkur pavažiuoju, apsisuku, tada atbulom įvažiuoju iš karto, be jokių pasitaisymų  rolleyes.gif . Beje, atbulomis parkuojuosi, kaip mokė m-kloj.
Na priekiu-niekaip neperkandu  mastau.gif .

Nepasakyciau, kad neivaziuoju priekiu, bet man labiau patinka statytis galu blush2.gif
Atsakyti
O man išvis nepatinka parkuotis schmoll.gif Vakar neišdrįsau važiuoti su mašina į polikliniką, nes bijojau, jog nerasiu vietos kur pasistatyt, o jei ir rasiu kokią vietelę, tai nesugebėsiu to padaryt blush2.gif Ten visada viskas užkišta ir dar eismas nemažas, tai aš kol ten brūžyčiau pirmyn atgal, tai visą eismą stabdyčiau doh.gif Na mokykloj neturėjau problemų aikštelėj, bet realybei, su daaug didesne mašina, kurią dabar vairuoju, na paniškai bijau šito reikalo blush2.gif
O kas liečia chamus, važiavau aplankyt tėvų į sodų bendriją, išvažiuojant, pačiuose soduose yra sankryžėlė lygiareikšmė, man iš dešinės nieko nėra, man pirmenybė - aš važiuoju, o man iš kairės važiuoja mergelė tokia jauna simpatiška visai, kuri turbūt nepamena dešinės rankos taisyklės kuria reikia vadovautis lygiareikšmėse sankryžose, tai kaip supyko ko aš čia jos nepraleidžiu, iš lūpų tik matau keiksmažodžiais ant manęs varo visa pikta. Bet kažkaip tik juokinga pasidarė ir tiek, netinka panom keiktis nors tu ką...
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 11 26, 08:26)
Vakar piko metu teko važioti nereguliuojama T formos sankryža, kur man reikia praleisti auto iš abiejų pusių. Pastovėjau, pažiūrėjau ir pamačiau, kd galima pusę valandos taip stovėti, lindau ir įlindau "naglai". Tad įveikusi šitą baisybę buvau baisiai patenkinta didis.gif  assa.gif .

Ir dar pasidalinsiu savo nemokšiškumu-nemoku priekiu pasistatyti iš karto mašinos tarp kitų dviejųunsure.gif.  Neapskaičiuoju, kada pasukt vairą, kad įvažiuoti ir jau nereikėtų taisytis, brūžuojant atgal, arba kad nevažiuot atga, kadangi kabinsiu dešinėj pusėj stovinčią..
Dažniausiai, kai nepavyksta, kažkur pavažiuoju, apsisuku, tada atbulom įvažiuoju iš karto, be jokių pasitaisymų  rolleyes.gif . Beje, atbulomis parkuojuosi, kaip mokė m-kloj.
Na priekiu-niekaip neperkandu  mastau.gif .

As tokiose T sankryzose dar ir dabar vietoj kaires puses nusuku i desine ir tada apsisuku. Prie darbo kitaip kartais laukciau pusvalandi.

O priekiu manevruot sunkiau. Pas mus siuksliadeze kieme visada galu varo (kiemas kiaurai pravaziuojamas).
Atsakyti
sveikos vairuotojos mirksiukas.gif

QUOTE(jurgacka @ 2011 11 26, 11:21)
As tokiose T sankryzose dar ir dabar vietoj kaires puses nusuku i desine ir tada apsisuku. Prie darbo kitaip kartais laukciau pusvalandi.

drinks_cheers.gif as ir taip kartais darau tokiose sankryzose ax.gif

o parkuotis tai dazniausiai galu, dabar ir palei bordiura tenka kartais biggrin.gif ir priekiu ivaziuoju, o jei tenka pasitaisineti tai is tikro nepergyvenu biggrin.gif ir taisausi kiek man reikia, tfu tfu tfu dar nieks neuzpypino, o pati juokiuosi is saves jei nepavyksta is kart isiparkuoti i kokia siaurute vietele- ai blondei ir dar klevui reik daugiau laiko parkavimuisi lotuliukas.gif

as ir , kaip ir dauguma bijau slidaus kelio, nes bus pirma ziema mano vairavimo karjeroje biggrin.gif bet tikrai masinuko nepaliksiu stovet, o mokinsiuos ir tokiomis salygomis vaziuoti, ir tikiuosi nebus jokiu nelaimiu blush2.gif
Atsakyti
Man visaip tenka parkuotis, stengiuos daugiau galu statytis, kad iki šalčių išmokčiau, nes kai šalta tai geriau mažiau manevruot kol variklis šaltas. Gerai, kad pas mane aikštelėj dar pakankamai vietos, būna kur pirmyn atgal pavažiuot. Iškart kaip reikia nepastatau, bet viena kart pakeitus krypti išeina. O prie bordiūro tai stengiuos pasiieškot kur didesnis tarpelis ir įvažiuoju priekiu, o tada jau atbulom raitausi, kad būčiau arčiau krašto. Priekiu statyt jau kaip ir ne problema, stengiuos kuo statesnį kampą paimt.
Pastebėjau, kad būtinai turiu statyt prie kitos mašinos, nors ir daug laisvos vietos, bet man būtinai reikia prilipt prie kažko. biggrin.gif Kaip sakoma merginos nemoka statyt jei nera į ką orientuotis. biggrin.gif O gal tvarką mėgstu. biggrin.gif
Atsakyti
aktualu
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2011 11 30, 12:57)

Nu briedas visiskas...zmones ir taip perlaikineja egzus po n kartu, tai kam cia jau islaikiusiems sitaip? g.gif Tai tada isvada, kad nei mokyklos, nei regitra neatlieka savo darbo ir neismoko vairuoti, jei dar reikalingi tokie "masterklasai"...o ka jau kalbet apie savarankiskai pasiruosusius.
Siulau tada visiems pakartotinai laikyti, ka ten tie trumpastaziai...kaip medicinine darbe - kas 2 metus, nepriklausomai nuo stazo.Juk butu smagu visai...reiktu pasiulyt seimui apsvarstyt, ane?
Atsakyti
Vakar vos nepadariau avarijos doh.gif ,vaziuoju sau ant 60 gal pagrindine gatve,kazkokia durna boba,kitaip nepavadinsiu,issoka is kiemo net nepasiziurejus,kaip dejau ant stabdziu ir i priesinga puse,tokia pasivyti ir gerai iskolioti doh.gif .Rankos,kojos drebejo,buciau ivairavus i sikna,buciau kalta blink.gif .
Bet pastebejau toki dalyka,kad dazna vairuojanti moteris,net neziuri i zenklus,ar cia pagrindinis,ar ne,ypac,jei pagrindinis sukasi,net neziuri,ar kas atvaziuoja,tik tiesiai,i viena taska vepso ir vaziuoja sau laimingos biggrin.gif .Su tokiom gal 5 jau susiduriau,taip trumpai vairuodama.
Papildyta:
QUOTE(brangiakaile @ 2011 11 30, 12:57)

Siaubas doh.gif ,faktas,kad kazkas pasipelnyti nori,ot durniu krastas ta Lietuva...
Atsakyti
QUOTE(KTK @ 2011 11 30, 14:40)
Bet pastebejau toki dalyka,kad dazna vairuojanti moteris,net neziuri i zenklus,ar cia pagrindinis,ar ne,ypac,jei pagrindinis sukasi,net neziuri,ar kas atvaziuoja,tik tiesiai,i viena taska vepso ir vaziuoja sau laimingos biggrin.gif .Su tokiom gal 5 jau susiduriau,taip trumpai vairuodama.

Tu visiskai teisi,yra toks isskirtinai moteriskas bruozas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 30, 14:43)
Tu visiskai teisi,yra toks isskirtinai moteriskas bruozas ax.gif

Tai vat ax.gif ,pykstu labai ant tokiu moteru biggrin.gif .Labai neatidzios.Viena karta sakiau net nestabdysiu,vaziuosiu ,kaip man reikia,tegul nusiperka mano masina,reikia bamberi man jau dazyti lotuliukas.gif .
Atsakyti