Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Aj neatsargumo visur pilna. Va dbr kol pavažiavau 300m nuo parduotuves tai du žmonės vos nepalindo po ratais. Vienas žengė gatvėn į dešinę žiūrėdamas, kiti uz 20m porelė apsikabinę gatvėj bučiuojasi. biggrin.gif Galvoju na ne vidury stovi, nepypsensiu, prasuksiu, tegul jau jei akimirka pagavo. O ji tik išsprūdo vaikinukui iš rankų ir dar besisukdama priešais mane lekia tai gerai kad tas jaunuolis dar spėjo atgal ją pagaut.
Man kažkaip daugiau vargo su pėsčiaisiais nei su važiuojančiais. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(spin2liux @ 2011 12 07, 17:01)
sveikos, na jungiuos ir as i jusu buri, siandien turejau pirma kelione viena, na ji nebuvo ilga namai-darbas-namai  rolleyes.gif baimes buvo pilnos kelnes ir galiu pasakyti net batai lotuliukas.gif biski sunku buvo, nes kiek teko vazineti visos masinos buvo dyzeliai, o sita benzas, tai truputi su sankaba kitaip, tai  viena kart uzgesau, bet tuoj pat kelione tesesi rolleyes.gif zodziu, nieko kitaip nebus, reikia nugalet visas baimes rolleyes.gif

sveika smile.gif prisimenu tas dienas biggrin.gif tau smagiau kad iškart po išlaikymo sėdai vairuot. O toli į darbą važiuot? daug eismo?
Teko ant kalno sustot šiand tai...nelabai man išeina gražiai užvažiuot.. blush2.gif
Atsakyti
O as turejau kelione aikstele-aikstele hihihi.gif Pasivazinejau, pasisukinejau ir masina i savo vieta perstaciau.Atlaisvinau vyro vieta, nes kai tasai kitur pastate rado valytuvus pakeltus.Sake kita karta gali but padangos nuleistos, bent jau taip daug kas daro, kai ale ne i savo vieta pastatai.Bet vos baigiau praktika kieme, iskart atlaisvinta vieta uzeme kaimynas.MB vel liko be vietos irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Norėčiau paklausti gal žinote kur Kaune būtų galima įsigyti magnetinį klevo lapą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2011 12 07, 12:34)
Tai, kad aš per tą mažą langelį jokių lempų nematau arba nenoriu matyti lotuliukas.gif  Pati kalta, beveik niekada nestatau taip mašinos, visur naudoju kitus pastatymo būdus, tik ne šį, tad kol to išvenginėsiu, tol ir neišmoksiu iš pirmo karto imti ir įkišti ją ten, kur reikia biggrin.gif

As pro jokius langelius neziuriu parkuodamasi,nesvarbu koks budas,ir nelabai isivaizduoju kas ten gali reikiamo per juos matytis doh.gif blush2.gif Visada-tik i soninius veidrodzius,o kai jau stumiu tiesiai-i galini langa pro salono veidrodi,kad reikiamu atstumu pastatyti ar i stulpa koki neisiparkuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 07, 19:39)
sveika smile.gif  prisimenu tas dienas biggrin.gif tau smagiau kad iškart po išlaikymo sėdai vairuot. O toli į darbą važiuot? daug eismo?
Teko ant kalno sustot šiand tai...nelabai man išeina gražiai užvažiuot.. blush2.gif

na iki darbo 15 min jei nera kamsciu, o eismo man kaip pradedanciai normaliai biggrin.gif yra keli ziedai, nemazai pereju, yra sankryzu (nera nereguliuojamu) na vis tik tvirtumo ir pasitikejimo savim siem tiek truksta, bet viena vairuoju ramiau, nei kai vyras salia sedi lotuliukas.gif rolleyes.gif puikiai suprantu, kad reikia kuo daugiau vazineti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 07, 22:50)
As pro jokius langelius neziuriu parkuodamasi,nesvarbu koks budas,ir nelabai isivaizduoju kas ten gali reikiamo per juos matytis doh.gif  blush2.gif Visada-tik i soninius veidrodzius,o kai jau stumiu tiesiai-i galini langa pro salono veidrodi,kad reikiamu atstumu pastatyti ar i stulpa koki neisiparkuoti ax.gif

Va būtent, man tas pats.

Bet pamenu jau vakarą prieš egzaminą, dar važinėjau aikštelėje ir sakau instruktoriui " aš nejaučiu mašinos dar ant tiek, kad galėčiau paimt ir prisiparkuot, o tie visi žiūrėjimai man irgi tik trukdo" tai jis man išsiviepęs "ai parkuokis kaip mokėmės, egzaminui išlaikyti, o pati kai važinėsi iškart pagausi kas kaip"... Taip ir buvo smile.gif Egzamine tokią maklę susukau, kad egzaminuotojas pasakė "nežinau kas primokino, bet mačiau tokius atveju gal tik kelis. tau grynai tik pasisekė" unsure.gif Dabar ir pati nesuvokiu kaip aš ten galėjau taip prisiparkuoti smile.gif

Atsakyti
Sveikos ,merginos, esu truputi naujoke, tad bijau cia prispaminti ir pan. bet tikiuosi rasau cia wink.gif
Tiesiog girdejau tokius gandus, kad tos, kurios neturi 2m. stazo vis tiek tures pereiti kazkokius dar vienus kursus noredamos/noredami pasikeisti teises ilgalaikes. Nesvarbu ar turi pazeidimu ar ne. Ka apie tai manote?
Atsakyti
Jo jo, cia snekejom apie tai gal pora psl. atgal.Gal dar spes priimt kokia pataisa...o as ausis suglaudus tikiuos, kad per tuos du metus dar viskas pasikeis, nes eina tik trecias menuo kai turiu teises.
Atsakyti
Rytoj žad daug sniego. biggrin.gif blink.gif g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 08 gruodžio 2011 - 19:35
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 20:17)
Rytoj žad daug sniego. biggrin.gif blink.gif  g.gif  unsure.gif

Taip, ir pūgą,ir šlapdribą doh.gif .
Atsakyti
jau kaip supratau viskas nuspresta ir pataisos nebebus
http://auto.delfi.lt...a.d?id=52555415
doh.gif
Atsakyti