Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sakykit man varžtelių trūksta, bet aš jau visai noriu tų kursų lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad tik leistų eit juos kur nori. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 22:03)
Sakykit man varžtelių trūksta, bet aš jau visai noriu tų kursų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kad tik leistų eit juos kur nori.  bigsmile.gif  thumbup.gif

Turbut bapkiu neturi kur deti? mirksiukas.gif nes aisku, kad jie kainuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 12 08, 23:09)
Turbut bapkiu neturi kur deti? mirksiukas.gif nes aisku, kad jie kainuos doh.gif

Tik nuobodybės neturi kur pinigų dėti. biggrin.gif Bet karvės juk nekainuos. Na ar ne fainai, ateini pas instruktorių ir sakai na ką, sėskit parodysiu kaip išmokėt mane vairuot. biggrin.gif o dar geriau sėdam į mano mašiną ir nereikės man mokėt. lotuliukas.gif nuvažiuoji kavos išgert ir kursai baigti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 22:38)
Tik nuobodybės neturi kur pinigų dėti. biggrin.gif Bet karvės juk nekainuos. Na ar ne fainai, ateini pas instruktorių ir sakai na ką, sėskit parodysiu kaip išmokėt mane vairuot. biggrin.gif o dar geriau sėdam į mano mašiną ir nereikės man mokėt. lotuliukas.gif nuvažiuoji kavos išgert ir kursai baigti. thumbup.gif

Haha biggrin.gif
Tai gerai, jei pas savo instruktorių, o jei pas bjaurų regitrininką, kaip tada? bigsmile.gif Ir labai gerai vairuojantį žmogų, norint galima "išvest iš vėžių"
Aš tai irgi nebijau vairavimo, bet tikrai nepatinka man, jei reiks trukdytis laiką kažkokioms paskaitoms ir pan., o dar gegužė man išpuola, mokslo metų pabaiga - pats sunkiausias reikalas mano darbe, koncertų begalė, dukros vežiojimas mokyklon pirmyn - atgal, jei dar teisės būtų sustabdytos, tada amba karamba, kaip visur suspėt, juk tam ir išsilaikiau, kad laiko sutaupyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 09 gruodžio 2011 - 10:21
idomu, ar nebijot isriedeti i gatve vienos kai buna slidu? ypatingai tos, kurios teises laikes vasara. as bijojau pirma karta. galvojau ziema nevairuosiu, bet pabandziau kartu su vyru pavaziuot, ziuriu nieko baisaus nera. tikiuos kelelis visa ziema bus geras ir nebus jokiu eismo ivykiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 09, 00:38)

Tai kas, kad karvės nekainuos biggrin.gif Bet kitam ir keli litai yra didelis pinigas, o dar turint galvoj, kad tie kursai vargu ar duos kokios naudos, tai čia išvis būtų bereikalingos išlaidos ir, kas svarbiausia, laiko švaistymas.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 12 09, 13:06)
Tai kas, kad karvės nekainuos biggrin.gif Bet kitam ir keli litai yra didelis pinigas, o dar turint galvoj, kad tie kursai vargu ar duos kokios naudos, tai čia išvis būtų bereikalingos išlaidos ir, kas svarbiausia, laiko švaistymas.

pritariu thumbup.gif kam duoti kazkam uzdirbti? geriau sau ar vaikui koki geri uz tuos pinigelius nupirkti mirksiukas.gif beje, cia skaiciau, kad yra pirkti kazkokiu magnetiniu klevo lapu. kiek jie kainuoja? jie prie automobilio metalines dalies kokios nors tvirtinasi? naudojames 1 automobiliu su vyru tai butu labai gerai toks. db vazineju be lapo mat masinos langai tamsus o lipduko klijuot vyras nenori smile.gif gerai, kad dar ne karto nesustabde
Atsakyti
Aš irgi manau, kad tie kursai tik laiko ir pinigų švaistymas.. smile.gif

Kaip sekasi vairuot su sniegu? (na Kaune toks čia ir sniega, pliurė kažkokia) smile.gif
Atsakyti
*****, kaip pusto dabar. Bijau važiuot namo po darbo cool.gif.
Atsakyti
Vuo...koks oras bigsmile.gif Ryt daug vazinejimu nusimato, bus linksma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 12 09, 13:06)

drinks_cheers.gif jau geriau savo suniui isleisiu blush2.gif

QUOTE(agnite @ 2011 12 09, 13:19)
Kaip sekasi vairuot su sniegu? (na Kaune toks čia ir sniega, pliurė kažkokia)  smile.gif

Greitai reikes vaziuoti i veterinarijos klinika, o oras doh.gif Bijau ir vyro prasau, kad varytumem kartu, bet teks vienai varyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 12 09, 13:02)
idomu, ar nebijot isriedeti i gatve vienos kai buna slidu? ypatingai tos, kurios teises laikes vasara. as bijojau pirma karta. galvojau ziema nevairuosiu, bet pabandziau kartu su vyru pavaziuot, ziuriu nieko baisaus nera. tikiuos kelelis visa ziema bus geras ir nebus jokiu eismo ivykiu ax.gif

as bijojau, bet vyras jau buvo prisakes kaip elgtis, ka daryt/nedaryt, vaziuodama stebejau ir kitas transporto priemones, judejau su srautu, na o kadangi tenka kasdien i darba ir is darbo vaziuot tai niekur nepabegsiu... teks dabar visokiom salygom isbandyt vairavima biggrin.gif
Atsakyti