Sakykit man varžtelių trūksta, bet aš jau visai noriu tų kursų
kad tik leistų eit juos kur nori.
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 22:03)
Sakykit man varžtelių trūksta, bet aš jau visai noriu tų kursų
kad tik leistų eit juos kur nori.

Turbut bapkiu neturi kur deti?
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 08, 23:09)
Tik nuobodybės neturi kur pinigų dėti.
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 22:38)
Bet karvės juk nekainuos. Na ar ne fainai, ateini pas instruktorių ir sakai na ką, sėskit parodysiu kaip išmokėt mane vairuot.
o dar geriau sėdam į mano mašiną ir nereikės man mokėt.
nuvažiuoji kavos išgert ir kursai baigti. 
Haha
Tai gerai, jei pas savo instruktorių, o jei pas bjaurų regitrininką, kaip tada?
Aš tai irgi nebijau vairavimo, bet tikrai nepatinka man, jei reiks trukdytis laiką kažkokioms paskaitoms ir pan., o dar gegužė man išpuola, mokslo metų pabaiga - pats sunkiausias reikalas mano darbe, koncertų begalė, dukros vežiojimas mokyklon pirmyn - atgal, jei dar teisės būtų sustabdytos, tada amba karamba, kaip visur suspėt, juk tam ir išsilaikiau, kad laiko sutaupyt
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 09, 00:38)
Bet karvės juk nekainuos. Na ar ne fainai, ateini pas instruktorių ir sakai na ką, sėskit parodysiu kaip išmokėt mane vairuot.
o dar geriau sėdam į mano mašiną ir nereikės man mokėt.
nuvažiuoji kavos išgert ir kursai baigti. 
Tai kas, kad karvės nekainuos
QUOTE(Märchen @ 2011 12 09, 13:06)
Bet kitam ir keli litai yra didelis pinigas, o dar turint galvoj, kad tie kursai vargu ar duos kokios naudos, tai čia išvis būtų bereikalingos išlaidos ir, kas svarbiausia, laiko švaistymas.
pritariu
Aš irgi manau, kad tie kursai tik laiko ir pinigų švaistymas..
Kaip sekasi vairuot su sniegu? (na Kaune toks čia ir sniega, pliurė kažkokia)
Kaip sekasi vairuot su sniegu? (na Kaune toks čia ir sniega, pliurė kažkokia)
*****, kaip pusto dabar. Bijau važiuot namo po darbo
.
Vuo...koks oras
Ryt daug vazinejimu nusimato, bus linksma...
QUOTE(Märchen @ 2011 12 09, 13:06)
Bet kitam ir keli litai yra didelis pinigas, o dar turint galvoj, kad tie kursai vargu ar duos kokios naudos, tai čia išvis būtų bereikalingos išlaidos ir, kas svarbiausia, laiko švaistymas.
QUOTE(agnite @ 2011 12 09, 13:19)
Greitai reikes vaziuoti i veterinarijos klinika, o oras
QUOTE(padraika22 @ 2011 12 09, 13:02)
idomu, ar nebijot isriedeti i gatve vienos kai buna slidu? ypatingai tos, kurios teises laikes vasara. as bijojau pirma karta. galvojau ziema nevairuosiu, bet pabandziau kartu su vyru pavaziuot, ziuriu nieko baisaus nera. tikiuos kelelis visa ziema bus geras ir nebus jokiu eismo ivykiu 
as bijojau, bet vyras jau buvo prisakes kaip elgtis, ka daryt/nedaryt, vaziuodama stebejau ir kitas transporto priemones, judejau su srautu, na o kadangi tenka kasdien i darba ir is darbo vaziuot tai niekur nepabegsiu... teks dabar visokiom salygom isbandyt vairavima